Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

te vagy az Isten!!!!Bob_Marley írta:Ma megtörik a jég Eric a Sas be fog találniMég kitalálni sem tudom, hogy hogy, de gólt lő Abidal

És ténylegMessidona10 írta:Klubvilágbajnokság döntőjeBob_Marley írta:Tudom sok van hátra, de valahogy nem rémlik mikor játszottunk utoljára hosszabbításos meccset....nekem egy Juve elleni 1:1 után 1:2 Zalayeta góljával esünk ki rémlik, de az már nagyon rég volt!
És remélem nem lesz hosszabbítás, UH MESSSIIIIII

Meg azelőtt még EU-i szuperkupaMessidona10 írta:Klubvilágbajnokság döntőjeBob_Marley írta:Tudom sok van hátra, de valahogy nem rémlik mikor játszottunk utoljára hosszabbításos meccset....nekem egy Juve elleni 1:1 után 1:2 Zalayeta góljával esünk ki rémlik, de az már nagyon rég volt!
Klubvilágbajnokság döntőjeBob_Marley írta:Tudom sok van hátra, de valahogy nem rémlik mikor játszottunk utoljára hosszabbításos meccset....nekem egy Juve elleni 1:1 után 1:2 Zalayeta góljával esünk ki rémlik, de az már nagyon rég volt!
Kicsit fifa szaga van már a dolgoknakbence-barca írta:Egyre jobb ötletekkel jöttök elő...Logan10 írta:Én nagyon jót nevetnék azon ha 0-0 nál a 94. percben tizenegyest kapnánk és Pinto jönne belőni>>>>és be is lőné

Egyre jobb ötletekkel jöttök elő...Logan10 írta:Én nagyon jót nevetnék azon ha 0-0 nál a 94. percben tizenegyest kapnánk és Pinto jönne belőni>>>>és be is lőné
Bocs, csak ideges vagyok...Robcsyy írta:frissítsed ne sírjál, semmi baja nincsMessidona10 írta:Valaki adjon Sopcastos linket!