2014.04.17. 23:18:16
Hmm... Nagyon sok hasznos hozzászólást olvastam most.
Dani Alves nagyon sokszor játszik fejből. Rengeteg támadást derékba tör a fejetlen beadásaival. A testcseleivel pedig már szerintem én is elboldogulnék. Egyértelmű kuka... Piqué jó helyen van. Ha lenne mellette egy magabiztos stopper, az őt is erősítené. (David Luiz, Hummels, Dante, Thiago Silva) Jordi Alba szerintem rendben van nagyon is egy Adriano cserével a háta mögött. Sokat szalad, kicsit ideges tipus, de még belefér. Mascheranot át kell tenni eredeti helyére, Sergio cseréje lehetne, mivel szerintem Song nem húzza sokáig a csapatnál. Ha Busquets nem áll a helyzet magaslatán, cserélni kell azonnal, mert nagyon fontos az a poszt. Xavi, Iniesta az abszolút középpálya. Egy magas spicc legelől, Neymar a balszárny, Messi pedig a jobb szélen, de ha nem akar focizni, akkor csere...
Egyébként egy 4-1-3-2-t is kipróbálnék, Messi lenne a hármas közepén, és csak Xavival, Iniestaval indítanák a két szárnyast (Neymar, Pedro), akik beljebb húzódnának. Kicsit brazilos lenne, de szerintem nem lenne rossz.
A kupadöntő után rájöttem, hogy egyszer sem voltunk jobbak a Realnál idén... Az első bajnokin a Real játszott rosszabbul a Barcánál, a másodikon szerencsénk volt, meg jó bírónk, a kupadöntő volt a realitás. Jó, Alexis emelős gólja azért nagyon klassz volt, de őt is kidobnám a csapatból egyébként. Egy abszolút középszerű játékos, semmi extra. Nem kellenek nekünk ilyenek, lenne helyük máshol is.
Força Barça!