Tavasszal a Rómát is eltaláltam, aztán bár ne úgy lett volna.MessiNeymarSuarez írta:Jól ráéreztél![]()
![]()
Szerintem ideális ellenfél lesz a Lyon, gyorsak, ezért Busiék hamar rájönnek hogy itt csúcsra járatva kell kimenniük, nem pedig úgy mintha épp hétvégi kikapcsolódás lenne egy BL meccs.
Nem mellesleg még közel is vannak, nem kell olyan sokat utazni.
Én sokat várok idén, sokkal jobbak voltak a srácok eddig idegenben, mint az előző szezonokban, csak Valverde tegye félre a kishitűségét.

Én nem félek nagyon, azért a nyolcaddöntőben még tovább szoktunk menni. Igazából ha a BL-re tartogatjuk a csúcsteljesítményünket, bármelyik csapatot meg kellene tudnunk verni (ebbe beleértve a Poolt, Cityt, Realt is), mert van olyan keretünk, mint a többieknek, plusz Messi. Ha meg nem figyelünk, bárki kivág minket 5 perc alatt. Szóval engem annyira nem is izgatott, kit kapunk. Mondjuk lehetőség szerint a Juve, Atléti, Inter és hasonszőrű bekkelős csapatokat elkerülném, ott mindig fennáll a veszély, hogy bemákolnak egy gólt és kibuszozzák a maradék játékidőt. Mikor legutoljára BL-t nyertünk, akkor sem jött ilyen csapat szembe a döntőig.