Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VV legalább nem volt bizonytalan...takivini írta:Igazad van ez már csak ilyen előítélet.
Viszont így betehetném Jorquerát is (annak ellenére h volt egy rossz passza)
mert Valdés tulajdonképpen labdába se ért.
Azt észrevettétek h a 2. félidőben Valdés volta csk?
Ő a 4. számú CSK, ha minden igaztakivini írta:Igazad van ez már csak ilyen előítélet.
Viszont így betehetném Jorquerát is (annak ellenére h volt egy rossz passza)
mert Valdés tulajdonképpen labdába se ért.
Azt észrevettétek h a 2. félidőben Valdés volta csk?
CSak tanult valami tőle pár idény alatt, ennyi még Oleguer-re is ráragadredmiller írta:Ne haragudj, de méltatlanul hagytad ki Oleguert.... Szerintem többet tett, mint Milito! Volt a 16-ososn belül is pár jó felszabadítása. Valahogy olyan Puyolosan játszott....takivini írta:Grat, szép volt, még ha az Inter nem is támadott, de legalább Rijkaard elgondolkozhat azon hogy kit tegyen be a kezdőbe. Remélem Eto'o nem sérült meg. Nálam a kezdő ez alapján a meccs alapján
Valdés- Zambrotta Thuram Milito Abidal - Deco Touré Iniesta - Messi Eto'o(Giovani) Henry
A meccs legjobbjai sztem Henry és Touré voltak
Nem hiszem h komoly lene.Csak egy picit sántított és magától sétált le az öltözőbe.Nagyon valószínű h Frankyvel azt beszélték meg h nincs gond, de nem érdemes kockáztatti.Én nem aggódoki túlságosan!Roniee21 írta:Eto' val mivan????Remélem nem komoly a baj
![]()
Ne haragudj, de méltatlanul hagytad ki Oleguert.... Szerintem többet tett, mint Milito! Volt a 16-ososn belül is pár jó felszabadítása. Valahogy olyan Puyolosan játszott....takivini írta:Grat, szép volt, még ha az Inter nem is támadott, de legalább Rijkaard elgondolkozhat azon hogy kit tegyen be a kezdőbe. Remélem Eto'o nem sérült meg. Nálam a kezdő ez alapján a meccs alapján
Valdés- Zambrotta Thuram Milito Abidal - Deco Touré Iniesta - Messi Eto'o(Giovani) Henry
A meccs legjobbjai sztem Henry és Touré voltak
Volt két éve....Rivaldo11 írta:Nehogy már leírjátok itt a világ legjobbját.![]()
Nekünk létfontosságú Ronaldinho. Én ma nem láttam őt rossznak. Persze lesz még ennél jobb is.
nemhiszem de sztem azér ebböl a meccsböl is le lehet szürni pár dolgot.Méghozzá: az idei védekezésünk fényévekkel jobb mint a tavalyi, az igazolások beváltani látszanak a hozzá füzött reményeket(ez szépen magyarosan megaszontam:D) giovanninak meg kéne tanulnia kicsit higgattabban játszani(mondjuk ezt nem nagyon lehet elvárni 1 ilyen fiatal játékostol) és sztem ami a legfontosabb: szereztünk egy világklasszis védekezö ám egyben támadó középpályást Toure Yaya-t. Nem csak a golja(ami 1ébként sztem gyönyörü volt) hanem a labdaszerzései is azt mutatják hogy ez a játékos lesz (szvsz) a Barça 1ik legmeghatározobb játékosa. Röviden enyit akartam:D Jó meccsnézést aki tudja aki meg nem az meg szurkoljon. píszGondolom nem kell óva intenem senkit sem hogy ne ebből a meccsből szűrje le a dolgait