Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.03.04. 16:56:22

Szerintem egy picit túl lett fújva és túl lett gondolva ez a kijelentés. Brazilfan annyit mondott, hogy sajnálja, hogy kevésbé volt izgalmas a meccs, mint amire számított. Ez teljesen jól működik amellett, hogy örülünk egy sima, amúgy nagyon fontos, győzelemnek, ami mellett kulcsjátékosokat tudtunk pihentetni. A játék részét képezi a piros, ami szerintem is teljesen jogos volt, jól is játszottunk, hogy ilyen helyzetbe sodortuk az ellenfelet.
gránit
Director del Fútbol

2025.03.03. 15:06:17

Én imádtam ezt a meccset. Szeretem, amikor egykapuzunk. Nem az ellenfél játékára vagyok kíváncsi, hanem kizárólag a miénkre. Szeretem, amikor az ellenfél labdába sem rúg, és csak nálunk van a labda, és végig mi támadunk. Én drukkoltam végig, hogy minél több gólt szerezzünk. Az ilyen meccseken is van miért drukkolni, minden egyes újabb találatért szorítok. Szeretem, amikor bucira verjük az ellenfeleket.
Zoldbela
Jugador d'estrella

2025.03.03. 15:05:02

Peter írta:
2025.03.03. 14:09:57
ElBartimaeus írta:
2025.03.03. 10:11:06
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek,
A másik kolléga oda is írta, hogy szerinte miért nem kár. Számomra például ez határozottan egyértelmű volt, tehát vannak emberek a kollágán kívül is, de minimum ketten már biztosan vagyunk akik ugyanígy gondolják és lejjebb szbsz kolléga véleménye is ehhez hasonlónak tűnik.
A focival kéz a kézben jár a váratlan, a piros, a büntető, amik mind mind izgalmak, persze kinek így, kinek úgy.

A korai kiállítás az egyik oldalról, ha elveszi izgalmat, a másik oldalhoz hozzáadja az izgalmat.

Egyébként nem hiszem, hogy Barcelona szurkolóként nagyon aggódni kellene az izgalmak miatt, elég a soron következő mérkőzésre gondolni, hát még a tavaszi előttünk álló mérkőzésekre.

Számomra például rettentően izgalmas, hogy vajon meddig képes ez a csapat, ezzel a játékosállománnyal a lehetőségeihez képest felülteljesíteni.

Izgalmas lesz, egészen biztosan a nagyobb izgalmakat kedvelők számára is.
Ami késik, az nem múlik.
Egy apróságról megfelejtkeztél!
A kiállítás nem úgy működik, hogy gondol egyet a bíró, és hopp, máris mutatja a piros lapot!
Jelenleg a piros (és a sárga) lapok a játékszabályok részét képezik.
A piros lap okát ki kell kényszeríteni, és a kiállított játékosnak is tennie kell érte.
A tárgyalt esetben minden feltétel adott volt!
Troym
Llegenda del Barça

2025.03.03. 15:01:44

Kicsit örüljünk már egy könnyebb győzelemnek egy BL nyolcaddöntő előtt 3 nappal úgy, hogy az ellenfél 1 hete pihen.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.03. 14:57:04

bence0330 írta:
2025.03.03. 14:27:23
Szerintem teljesen jogos volt a kiállítás. A 12-es mezszámú Javi Lopez utána azt magyarázta a bírónak, hogy ő volt a leghátsó ember és nem a szabálytalankodó Elustondo, ezért nem piros, hanem csak sárga. De szerintem maximum egyvonalban voltak, és nem tudom, hogy ilyenkor van-e jelentősége annak, hogy melyik hátvéd van két milliméterrel hátrébb.
De ez csak még jobban megerősíti, hogy Elustondo fölöslegesen állíttatta ki magát, szerintem ketten meg tudták volna oldani.
szbsz írta:
2025.03.03. 12:26:28
A meccsfelvezető cikkben az állt, hogy 7 San Sebastian-i játékos hiányzott sérülés vagy lapok miatt, és ha nem is lettek volna ott mindannyian a kezdőben, de Kubo és Oyarzabal nyilván hozzá tudott volna tenni a játékukhoz, ezért a váratlan hiányuk szerintem szintén irreálissá tette az erőviszonyokat.
Ha ilyet nem szabad mondani, akkor bocsánat, nem akartam károgni, lenyomtuk a baszkokat!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.03. 14:46:58

bence0330 írta:
Ezért nem lesz sosem egyetértés a bíráskodásban. Mateu Lahoz szerint nem volt piros, mert a másik védő szerelhette volna (szerintem ökörség, mert előrébb volt mindkét védőnél, ez pedig egyértelmű gólhelyzet, max azt lehetne vitatni, hogy szabálytalan volt e, ezt elvileg nem vitatták, max a szurkolók)
Alguacil, Ituralde, Perez Burull szerint egyértelmű kiállítás. Most Mind1, hogy mit gondolunk Lahozról, de egy ilyen szituáció sem 100%-os.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

A piros eset amúgy nekem azért érdekes, mert azt látom mindenfelé, hogy hú, dobta magát, és oké, talán adható volt, de nagyon előadta magát Olmo, meg minimál kontakt... Algoacil maga nyilatkozta, hogy teljesen tiszta piros volt, ez már eleve sokatmondó, én meg pont fordítva láttam, Olmo szerintem látványosan menni akart előre, a Soci játékosa a bal kezével átkarolta konkrétan, és még a mezét is megfogta, a jobb kezével meg a vállát húzta vissza. Előbb-utóbb lehet, hogy Olmo kvázi megadta magát, amikor már konkrétan nem tudott haladni rendesen a húzástól, és értelme sem volt próbálkoznia, de az első pillanatokban abszolút menni akart tovább, amikor már átkarolta a védő.

Remélem csodát tesz vele is Flick Pedri-mintára, mert nagyon jó játékos, jó lenne, ha maradhatna a csapat, és a kezdő része konstansan.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2025.03.03. 14:09:57

ElBartimaeus írta:
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek,
A másik kolléga oda is írta, hogy szerinte miért nem kár. Számomra például ez határozottan egyértelmű volt, tehát vannak emberek a kollágán kívül is, de minimum ketten már biztosan vagyunk akik ugyanígy gondolják és lejjebb szbsz kolléga véleménye is ehhez hasonlónak tűnik.
A focival kéz a kézben jár a váratlan, a piros, a büntető, amik mind mind izgalmak, persze kinek így, kinek úgy.

A korai kiállítás az egyik oldalról, ha elveszi izgalmat, a másik oldalhoz hozzáadja az izgalmat.

Egyébként nem hiszem, hogy Barcelona szurkolóként nagyon aggódni kellene az izgalmak miatt, elég a soron következő mérkőzésre gondolni, hát még a tavaszi előttünk álló mérkőzésekre.

Számomra például rettentően izgalmas, hogy vajon meddig képes ez a csapat, ezzel a játékosállománnyal a lehetőségeihez képest felülteljesíteni.

Izgalmas lesz, egészen biztosan a nagyobb izgalmakat kedvelők számára is.
Ami késik, az nem múlik.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.03. 12:40:37

ElBartimaeus írta:
Andrsika írta:
2025.03.02. 21:23:37

Mièrt lenne kàr? Barca drukkerként aztán nekem tök mindegy hányan vannak csak nyerjünk! Ha neked jobban tetszett volna, h kicsit szenved( nem lett volna így) a csapat…hát mit is mondjak
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek, akik az izgalmas meccseket értékelik, ahol jó az iram és ahol láthatják a csapatukat egy ilyen környezetben jól teljesíteni. Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.

De hogy egy példát hozzak, te melyik gólnál örültél jobban? Amikor Dzsudzsi beverte a portugáloknak az eb-n, vagy amikor a Valencia ellen lőttük bármelyiket?
Nem tartom igazán valószínűnek, hogy félidőben kettővel menjünk és már a 60. percben lehessen lekapni Pedrit, Raphinhát, Cubarsit. Főleg, ha a Sociedad betalál és az egész kezdő hajthat 100%-kal a meccs végéig, hogy meglegyen a győzelem.
Másrészt jó volt egy ilyen meccset látni, ahol a csapat könnyedén játszhatott, sokszor próbálkozhattak látványos elemekkel, mert kb. minden belefért. Elég sok meccset láttunk, ahol az ellenfélnem van két helyzete és sikerül elmennie 1-2 góllal, aztán szenvedünk. Semmi garancia nincs, hogy nem egy olyan lett volna tegnap, ahogy arra sem, hogy otthon tartjuk mind a három pontot Ráadásul a Soci nem egy Alaves, csalóka a helyezésük, meg tudták volna nehezíteni a dolgunkat.

Nekem az első gól iszonyatosan tetszett, ahogy Yamal elment otthagyta az embereit, aztán Olmo klasszis emelése. Ha GM tőkéletesen találja el a labdát és úgy lesz gól, az tényleg feltette volna az i-re a pontot, de így is nagyon szép volt.

Nem tudom meddig lehet ezt a sorozatot tartani, remélem hozzuk még pár meccs erejéig és nem a legrosszabbkor fog megszakadni. Az Osasuna ellen még tartani kellene, mert az Atma ellen idegenben nem lesz könnyű, bár nekik egy Real-id. Getafe-Real sorozat után talán még neccesebb lesz. A legideálisabb az lenne, ha a portugálok ellen sikerülne egy kedvező eredményt elérni a visszavágóra. Pihentetni úgy se lesz sansz (bár nem hiszem, hogy kétszer is sikerül majd olyan gólokat adnunk nekik), de hátrányból megszakadva a továbbjutásért könnyen kihathat a bajnokira.
De megeshet, hogy kinyírják egymást a madridiak a mi malmunkra hajtva a vizet a ligában.
Ugyanakkor ott van az a faktor, hogy a matracosok kiszállnak a BL-ből és lehet, hogy a kupában is csak egy meccsük lesz, akkor pedig 100 %-kal pihentetés nélkül mehetnek a bajnokikra, ahol kevés eséllyel hibáznak
Forca Barca!!!!
szbsz
Capitá del Barça

2025.03.03. 12:26:28

Andrsika írta:
2025.03.03. 12:02:14
Röhej, h értékesebb a győzelem 11 ember ellen. Nekem nem az miért is lenne? Inkább legyen szenvedős győzelem? Én Barca drukker vagyok nem válogatott drukker…
Engedd el, ez ilyen next level logika, amit mi halandók nem érthetünk!

Szerintem legközelebb első percben rúgjuk le az ellefelet, hogy 10 emberrel játszhassunk végig, úgy aztán még értékesebb lesz a győzelem...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.03.03. 12:13:10

11 játékos ellen is behúztuk volna, a méteres lesgóljukon kívül momentumuk sem volt, a pirosas eset pedig már lassan sakk-matt helyzet volt, plusz a Soci is tartalékolt mert most fontosabb nekik a MU elleni EL párharc minthogy a mostani Barcelona ellen valami csodával határos módon pontot szerezzenek idegenben.

Cserébe a sors kicsit visszaadott nekünk a vékony keretért, és kaptunk egy félig edzés szintű lazázást, sérülés nélkül és kipihentebben mehetünk az 1 hetet pihenő Benfica ellen.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.03. 10:43:51

ElBartimaeus írta:
Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.
Abszolút. És értékesebb is lett volna a győzelem 11 ember ellen. De legalább senki nem sérült meg, és a lecserélt játékosok kicsivel többet pihenhettek a szerdai meccs előtt.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

Andrsika írta:
brazilfan írta:
2025.03.02. 19:40:55
Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Mièrt lenne kàr? Barca drukkerként aztán nekem tök mindegy hányan vannak csak nyerjünk! Ha neked jobban tetszett volna, h kicsit szenved( nem lett volna így) a csapat…hát mit is mondjak
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek, akik az izgalmas meccseket értékelik, ahol jó az iram és ahol láthatják a csapatukat egy ilyen környezetben jól teljesíteni. Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.

De hogy egy példát hozzak, te melyik gólnál örültél jobban? Amikor Dzsudzsi beverte a portugáloknak az eb-n, vagy amikor a Valencia ellen lőttük bármelyiket?
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.03.03. 08:14:56

bence0330 írta:
2025.03.03. 01:14:35
Lewy szerintem élesebb volt ma, mint szokott
Szerintem is, volt 2-3 elég jó passza, és a gólja előtti labdaérintése is tudatos volt, gyorsan reagált. A fejelés nem megy neki, nem tudott mit kezdeni a fejére ívelt labdákkal, és a szokásos hiányosságai is menetrendszerűen előjöttek, de belefért.
Ami viszont nem mindegy, hogy egy ennyire agyondominált meccsen, három nappal a BL-odavágó előtt, miért nem lehet pihentetni, hogy azok is labdához érhessenek, akiknek a becserélésére egyszer, egy kevésbé sima meccsen, még szükség lehet.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.03. 02:48:04

sansz írta:
2025.03.02. 18:38:17
A te legendád Pedriék nélkül, kb bármelyik csapatban lőne két gólt összesen.
Nem legendám, de.....

Ha Pedriék nélkül kb bármelyik csapatban lőne két gólt, akkor a fordítottja ugyanolyan helyénvaló, tehát Pedriék csapata Lewa nélkül kb Lewa nélküli gólszámot lőne plusz kettő, mivel a labdarúgás olyan csapatsport, ahol - akát tetszik, akár nem - minden mindennel összefügg oda-vissza és széltében-hosszában egyaránt.... :D
gránit írta:
2025.03.02. 18:25:35
bence0330

2025.03.03. 01:14:35

Lewy szerintem élesebb volt ma, mint szokott - nem véletlen. Neki kb így kéne, minden második meccsen kezdeni, és akkor más szint. Részemről az a gól egy klasszis center megmozdulása volt (oké, ennek ellentmond, hogy Casado is "lőtt" egy ugyanilyet, de na, ő inkább el akart ugrani a labda elől, Lewy meg elég tudatosan nyúlt bele, ezekben nagy ász), ha kicsivel kevésbé éles, ezt nem reagálja le. Valamint a kiállítás előtti labdajáratás parádés volt, Rapha külis első érintésből adott passza, aztán Lewy kiugratása. Zsinórban a 4. meccsén ezt jó eséllyel nem tudta volna megjátszani. A szögleteknél sem nagyon szokott fejjel odaérni a labdákra, az Araujo gól meg ebből jött, nehéz helyzetből kapura fejelte, amit aztán Ara büntetett.

Ha hol padon lenne, hol pályán, szerintem hasonlóan élesen lehetne tartani. Mezőnyben is jobb volt sokkal, mint amikor sorra kezdte végig a meccseket. Ez persze nem túl meglepő, Xavinál is akkor éledt újra szezon végén, amikor padozott néha, meg korán le lett rendre cserélve. Nekem kifejezetten tetszett ma a játéka.

Rapha meg Yamal továbbra is nagyot fociznak, de érződik az élesség csökkenése azért, nem látom akkora véletlennek a gólcsendet tőlük. Nagyon kéne nekik a rotálás, mert tényleg az a csoda, amikor lecserélik őket, rotálásról szó sincs.

Yamal minden sorozatot figyelembe véve utoljára november 30-án kezdett a padon, amikor sérülésből tért vissza. Azóta eltelt 15 meccs (+2-nél nem volt keretben kisebb sérülés miatt).

Raphinha minden sorozatot figyelembe véve utoljára szeptember 28-án (!!!) nem kezdett. 5 hónapja minden egyes meccsen kezdő. Közben egy Barbastro elleni meccsre nem utazott el.

Teljesen döbbenetes adatok, főleg a brazilé, de a korából adódóan inkább Yamalé is ugyanennyire. Iszonyúan kéne valaki erre a posztra. Alapvetően két ember kéne, nem egy, egy még csak tűzoltás lenne.

Pedri kapufáját sajnáltam, az a kapu még vagy egy percig rázkódott. :) Elereszthetne ilyesmit többször is, benne van.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.03.02. 23:56:16

sansz írta:
Ne viccelj már,minek a legendája?
A BL-történelem 3. legeredményesebb góllövője. Az utána következő még aktív játékos 47 góllal van mögötte...
sansz írta:
A te legendád Pedriék nélkül, kb bármelyik csapatban lőne két gólt összesen.
Semmi közük nem volt a góljához, egy rossz átlövésbe nyúlt bele jól. Három bajnokság gólkirálya, BL-gólkirály, kétszeres aranycipős. Ezek nagy részét Pedriék nélkül érte el.

sansz írta:
A te legendádról ma is folyamatosan pattogtak el a labdák.
Van erre konkrét példa? Nekem ez kezd kicsit olyan lenni, mint a messisétál.
sansz írta:
ez a négy ember nyerte ma(is) a meccsünket:Olmo,Yamal,Pedri,Raphinha.
Nem csak ők, a gólokat is mind mások lőtték. Lewandowski ma is termelt, Araújo nagyszerűen támogatta a támadásokat, Casadó remekül játszott, Cubarsí is hozta a kötelezőt, Koundé világklasszis, egy az egyben alig lehet megverni, és a támadásokat is aktívan segíti, Yamallal nagyon jól megértik egymást a szélen. Gerard Martinról meg kevés szó esik, de teljesen korrekt teljesítmény nyújtott. Divat cikizni, de szerintem jól játszott. Nem hiszem, hogy lesz szélsőigazolás, hosszabbítottak vele, max Minguezát vagy Vallét hozzák szerintem vissza, de külsős igazolás aligha lesz oda. A klub bízik Martinban, és szerintem amúgy nem is játszik rosszul.

Én azt gondolom, hogy az egész csapat nagyon jól játszott és nagyon korrekt teljesítményt tett le mindenki az asztalra, remek volt az összjáték, csapatként nyertünk, az egész csapat megérdemli a dicséretet.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.02. 21:58:11

MessiNeymarSuarez írta:
2025.03.02. 15:55:25
Én sajnos az egyetlen megoldást abban látom ha a meccseket megpróbálják minél hamarabb lezavarni 3-0-ra és akkor lekapni a játékosokat
Amennyiben a lehetőségekhez mérten a lehető legjobb eredményesség elérése a cél, márpedig jelenleg még minden fronton versenyben vagyunk és amíg bármire is van esély, addig menni is kell ezért, akkor el kell fogadni ezt az állapotot.

Optimális esetben van egy versenyképes kezdő, akik mögött van egy futottak még kispad.
Ilyen olyan kényszerből amúgy sem fogjuk tudni megúszni változtatások nélkül a tavaszt.

Minden egyéb próbálkozás - amit aki belát belát, aki nem nem - sajnos csak nehezítő és akadályozó tényező.

Ezeket figyelembevéve lenne Deconak bőven feladata majd nyáron, ha ezen az állapoton változtatni szeretnének és valóban versenyképes kerettel indulni a következő szezonra.
Andrsika
Jugador d'estrella

brazilfan írta:
Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
bence0330

2025.03.02. 20:16:00

Ez nagyon kellett a BL előtt, gyors, fájdalommentes meccs, kevés energiabefektetéssel. Olmo és Yamal kiemelkedett a mezőnyből, Ara és Martin góljának nagyon örültem, de Casadónak is, megérdemelte. Akkor is, ha volt azért szerencsefaktor bőven. Szép volt! Nyilván a korai piros miatt azonnal eldőlt a dolog, de ez most mindegy.

Végre-valahára egy izgalmasnak tűnő La Liga végjáték várható (persze nem fog zavarni, ha simán nyerjük :D ), reméljük nem lesz még egy kipukkadásunk.

Utolsó 10 meccsünk 8 győzelem 2 döntetlen, utolsó 6 bajnokin győztünk, 15 meccses veretlenségi sorozatban vagyunk.
Peter
Director del Fútbol

2025.03.02. 20:12:16

gránit írta:
Számomra különösen nagy öröm, hogy a szögleteink végre veszélyesek.
Lewandowskinak külön szorítok.
Sokat tüzelünk a tizenhatos előterében,
Igaz, hogy a Mister szavait idézve "sokat segített a piros lap", de nagyon szépen halad a csapat azon a bizonyos lépésről lépésre úton.

Korábban hiányoltunk néhány dolgot, variációt, rögzített helyzeteket, kreativitást, amitől szélesebb lehet a gólszerzési lehetőség.
Most láttuk, hogy ezekért is tesznek és az edzéseken gyakorolt dolgok előbb vagy utóbb vissza kell, hogy köszönjenek a mérkőzéseken is.

Lewának muszájból :D szorítok én is, ugyanúgy a "külön" kihangsúlyozása mellett, mert a csapatérdek ezt bizony külön megkívánja.

Piros által segítve vagy nem segítve teljesen mindegy, mert a fociban ez is benne van, kellemes és szórakoztató meccs volt, könnyed és elegáns játékkal, amolyan csapatépítő jellegű.

A tavaszi szezon felvezetőjének ideális volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.03.02. 20:16:27-kor.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.02. 20:07:48

brazilfan írta:
Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, a meccsfelvezetőben említett intenzizás-párharcból így nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
Nehéz reálisan értékelni ezt a meccset, de emberhátrány ide vagy oda ennyire azért durva ledominálni az ellenfelet. Tek helyett oda lehetett volna állítani egy villanypóznát is. Ugyanakkor tetszett, hogy 2:0-nál nem álltunk le félpályán passzolgatni és lepörgetni a meccset, hanem végig gólratörően játszottunk és négy gólt lőni, mikor az ellenfél egész meccsen 17-18 méteren belül védekezik jó teljesítmény. Bár ha még kellett volna biztosan el tudnak rámolni párat, főleg ha fent marad a Pedri-Olmo-Raphinha trió.
Yamal egyértelműen a gól miatt maradt a pályán nagy kár hogy nem akar összejönni, remélem nem görcsöl nagyon rá. Voltak szép megoldásai a második félidőben is, viszont akkor már a baszkok arra mentek, hogy ne kapjanak egy hetest, így pedig nagyon nehéz bármit is csinálni.

Többször megnézném Olmot Lewy helyén, a boxon belül is nagyon él és ami feltűnő, hogy nagyon higgadt, nem kapkod/lövi bele a blokkba, mindig megtalálja a legjobb megoldást. Élvezet nézni a játékát.

A legfontosabb viszont, hogy megvan a 3 pont és ezzel kicsit sikerült leszakítani a Realt, egy bukóval nem tudnak beelőzni minket.
Szerintem büszkék lehetünk a csapatra, idén nagyon elkapták a fonalat, 12 győzelem 3 döntetlen, plusz 36-os gólkülönbséggel, a bajnokságban is úgy tűnik sikerült kilábalni a hullámvölgyből. Remélem minél tovább kitart ez a forma.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2025.03.02. 19:57:41

brazilfan írta:
Egykapuztunk egy jót.
Dehogy kár!
Kit érdekel mit bénázik az ellen, a lényeg hogy behúztuk és az élen vagyunk.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
brazilfan
Entrenador del Barça

Egykapuztunk egy jót.
sansz
Entrenador del Barça

gránit írta:

Lewandowskinak külön szorítok. Remek lélekjelenléttel kapott bele egy átlövésbe, ami mellé ment volna, a harmadik gól előtt megnyert egy fejpárbajt. Minden sorozatot egybevéve 37 meccs, 34 gól, eszméletlen még mindig. Legenda az ember.

Ne viccelj már,minek a legendája? A te legendád Pedriék nélkül, kb bármelyik csapatban lőne két gólt összesen. A te legendádról ma is folyamatosan pattogtak el a labdák. Mellette sikerült egy fejpárbajt megnyernie és lassú volt,hogy elugorjon a lőtt labda elől?? Sok szándékosság nem volt benne.
Bárkik is lőtték ma a gólokat, igazából ez a négy ember nyerte ma(is) a meccsünket:Olmo,Yamal,Pedri,Raphinha.

Különben Olmora az elején mérges voltam,mert nagyon látványosan dobta magát,szerintem simán kapuig futhatott volna,csakhát messze volt a kapu..
Végül megzuhant a Sociedad, de attól féltem,hogy betolják a buszt és úgy nehezebb lesz még emberelőnyben is.
Válasz küldése