Élő közvetítések
Ez a lapos meccs meg ez a kommentátor valami gyilkos..
Messi a football Istene!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Piqué néha önveszélyes 

Most én nyomtam meg a billentyűn a Sleep gombot vagy mivan? 
A jó forma idáig tartott.

A jó forma idáig tartott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.11.02. 22:17:47-kor.
- El fanático
- Entrenador del Barça
A bíró engedi a durvább játékot, ami a mi játékosainknak szokatlan - most kellene Masche-t becserélni, hogy leütközze a dánokat, mert így nagyon faragják a kicsiket...
A helyzetkihasználásunk sajnos nem túl fényes - megint és sok az eladott labdánk is...
Vért fogunk izzadni a vezető gólért, mert a dánoknak jó a döntetlen és szemmel láthatóan az eredmény tartására mennek, meg nyomják a kontrákat.
A helyzetkihasználásunk sajnos nem túl fényes - megint és sok az eladott labdánk is...
Vért fogunk izzadni a vezető gólért, mert a dánoknak jó a döntetlen és szemmel láthatóan az eredmény tartására mennek, meg nyomják a kontrákat.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Kevés az ötlet a csapat játékában... Mikor jön már Pedro végre?? Ő fogja hozni a meccset 

A 2. félidő nagyon gyenge. Megbeszélték a szünetben az x-et

Jól látom h elfáradtunk??
Biztos hogy Macheranót Mászkeránónak kell ejteni?

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- Deus
- Boixos Nois
jah tényleg... kicsit elszámoltam böcsiozsimiki írta:miről beszélsz? 1ponttal megyünk előttük, ha x,akkor marad az 1 pont,és marad az első helyünk.Ilúvatar írta:és mivan ha x lesz a meccs? akkor csopimásodik?

Nem. Csoport elsők leszünk ugyanúgy.Ilúvatar írta:és mivan ha x lesz a meccs? akkor csopimásodik?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
miről beszélsz? 1ponttal megyünk előttük, ha x,akkor marad az 1 pont,és marad az első helyünk.Ilúvatar írta:és mivan ha x lesz a meccs? akkor csopimásodik?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Dawe
- Jugador d'estrella
letakarodhatna már a pályáról....soadroli írta:Keitaaaa
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Keitaaaa 

-
- Jugador del Barça
Bocs de ezt a szakszot hogy "tamadasi hangsuly" valamelyik digisportos szakjanitol hallottad?Ilúvatar írta:Most náluk van a támadási hangsúly.

Nem mintha zavarna,felre ne ertsd csak feltuntSajnos nem tudom nezni a meccset.Nagyon kene a gyozelem,nem mitha amugy nem jutnank tovabb..de jot tenne.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Én is ezt gondoltam eddig, de ez sima ügy.messiacsaszar írta:bocs, de nem akarok töltögetni, mert máskor is próbáltam nekem ez nem megy!
Valaki másik?

- vlxe
- Capitá del Barça
Egyértelműen veszélyes volt amit művelt, viszont a lasztit meg előbb elpiszkáltacsababarca írta:Most néztem Valdes megmozdulását.
Hát ha rajtam múlna a következő 2 meccsre simán eltiltanám,sőt...

- messiacsaszar
- Jugador del Barça
bocs, de nem akarok töltögetni, mert máskor is próbáltam nekem ez nem megy!Messidona10 írta:Ezt töltsd le, fél perc felrakni, aztán menj a TVU-fülre, oldalt töltsd be a csatornákat és válassz ki egyet. Érdemes, nagyon jó minden.messiacsaszar írta:valaki tudna adni egy másikat?? Mert amin most néztem az bedöglött
köszi.
http://windowshoz.atw.hu/download.php?view.540

Valaki másik?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Most néztem Valdes megmozdulását.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."