Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Méltó válasz Militónak Peptől, hányadán is állnak!Slither írta:Kinyitom most, mert nem tudom hogy leszek-e később.
Kezdő: Pinto - Alves, Piqué, Abidal, Adriano - Busquets, Xavi, Keita - Pedro, Villa, Messi
most erre azért mondanám én is, hogy 2esélyes, mert a 3. esély, a bilbao-na nem lenne szerencsés... (én megnéznék már egy jó kis idegölő 11-es párbajt, már csak Pintinho miatt isLionel Kicsi Messi írta:nem vagyok pesszimista és remélem igazad van, de szerintem minden meccs 3esélyes és akár meg eshet az is, hogy kiesünk...(ne így legyen) de remélem simán megyünk tovább hajrá Barca <3MessiFan írta:Ez kétesélyes meccs. Vagy kiélezett meccsen nyer a Barca 0-1-re vagy simán 0-5-re
Adrianotól nagy teljesítményt várok. Pep óvatos de mégsem mert Abidal kezd középen. Mostanában ez a mániája
nem vagyok pesszimista és remélem igazad van, de szerintem minden meccs 3esélyes és akár meg eshet az is, hogy kiesünk...(ne így legyen) de remélem simán megyünk tovább hajrá Barca <3MessiFan írta:Ez kétesélyes meccs. Vagy kiélezett meccsen nyer a Barca 0-1-re vagy simán 0-5-re
Adrianotól nagy teljesítményt várok. Pep óvatos de mégsem mert Abidal kezd középen. Mostanában ez a mániája
Én is, habár lehet egy fémvillával se venném fel a versenyt. Szép volt fiuk! A bekapott nem kellett volna, de így sincs gond.lluisllach89 írta:Kispályáznék egyszer Villával
Igen, gyorsan lereagálta a dolgot egy rosszabb labdaátvétel után, na meg a passz, szerintem így is akarta de valamennyit javított a pontosságon h megpattant.kanty írta:Ez mekkora játék volt. Thiago nagyon szépen csinálta, nem játszik rosszul eddig, kár, h Pedro nem tudta belőni.