Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Egy apróságról megfelejtkeztél!Peter írta: ↑2025.03.03. 14:09:57A másik kolléga oda is írta, hogy szerinte miért nem kár. Számomra például ez határozottan egyértelmű volt, tehát vannak emberek a kollágán kívül is, de minimum ketten már biztosan vagyunk akik ugyanígy gondolják és lejjebb szbsz kolléga véleménye is ehhez hasonlónak tűnik.
A focival kéz a kézben jár a váratlan, a piros, a büntető, amik mind mind izgalmak, persze kinek így, kinek úgy.
A korai kiállítás az egyik oldalról, ha elveszi izgalmat, a másik oldalhoz hozzáadja az izgalmat.
Egyébként nem hiszem, hogy Barcelona szurkolóként nagyon aggódni kellene az izgalmak miatt, elég a soron következő mérkőzésre gondolni, hát még a tavaszi előttünk álló mérkőzésekre.
Számomra például rettentően izgalmas, hogy vajon meddig képes ez a csapat, ezzel a játékosállománnyal a lehetőségeihez képest felülteljesíteni.
Izgalmas lesz, egészen biztosan a nagyobb izgalmakat kedvelők számára is.
Ami késik, az nem múlik.
Szerintem teljesen jogos volt a kiállítás. A 12-es mezszámú Javi Lopez utána azt magyarázta a bírónak, hogy ő volt a leghátsó ember és nem a szabálytalankodó Elustondo, ezért nem piros, hanem csak sárga. De szerintem maximum egyvonalban voltak, és nem tudom, hogy ilyenkor van-e jelentősége annak, hogy melyik hátvéd van két milliméterrel hátrébb.
A meccsfelvezető cikkben az állt, hogy 7 San Sebastian-i játékos hiányzott sérülés vagy lapok miatt, és ha nem is lettek volna ott mindannyian a kezdőben, de Kubo és Oyarzabal nyilván hozzá tudott volna tenni a játékukhoz, ezért a váratlan hiányuk szerintem szintén irreálissá tette az erőviszonyokat.
Ezért nem lesz sosem egyetértés a bíráskodásban. Mateu Lahoz szerint nem volt piros, mert a másik védő szerelhette volna (szerintem ökörség, mert előrébb volt mindkét védőnél, ez pedig egyértelmű gólhelyzet, max azt lehetne vitatni, hogy szabálytalan volt e, ezt elvileg nem vitatták, max a szurkolók)
A másik kolléga oda is írta, hogy szerinte miért nem kár. Számomra például ez határozottan egyértelmű volt, tehát vannak emberek a kollágán kívül is, de minimum ketten már biztosan vagyunk akik ugyanígy gondolják és lejjebb szbsz kolléga véleménye is ehhez hasonlónak tűnik.
Nem tartom igazán valószínűnek, hogy félidőben kettővel menjünk és már a 60. percben lehessen lekapni Pedrit, Raphinhát, Cubarsit. Főleg, ha a Sociedad betalál és az egész kezdő hajthat 100%-kal a meccs végéig, hogy meglegyen a győzelem.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.03. 10:11:06Oda is írta, miért kár. Vannak emberek, akik az izgalmas meccseket értékelik, ahol jó az iram és ahol láthatják a csapatukat egy ilyen környezetben jól teljesíteni. Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.
De hogy egy példát hozzak, te melyik gólnál örültél jobban? Amikor Dzsudzsi beverte a portugáloknak az eb-n, vagy amikor a Valencia ellen lőttük bármelyiket?
Engedd el, ez ilyen next level logika, amit mi halandók nem érthetünk!
Abszolút. És értékesebb is lett volna a győzelem 11 ember ellen. De legalább senki nem sérült meg, és a lecserélt játékosok kicsivel többet pihenhettek a szerdai meccs előtt.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.03. 10:11:06Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.
Oda is írta, miért kár. Vannak emberek, akik az izgalmas meccseket értékelik, ahol jó az iram és ahol láthatják a csapatukat egy ilyen környezetben jól teljesíteni. Egy ilyen korai kiállítás ezt elveszi és egy izgalmasnak ígérkező meccsből kreál egy olyat, ahol max idegeskedni lehet, hogyha nem nyerünk.
Szerintem is, volt 2-3 elég jó passza, és a gólja előtti labdaérintése is tudatos volt, gyorsan reagált. A fejelés nem megy neki, nem tudott mit kezdeni a fejére ívelt labdákkal, és a szokásos hiányosságai is menetrendszerűen előjöttek, de belefért.
Nem legendám, de.....
A BL-történelem 3. legeredményesebb góllövője. Az utána következő még aktív játékos 47 góllal van mögötte...
Semmi közük nem volt a góljához, egy rossz átlövésbe nyúlt bele jól. Három bajnokság gólkirálya, BL-gólkirály, kétszeres aranycipős. Ezek nagy részét Pedriék nélkül érte el.
Van erre konkrét példa? Nekem ez kezd kicsit olyan lenni, mint a messisétál.
Nem csak ők, a gólokat is mind mások lőtték. Lewandowski ma is termelt, Araújo nagyszerűen támogatta a támadásokat, Casadó remekül játszott, Cubarsí is hozta a kötelezőt, Koundé világklasszis, egy az egyben alig lehet megverni, és a támadásokat is aktívan segíti, Yamallal nagyon jól megértik egymást a szélen. Gerard Martinról meg kevés szó esik, de teljesen korrekt teljesítmény nyújtott. Divat cikizni, de szerintem jól játszott. Nem hiszem, hogy lesz szélsőigazolás, hosszabbítottak vele, max Minguezát vagy Vallét hozzák szerintem vissza, de külsős igazolás aligha lesz oda. A klub bízik Martinban, és szerintem amúgy nem is játszik rosszul.
Amennyiben a lehetőségekhez mérten a lehető legjobb eredményesség elérése a cél, márpedig jelenleg még minden fronton versenyben vagyunk és amíg bármire is van esély, addig menni is kell ezért, akkor el kell fogadni ezt az állapotot.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.02. 15:55:25Én sajnos az egyetlen megoldást abban látom ha a meccseket megpróbálják minél hamarabb lezavarni 3-0-ra és akkor lekapni a játékosokat
Mièrt lenne kàr? Barca drukkerként aztán nekem tök mindegy hányan vannak csak nyerjünk! Ha neked jobban tetszett volna, h kicsit szenved( nem lett volna így) a csapat…hát mit is mondjakbrazilfan írta: ↑2025.03.02. 19:40:55Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
Igaz, hogy a Mister szavait idézve "sokat segített a piros lap", de nagyon szépen halad a csapat azon a bizonyos lépésről lépésre úton.
Nehéz reálisan értékelni ezt a meccset, de emberhátrány ide vagy oda ennyire azért durva ledominálni az ellenfelet. Tek helyett oda lehetett volna állítani egy villanypóznát is. Ugyanakkor tetszett, hogy 2:0-nál nem álltunk le félpályán passzolgatni és lepörgetni a meccset, hanem végig gólratörően játszottunk és négy gólt lőni, mikor az ellenfél egész meccsen 17-18 méteren belül védekezik jó teljesítmény. Bár ha még kellett volna biztosan el tudnak rámolni párat, főleg ha fent marad a Pedri-Olmo-Raphinha trió.brazilfan írta: ↑2025.03.02. 19:40:55Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, a meccsfelvezetőben említett intenzizás-párharcból így nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Araujo, Olmo, Casadó, Pedri, Yamal, szerintem ők voltak a legjobbak, Martin sem volt rossz, igaz, nem is volt nehéz dolga. Dicséret a góllövőknek, de csak az első volt valódi gól, a másik három szerintem nem, ahhoz túl sok volt a szerencsefaktor. Az első viszont nagyon szép volt.
Lewandowski megint megcsinálta, hogy a kapu torkából kifelé fejelte a labdát, és ettől függetlenül is érthetetlen, hogy miért volt fent végig.
Yamal agyonjátszatását sem értem, az eléggé árulkodó, hogy a szép megoldásai most is az első félidőre korlátozódtak.
Dehogy kár!brazilfan írta: ↑2025.03.02. 19:40:55Kár a korai kiállításért, irreálissá tette a meccset, így a meccsfelvezetőben említett intenzitás-párharcból nem lett semmi.
Egykapuztunk egy jót.
Ne viccelj már,minek a legendája? A te legendád Pedriék nélkül, kb bármelyik csapatban lőne két gólt összesen. A te legendádról ma is folyamatosan pattogtak el a labdák. Mellette sikerült egy fejpárbajt megnyernie és lassú volt,hogy elugorjon a lőtt labda elől?? Sok szándékosság nem volt benne.