Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Director del Fútbol
Ronal.10 - Nyugi. Chelsea-Barcelona október 18-án este 20.05-től élőben az MTV-n. És a Real Madrid-Barcelona összecsapást is élőben követheted majd figyelemmel a Sport Klubon, október 22-én, este 21.00-tól.
No para!
A Barca-Sevilla már biztos nem lesz látható, de ezt talán még kibírjuk. A lényeg, hogy nyerjünk!!!

A Barca-Sevilla már biztos nem lesz látható, de ezt talán még kibírjuk. A lényeg, hogy nyerjünk!!!
"Més Cuen un Club"
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
JEEEE akkor az is lehet hogy a Chesea-BARCA meccset sem fogják adni me csak mtv adhatja de ot nézök szavazata alapján.....
És talán valami okoság lesz még a Real-Barcanal is és akkor már 3 hete nem láttam barca meccset!! JEEEEJEEEEE
És talán valami okoság lesz még a Real-Barcanal is és akkor már 3 hete nem láttam barca meccset!! JEEEEJEEEEE

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Elmélet és gyakorlat között az a különbség, h az elméletileg minden úgy van, mint gyakorlatilagPerrero írta:Pistike az elvi és a gyakorlati dolgokróll tanul az iskolában, hazamegy megkérdi az apját h mi a különbség az elv és a gyakorlat közt:Lujo írta:Megnéztem a pplive-ot. A magyar oldalon van egy stream, kérdés, hogy majd működik-e vasárnap este. Tehát a lehetőség, hogy nézzük a meccset, elvileg adott.
Erre a apja odamegy a lányához, megkérdi tőle, figyelj ha kanál 10ezer dollárt lefeküdnél azzal a szomszéd randa négerrel
Igen -mondja a lány
megkérdi a feleségét, a válasz ugyanaz, majd az anyját aki szintén igennel felel
erre odamegy a fiához: látod kisfiam, elvileg van 30ezer dollárunk, gyakorlatilag 3 kurvával élünk együtt...
remélem értitek a "példát"

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezt nem értem! Szerintem akkor oldódik meg,ha jön vmi új hír,mivel ha nem,akkor az azt jelenti,h marad minden ebben az állapotban,tehát nem közvetítheti semmi sem( tv,net) a meccset..Ronal.10 írta:amugy hireket erröl honnan lehet nézni?? ha meg nincs hir ujabb akkor megoldódott a dolog.. és látni fogjuk a PCast-on (ma magyar adó ugyse adja majd... me ez a cucc eltolodik sztem vasárnap délig is.)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
amugy hireket erröl honnan lehet nézni?? ha meg nincs hir ujabb akkor megoldódott a dolog.. és látni fogjuk a PCast-on (ma magyar adó ugyse adja majd... me ez a cucc eltolodik sztem vasárnap délig is.) 

Ha nem oldódik meg a dolog akkor ott sem fogsz látni semmit , egyszerűen nem tudják honnnan venni az adást, valószínüleg kamera sem fogja venni. Ez érdekeslesz. Valószínűleg ha látunk is később összefoglalót, csak a nézőtérröl nézők által felvett dolog lesz.Lujo írta:Megnéztem a pplive-ot. A magyar oldalon van egy stream, kérdés, hogy majd működik-e vasárnap este. Tehát a lehetőség, hogy nézzük a meccset, elvileg adott.

http://pplive.uw.hu/index.htmlLujo írta:Megnéztem a pplive-ot. A magyar oldalon van egy stream, kérdés, hogy majd működik-e vasárnap este. Tehát a lehetőség, hogy nézzük a meccset, elvileg adott.
itt van róla infó és ée is lehet tölteni
- visca el barca
- Presidente del Barça
KUR*A KÖZVETÍTÉSI JOGOK! KUR*A PÉNZ!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy!visca el barca írta:most akkor megint nem látjuk a 7végi meccset v mivan? ez tuti?
Hát eddig minden hír arról szólt,h nem adja semmi sem,ahogy eddig sem adhatta semmi sem,a Sevilla meccseit...

Amit sasi belinkelt,ott meg az van,h jövő héttől +oldódik,de akkor már nagyon fog érdekelni minket

Pedig nagy meccs lessz...

- visca el barca
- Presidente del Barça
most akkor megint nem látjuk a 7végi meccset v mivan? ez tuti?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát akkor nagyon ajánlom,h már most vasárnap is adhassanak..sasi1 írta:![]()
Ez hihetetlen. Úgy látszik jövő héttöl már lehet Sevilla meccset adni.
http://www.lfp.es/noticias/noticias_tv.asp

Nem hiszem el,h ezért nem tesznek meg mindent

Ez hihetetlen. Úgy látszik jövő héttöl már lehet Sevilla meccset adni.
http://www.lfp.es/noticias/noticias_tv.asp
-
- Llegenda del Barça
szerintem sincs kiskapu.
a liga valószínűleg kumma előnytelen szerződést kötött a TV-társasággal, most pedig fogdosni akarják a veszett fejsze nyelét. jogilag nincs igazuk, ezért nem tehetnek semmit, a másik fél pedig egyelőre nem enged, úgyhogy az egyik veri a fejét a falba, a másik pedig kereshet új meló után, mert a következő szezonre nem valószínű, hogy újra szerződést kötnek velük.
a liga valószínűleg kumma előnytelen szerződést kötött a TV-társasággal, most pedig fogdosni akarják a veszett fejsze nyelét. jogilag nincs igazuk, ezért nem tehetnek semmit, a másik fél pedig egyelőre nem enged, úgyhogy az egyik veri a fejét a falba, a másik pedig kereshet új meló után, mert a következő szezonre nem valószínű, hogy újra szerződést kötnek velük.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Sajnos én is így gondoltam! Csak reménykedtem valami kiskapu félében, ami mindíg van! Csak mivel nem vagyok jogász nem tudom mi lehetne jelen esetben a kiskapu!Vito írta:nem veszi fel.
mert:
a sevillai meccseken a hazai jogokat birtokló, 1db TV-társaság felel a felvételért.
normális esetben azután ezt eladják:arrow: és a jogtulajdonodtól vásárló csatorna, saját logoja alatt tűzi műsorra a meccseket.
mivel nincs megállapodás, nincs műsor.
Nade olyan biztos lehetséges, hogy a meccset rögzíti mondjuk az adott tv társaság és amikor végre megegyezik a ligával akkor leadja a Sevilla meccseit a Sevilla saját tv csatornáján!
Na én ebben reménykedem!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Llegenda del Barça
nem veszi fel.gentdelbarca írta:Ettől a meccstől független ez a hercehurca! Ha jól tudom idén még nem adtak Sevilla meccset!
Ezt én teljes mértékig a tv társaság hibájának érzem!
Remélem azért a Barca TV felveszi valahogy a meccset és a későbbiekben leadja, mert akkor legalább letölthető lesz!
mert:
a sevillai meccseken a hazai jogokat birtokló, 1db TV-társaság felel a felvételért.
normális esetben azután ezt eladják:arrow: és a jogtulajdonodtól vásárló csatorna, saját logoja alatt tűzi műsorra a meccseket.
mivel nincs megállapodás, nincs műsor.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Ettől a meccstől független ez a hercehurca! Ha jól tudom idén még nem adtak Sevilla meccset!
Remélem azért a Barca TV felveszi valahogy a meccset és a későbbiekben leadja, mert akkor legalább letölthető lesz!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Director del Fútbol
Srácok, valaki magyarázza már el nekem, mert lehet hogy én nem értek valamit. A Sevilla mérkőzéseinek TV közvetítési jogait egy XY társaság birtokolja. Eddig OK. Ennek a TV társaságnak kellene megállapodnia YX-akárkivel, hogy mehessen a meccs élőben a TV-ben. No jelen helyzetben pedig ez nem megy, MERT: 1. Irreálisan keveset kapna a TV társaság a jogaiért, és ezért nem hajlandó kötélnek állni. EZT NEM HINNÉM!!! 2. Maga a TV társaság kér irreálisan magas összeget a közvetítésért, mondván Europai Szuperkupa visszavágó, meg hogy a Sevilla most milyen jó... ÉS HA EZ íGY VAN, AKKOR EZ FELHÁBORíTÓ!!!
Azért mit képzelnek ezek? És kérdem én: ha bemutatnak nekik, és azt mondják, hogy nem, ennyit nem fizetünk, azaz a közvetítés nem jöhet létre, akkor ezen ki keres? SENKI, nem!?... Akkor az megéri majd nekik? Nevetséges az egész...
Azért mit képzelnek ezek? És kérdem én: ha bemutatnak nekik, és azt mondják, hogy nem, ennyit nem fizetünk, azaz a közvetítés nem jöhet létre, akkor ezen ki keres? SENKI, nem!?... Akkor az megéri majd nekik? Nevetséges az egész...

"Més Cuen un Club"
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Telepítened kell mindig azt a programot, amit a stream megkövetel (Pl. ppstream, synacast, tvants, stb). Ez esetben a Pcast progit. http://pplive.uw.hu -n leírnak minden tudnivalót a bal oldali menüben, és le is lehet szedni minden szükséges cuccot.sasi1 írta:Ez hogy működik?gPROject írta:Spain - Argentina
22 órától
Ha nem sikerül boldogulnod, szólj nyugodtan.
Üdv
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Srácok, ez nem az élő közvetítések topic.
Itt: http://www.as.com/futbol/crr/partido.ht ... _0163_0361 meg itt: http://livescore.com/ lehet követni a meccset.
Itt: http://www.as.com/futbol/crr/partido.ht ... _0163_0361 meg itt: http://livescore.com/ lehet követni a meccset.