Élő közvetítések
Messi!!!
-
- Director del Fútbol
MEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIII
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
ja igen, bocs. nem sok agysejtem maradt életbe.fcbarca0827 írta:Hmm.barcafan0911 írta:Jön a kijev. Nem ikszre játszanak.Köbenhavn.
Vagy, én értek valamit félre?

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Szimpatikus a dán csapat. Amikor lehetőség van akkor megpróbálnak támadni. Villa kapufájáért kár, szép akció volt.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Csak amikor VV-nél van a labda, elég durván kifütyülik... (vagy csak én hallom így?)Katalán88 írta:Mit csináltak?Bree írta:Nagyon durvák a nézőkHazafiasak?

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Hmm.barcafan0911 írta:Jön a kijev. Nem ikszre játszanak.

Vagy, én értek valamit félre?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.11.02. 21:12:30-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Jön a kijev. Nem ikszre játszanak.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Kicsit eltévesztettem a topicot, de azért nagyon kösziBarca_10 írta:http://www.livestream.com/s1bpgyoriakos írta:Valaki tudna adni egy normális, működő linket?
Villaaaaa..majdnem..

"Úgy veszem észre, hogy az az általános vélekedés és elvárás a csapat felé, hogy ismét nyerjen meg mindent. Ez lehetetlen. A siker egy díj, semmiképpen sem egy ítélet." - Johan Cruyff
VISCA EL BARCA!!!
VISCA EL BARCA!!!
Villa állandóan az alumíniumot találja el, hát ez pech...sajnos.
Azta Villa! Ez milyen szép volt!! Kár hogy nem ment be... 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Villa a kapufalovesi rekordot fog allitani 

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Villa bakkker 

http://www.livestream.com/s1bpgyoriakos írta:Valaki tudna adni egy normális, működő linket?
Villaaaaa..majdnem..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
leképesztően jó csapat ez. akármelyik bajnokság dobogó közelében lennének (feltételezve h mindig igy játszanak)
Nagyon durvák a nézők
Hazafiasak? 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bree 2010.11.02. 21:06:35-kor.

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Valaki tudna adni egy normális, működő linket? 

"Úgy veszem észre, hogy az az általános vélekedés és elvárás a csapat felé, hogy ismét nyerjen meg mindent. Ez lehetetlen. A siker egy díj, semmiképpen sem egy ítélet." - Johan Cruyff
VISCA EL BARCA!!!
VISCA EL BARCA!!!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ezért a helyzetért kár volt. Vagy hamarabb kellett volna Villának ellőnie vagy ha már lecipelte majdnem az alapvonalig, akkor már inkább passzolni kellett volna, persze utólag mindig könnyű okoskodni...