Titinho írta: ↑2021.10.27. 09:52:03
Na Fati is kikerült végül a keretből, hivatalos közlemény jött róla, hogy vacakol a térde.
Frenkie is 7-10 napra esett ki, ő még a Real ellen sérült meg, ezért is kellett lecserélni.
Pedrinek pedig visszaesett a gyógyulása, további 3 hét pihi. A válogatott szünet után november 20-án az Espanyol ellen lehet újra a keretben.
Dembelé már a társakkal edz, de még a hétvégén sem biztos, hogy a keretben lesz.
A Sport szerint ez a kezdő várható ma este:
Ter Stegen - Mingueza, Eric, Piqué, Alba - Busi, Gavi, Roberto - Dest, Agüero, Depay.
Az a kp az gyönyörű lesz már előre mondom. Coutinho? Nico? Puig?
Nem számítok könnyű meccsre, kontrára fognak szerintem játszani, amivel megint nem fogunk tudni mit kezdeni, 1-2 kapott gól várható szerintem megint. A kérdés, hogy mi mennyit teszünk el. Vagyis, hogy eltaláljuk e a kaput egyáltalán, a Real ellen 50 percet kellett várni rá...
Hát, akkor baj van. Depay minden meccsen egyre haloványabb sajna, bár nehéz véleményt mondani róla is, mert hátulról nem kap labdát, elöl meg nincs kivel játszania. A Lyonban pl. nem ez volt a helyzet, Paqueta meg Aouar szebbnél szebb kulcspasszokkal tömte, elöl meg Ekambi és Kadewere jó partnerek voltak. Lövöldözte is a gólokat. Meg zseniális szabadokat vágott be egyre-másra. Most belegondolva Messi távozása óta kb nem volt 16-os előterében szabadrúgás lehetőségünk sem...
Hiába szűk a keretünk, valahogy mégis sokszor az az ember érzése, hogy a cserepadból pl. jobb középpályát lehetne kirakni a pályára. Az a Cou-Nico-Puig szerintem bármilyen komolyabb csapatnál elfogadható kezdő lenne, még ha nem is feltétlenül a legjobb. Csak belegondolni is ijesztő már olyan kp-ba, ahol minimum 2 a 3-ból ellövi a labdákat 16-20-ról... DJ-Pedri-SR-Busi gálanégyesből soha senki semmi pénzért nem tenné ezt meg, és Gavinak sem ez az erőssége. Pedig így még lehetne kompenzálni a támadósor hiányosságait.
A másik opció persze hogy felküldünk minden tornyot 20 perccel a vége előtt, és ívelgetünk. Ez is megoldás.
Puigra ugye még mindig minden meccsen rákérdeznek a riporterek, és az a legutóbbi válasz, hogy túl nagy a versenyhelyzet. Akkor most döntsük el, hogy a keret nem elég erős, vagy a versenyhelyzet túl nagy, mert ez két totál ellentétes vélemény, amit meccsről-meccsre máshogy máshogy lát. De oké, nem kenyere a csávó, Nico viszont pont olyan játékot játszik, amit ő is szeret. Cou-t is szereti. Vagy nem középpályásként gondol a brazilra???
Vajon mit gondol erről az egészről Laporta, aki elég nyilvánvalóan tökéletesen ellentétes vonalat képvisel?
Dest elöl nevetséges. Nem ügyetlen a srác, de kapura teljesen veszélytelen. Még megpróbálni értettem, de látványosan nem működik. Most még remélhetőleg nem kell két védővel védekezni sem ott ilyen Vinik ellen, a Reál ellen az legalább magyarázat volt. Ott nagyon Demirért ordít a szitu, ha nincs Dembélé még. Elég unalmas már ez a poszton kívüli játékosszerepeltetés, főleg, ha nincs megindokolva. De ha már mindenképp más posztról akar odavinni valakit, akkor Cou. Nem jó oda ő sem, de legalább van a lábában veszély.
Albával eszerint minden rendben? Nagyon nem nézett ki jól a Reál ellen, látványosan sérült volt.
Valaki valamelyik topikban megemlítette Umtitit. Ha tényleg 100%-os állapotban van, akkor az ő padoztatása is luxus most nekünk. Én már el is feledkeztem róla. Vagy ő most ilyen klubszinten blokkolva van a hozzáállása miatt?
Na mindegy, szerintem a Rayot verni fogjuk ígyis-úgyis.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy