LG írta: ↑2021.11.21. 11:50:11
... én azért abban reménykedtem, hogy az edzőváltás miatt egy feldobódott csapatot látunk madj, ehhez képest görcsös szenvedés.
Fejben összerakni ezt a csapatot szerintem nem 10 perc lesz.
Másrészt szerintem a kapusposzt és a középpálya az ami úgy ahogy rendben van, vagyis fejleszthető.
A védelem jobb oldala full lyukas. Nem tudom Dest fog e valamennyit fejlődni, de ha nem akkor oda Géza és SR az opció még ami full gáz. (Egyébként szerintem Alves még mindig jó lesz ott, de 38 évesen erre nem lehet építeni) Szerintem Garciát fogja majd nyomni Arujo helyett, amit játékosprofil alapján érteni értek, de szerintem Arujo sokkal jobb abban amit összességében csinálnia kell, mint Garcia. Sőt sokan megköveznek majd de én Umtitinek is adnék még egy utolsó esélyt, mielőtt végleg pálcát törünk felette. Nálam Garcia és Géza csak csere lenne. A másik ami szerintem gond hátul a mentalitás. Egyiküket se látom igazából annak az igazi győztesnek, mint Alves vagy Puyol, vagy amilyen fény korában Alba vagy Pique volt. Belenyugvóak. Lekéstem, hát lekéstem. Gól, hát Gól. Egyedül Arujoban láttam azt az akaratos kaparást, se Gézában, se Garciában, se Destben ez nincs meg. És ez szerintem edzőtől függetlenül nem tanítható. Vagy ezzel születtél, vagy nem. Az ilyenek azok akik érzik az elvárást és összeroppannak vagy begörcsölnek. Egyéként szerintem a védelmünk a legnagyobb gond.
Középen azért már jobb a szitu, mert Nico, Gavi, Pedri, de Jonge is az a típus akin látom hogy zavarja, hogy nem megy. Akar, harap. Őket egy kicsit ha sikerül irányba tenni, nem lesz az rossz.
A támadósorunk, meg mondjuk ki. Depay. Slusz. Egyébként ügyes a srác. Gyors. Akar is. (Kicsit néha olyannak látom mint a futó lovat), Coutinhoval, meg Dembivel szerintem nincs mihez kezdeni. Demírbe továbbra se értem ki mit lát. Fati esetében pedig azért annyira ne várjuk tőle a csodát. Ez a sok sérülés ilyen fiatalon nem jelent jót...
(Most igazából direkt csak ezeket az embereket vettem elő, Busquets, Pique, Lenglet, Alba okkal maradt ki)
Tulajdonképp végig is értünk a kereten. Vagy egy építhető középpályánk, egy darab támadónk és egy hulladék védelmünk. Itt azért nagyon sok mindent kell, rendbe tenni. Átszervezni. Új támadókat kell szerezni, beépíteni, a védelemből a sallangot kigyomlálni új embereket szerezni. Ezeket pedig házon belül láthatóan nem is tudjuk megoldani. Nagy itt a baj.