Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden mérkőzés más...nemlehet ezt így felfogni ..mess2009 írta:sajnos megint előkerült az a Barca amelyiket nagyon nem szeretek látni....azt magyarázza meg valaki, hogy az a Real amelyik tőlünk ötöt kapott, nyolcat lőtt ennek a csapatnak nemrég?!
Nem 1 próbálkozásunk volt távolról. Iniesta és Pedro kísérlete kifejezetten veszélyes volt és bravúrral hárított a kapus. Rengeteg peches szituációnk volt, viszont megúsztunk egy 11-est. Remélem azért nem kell szomorkodni a végén és meglesz a 3 pont...messideco írta:Abidal nem lőtt még gólt a Barcában...
Nem tud a Barca távolról lőni? Kétlem...
Fennt van Busq, Abidal segéde...Logan10 írta:Kíváncsi vagyok Pep hogyan rázza fel a srácokat..........mert hogy mindig egy ilyen félidő után feltudja őket rázni az biztos...bejöhetne már Busquets
Jaja,Piqué elvan,Afellay csak néz ki a fejéből,Puyol és Messi aki figyeli a meccsetkanty írta:Na félidő, sok minden nem történt. Volt pár helyzetünk, de a befejezéseknél nem volt szerencsénk vagy rossz ember volt ott, pl Abidal.
Nem lesz gála a második félidőben sem, de szerintem lövünk legalább kettőt és simán meglesz a három pont.
Piquét nem nagyon érdekli a meccs, jól elvan a mobiljával és a csokijával.
A hangsúly a máson voltmiihii írta:[quote=""Bojanfan""]
de észrevettem, hogy szörnyű gyenge maradt szegény az új évre is...áh most nézem egy moderátor...kíváncsi lennék, hogy a moderátoroknak írt levelemre miért nem jött válasz...
berúgta okos?[/quote]Initom írta: nem tudom most figyeltél e...![]()