Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Puyooooooool! Pont a legjobbkor. Abidallal jobb lenne de így sem tér el sokkal az 5-0ás kezdőtől.Lionel Kicsi Messi írta:Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesa, Villa, Pedro és Messi.
Az baj? Csak mert ősszel két gólt minimum kaptatok róla.daffy írta:azlevproff írta:Marcelo csere?

azlevproff írta:Marcelo csere?

Jah akkor bocs.Sanama írta:Miltiorol szó sem volt,nem tudom hogy jön ide... Busi lett volna a védő.

Milito-nál sokkal rosszabb nem lehet.Sanama írta:hivatalos?Fecooo írta:és ismét összeáll a Puyol-Piqué duó! VÉÉÉÉGRE!
hibának tartanám ma Puyolt rögtön kezdetni

hivatalos?Fecooo írta:és ismét összeáll a Puyol-Piqué duó! VÉÉÉÉGRE!

És akkor ki lesz a vkp? Keita?soadroli írta:Szerintem nem játszik szombatonstartland írta:Militoról megint hajszálon múlt, hogy kapjunk egy gólt.szerintem iszonyú rossz döntés volt itt tartani.Amatőr módon helyezkedik, rendre szarvashibákat vét (pl. betis ellen,nem tudom emlékeztek-e).Cikis lesz a szombatot lehozni vele a pályán...
Ilyenkor már nem mind1?Ilúvatar írta:köszönjük alves, igazán megmutattad nekünk a szabadrúgás mikéntjét...
Szerintem nem játszik szombatonstartland írta:Militoról megint hajszálon múlt, hogy kapjunk egy gólt.szerintem iszonyú rossz döntés volt itt tartani.Amatőr módon helyezkedik, rendre szarvashibákat vét (pl. betis ellen,nem tudom emlékeztek-e).Cikis lesz a szombatot lehozni vele a pályán...