senkialfonz40 írta:
De egyedül Valverde nyakába rakni butaság, a csapat nem adott annyit, amennyi kellett volna, akármilyen rendszerben is játszottunk...
de hat o dontotte el, hogy milyen felfogasban jatszon a csapat. o nem akart/tudott valtoztatni, amikor latni lehetett, hogy megfojt minket a roma. o nem volt hajlando rendes rotaciora a nehez sorozatunk elott, mert fontosabb volt neki a mar megnyert bajnoksagban a veretlenseg. es emiatt volt halalan mindenki.
elso ket gol? alba nem tudott egy dzeko utan tovabb futni, umtiti oda se ert kocogva. masodiknal pique birkozik, de nem bir vele, umtit ugy fut utana, mintha a 120adik perc lenne mar. korabban ezeknel a helyzeteknel izombol eltakaritotta az embereket. egyszeruen fizikalisan nem volt rendbe tobb jatekosunk, kezdve albaval, iniestaval, suarezzel, umtitivel, folytatva a talan meg mindig serult busquetsel, piquevel, messivel. ez az o hibaja.
csakis az o dontese volt nem hasznalni minat, es ilyen keveset hasznalni vermaelent. az o dontese volt felserulten eroltetni eddig tobb kulcsjatekosunkat. az o dontese volt, hogy a feltolt es letamado roma ellen, akik 4-1es hatranybol kezdtek a meccset, nem rakott be egy dembelet, aki miatt felhettek volna hatul, inkabb egyeduli suareznek kellett birkoznia harom vedovel. az o dontese volt ez a beszari hozzaallas a meccshez, egyetlen egy golt kellett volna lonunk a meccs barmelyik szakaszaban, es feladta volna a roma. de o ugy dontott, hogy inkabb nem akar harmat kapni. hat kapott.
es ami a durva, hogy amikor megkaptuk a tizenegyest mar akkor tobben ereztuk, hogy vege, kiestunk. mert egyszeruen nem szerencsejuk volt, hanem folenk nottek. benne volt a meccsben jo par roma gol meg.
nekunk meg dembele emelese, es messi szerencses emelgetese a tizenhatoson belul volt, ahol eselyunk volt. mind mar 3-0 utan.
nalam ez a defenziv foci, amit egy ekkora elony mellett egy roma ellen mutatunk nem palya. az eredmenyek miatt eddig csak mersekelten hisztiztem emiatt, de nekem nem kell egy mourinho. nekem tuchel, jardim, klopp, sarri, pep, setien fele edzo kell, nem veletlenul szerettem volna sampaolit.
tolem tenyleg mehet valverde, itt van a vilag valaha volt legjobb jatekosa es a labdat nem tudjuk eljuttatni hozza, akkor van nala labda, ha visszajon erte a kozeppalyara, mikozben o a masodik jatekosunk elol. kozben a realnal egy reg kiegett jatekosnak csak a boxon belul kell allnia es folyamatosan erkezik hozza a jobbnal jobb labda.