Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Mihu
- Director del Fútbol
Ezt én is szeretném tudni. És mien PPlive? Nem vagyok otthon a netes meccsnézésben szal mi is ez?gentdelbarca írta:Sziasztok!
A mai meccsünket nem adja semmilyen netes tv?? PPlive-on kívül persze! Valami török vagy kínai tv esetleg?
A segítséget előre is köszönöm!

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Sziasztok!
A mai meccsünket nem adja semmilyen netes tv?? PPlive-on kívül persze! Valami török vagy kínai tv esetleg?
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nov 22. Szerda, Viasat 3:
20:30 Werder Bremen - Chelsea FC (élő)
22:40 Gólösszefoglaló
22:55 FC Internazionale - Sporting Lisszabon (felvételről)
Mi meccsünket úgy látszik,csak online tudjuk nézni
20:30 Werder Bremen - Chelsea FC (élő)
22:40 Gólösszefoglaló
22:55 FC Internazionale - Sporting Lisszabon (felvételről)
Mi meccsünket úgy látszik,csak online tudjuk nézni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A Viasat3 az nem............ozsimiki írta:Már amit látunk belőlesasi1 írta:![]()
Nem akármilyen hét áll előttünk:
Kedd: Real Madrid - Lyon
Szerda: Levski Sofia - Barcelona
Szombat: Barcelona - Villareal
Vasárnap: Manchester United - Chelsea
Valencia - Real Madrid
Nem fogunk unatkozni.....bár én valszínű "csak" a M.U.-Chelsea-t nem fogom látni
az a ....S2.. Van SK,S1,EuroSport(magyar),szinte minden,de S2 vhogy nem tud lenni
![]()
A Szerdai Bl meccsünket adja a Viasat3![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Már amit látunk belőlesasi1 írta:![]()
Valencia - Real Madrid
Nem fogunk unatkozni.....

A Szerdai Bl meccsünket adja a Viasat3

Valencia - Real Madrid
Nem fogunk unatkozni.....

November 25. szombat BARCA-Villareal 20 óra SportKlub ÉLŐ!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A magyarázatot nem vállalom,mert abba nem lenne köszönet,de ha megvan,akkor itt is körülnézhetsz,hogy mi adja az esti meccset..
Akinek van Sport2-je annak pedig.:
2006.11.20. 19.00 Sport2 [Élő] :
Mallorca - F.C.Barcelona
FoRcA BaRcA!

Akinek van Sport2-je annak pedig.:
2006.11.20. 19.00 Sport2 [Élő] :
Mallorca - F.C.Barcelona
FoRcA BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Fernando
- Llegenda del Barça
Valaki segítsen légyszí! Nem értek a pplive-hoz, mit kell ott csinálni? az alapoktól kezdve, ha valaki elmondaná hálás lennék
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy Fernando!Fernando írta:Azért ennyire hülye nem vagyokLos Barrachos írta:Elég csak a Sport2-re kapcsolni, már ha van!Nincs sport 2-m, tehát valaki?
http://www.rojadirecta.com/
itt néz körül,itt van a mi meccsünk is,és ráklikk

U.i.: elivleg Sopcast is adja,itt legalábbis az van...

-
- Capitá del Barça
Üdv! SopCast-on egyik se, nézelődj a http://pplive.uw.hu -n, és töltsd le a megfelelő klienseket!Fernando írta:Nem tudja valaki, hogy a SopCast-on melyik adó adja a mai meccseünket? Vagy hol lehet ezt megnézni pontosan?![]()
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Azért ennyire hülye nem vagyokLos Barrachos írta:Elég csak a Sport2-re kapcsolni, már ha van!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Elég csak a Sport2-re kapcsolni, már ha van!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem tudja valaki, hogy a SopCast-on melyik adó adja a mai meccseünket? Vagy hol lehet ezt megnézni pontosan?

Ma az ESPN Classicon
21:30
1997 Kupagyőztesek Európa-kupája: FC Barcelona - Párizs Saint-Germain
21:30
1997 Kupagyőztesek Európa-kupája: FC Barcelona - Párizs Saint-Germain
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akinek van Sportklub:
most megy az elödöntő,nagyon jó meccs,h kik játszanak,azt fehérrel írtam Bodi miatt,jelöljétek ki a hsz em,és olvasható lesz
Federer-Nadal
GO NADAL
most megy az elödöntő,nagyon jó meccs,h kik játszanak,azt fehérrel írtam Bodi miatt,jelöljétek ki a hsz em,és olvasható lesz

Federer-Nadal

-
- Director del Fútbol
Megtudná nekem mondani valaki,hogy a Sport Klubon milyen meccset adnak most?Nadal meccse lement már?
Eredményt ne mondjatok pls,mert szomszéddal vetetem fel a meccset és meg akarom nézni videóról!
Előre is kössz!
Eredményt ne mondjatok pls,mert szomszéddal vetetem fel a meccset és meg akarom nézni videóról!

Előre is kössz!
Akkor mégegyszer!cocalinho írta:NOV. 19. vasárnap MALLORCA-BARCA 19. óra SPORT2 élő!!!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
1. nem mondtam, hogy segítsd ebbenSharkinho írta:1. ezen nem tudok segíteni

2. köszi az urlt.

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
1. ezen nem tudok segíteni
2. ide, ebbe a topicba
3. http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=744
2. ide, ebbe a topicba
3. http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=744
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Igenigen.Silvanus írta:3. Az online streameket meg szintén mindig feldobja valaki még időben, ha mégsem meg lehet kérdezni, de azt sem 23-szor, hanem csak egyszer!!! Ha meg (és ne sértődjön meg senki) nem értünk hozzá, hogy hogyan is kell online nézni egy meccset, akkor meg ne is erőltessük!!! De legalábbis ne offoljuk már szét ezt a topikot azzal, hogy 227 hozzászólásban megdumáljuk, hogy épp mi a következő lépés az adott oldalon, mit kell, hogyan, hol.... MENJÜNK OLYANKOR ÁT A "SEGÍTSÉG KÉNE" topikba!!!
1. nekem ugye nincs sport 1 -em, se sport 2 -m.
2. HOVA RAKJA FEL AZ ONLINE STREAMEKET?!
3. holvan a Segítség kéne topik?

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Off:
Hy Silvanus! Teljesen egyetértek!
On:
A Tévedések elkerülése végett: én is azt hittem,mivel vki betette ide,h a Sport2 adja,de Grecki szavai az igazak,szóval a BARCA-Zaragoza Vasárnap 21.órától a SPORTKLUBBON LESZ
Nem pedig a Sport2-esen!
Port.hu, és Livescore-n is ez szerepel
Hy Silvanus! Teljesen egyetértek!
On:
A Tévedések elkerülése végett: én is azt hittem,mivel vki betette ide,h a Sport2 adja,de Grecki szavai az igazak,szóval a BARCA-Zaragoza Vasárnap 21.órától a SPORTKLUBBON LESZ

Port.hu, és Livescore-n is ez szerepel

-
- Director del Fútbol
Srácok!
Tényleg nem akarok kötekedni senkivel, de kérlek benneteket, hogy figyeljetek már arra a jövőben, hogy se ezt a topikot, se másikat ne halmozzátok már el értelmetlen, egyszavas, vagy fél mondatos hozzászólásokkal, amitől teljesen buta, és követhetetlen lesz az egész, és végül már érdektelen is...
Hogy miért írom most ezt, illetve hogy mire célzok? Nos itt van ez a topik is például, amelyet anno én azért csináltam, hogy beírhassam ide én is, illetve aki csak akarja, hogy az épp következő egy-két meccsünk mikor, és hol lesz látható, illetve hogy az online televíziózással kapcsolatos dolgokat is itt lehessen megdumálni. Ez nagyjából működik is, DE!
1. Bár sokan innen tudják meg, hogy mikor, hol lesz az aktuális meccs (aminek örülök), azért nem olyan nehéz utána nézni a neten (pl.: www.port.hu) szóval vagy várjuk meg, míg valaki bedobja ide, vagy nézzünk utána, és ne tegyük fel 23-szor, hogy: "Jaj, mikor, meg hol lesz..."
2. Ha már egyszer valaki volt olyan kedves, és beírta ide a meccs időpontját, és a csatornát, akkor legyünk olyan szívesek, és higgyünk már neki, és ne kérdezzünk vissza 324-szer, hogy valóban ott lesz-e, és ha azt írja, hogy pl.: a Sport2-n lesz a meccs, akkor ne kérdezzük már meg, hogy a Sport Klub nem adja-e!!! NEM, NEM ADJA!!! Vagy ez, vagy az!
3. Az online streameket meg szintén mindig feldobja valaki még időben, ha mégsem meg lehet kérdezni, de azt sem 23-szor, hanem csak egyszer!!! Ha meg (és ne sértődjön meg senki) nem értünk hozzá, hogy hogyan is kell online nézni egy meccset, akkor meg ne is erőltessük!!! De legalábbis ne offoljuk már szét ezt a topikot azzal, hogy 227 hozzászólásban megdumáljuk, hogy épp mi a következő lépés az adott oldalon, mit kell, hogyan, hol.... MENJÜNK OLYANKOR ÁT A "SEGÍTSÉG KÉNE" topikba!!!
Megértéseteket előre is köszönöm, és bocsánat, ha túl nyers voltam, senkit sem akartam megbántani. Ha a modik munkáját sértem, bocsánat, akkor töröljétek...
Silva
Tényleg nem akarok kötekedni senkivel, de kérlek benneteket, hogy figyeljetek már arra a jövőben, hogy se ezt a topikot, se másikat ne halmozzátok már el értelmetlen, egyszavas, vagy fél mondatos hozzászólásokkal, amitől teljesen buta, és követhetetlen lesz az egész, és végül már érdektelen is...
Hogy miért írom most ezt, illetve hogy mire célzok? Nos itt van ez a topik is például, amelyet anno én azért csináltam, hogy beírhassam ide én is, illetve aki csak akarja, hogy az épp következő egy-két meccsünk mikor, és hol lesz látható, illetve hogy az online televíziózással kapcsolatos dolgokat is itt lehessen megdumálni. Ez nagyjából működik is, DE!
1. Bár sokan innen tudják meg, hogy mikor, hol lesz az aktuális meccs (aminek örülök), azért nem olyan nehéz utána nézni a neten (pl.: www.port.hu) szóval vagy várjuk meg, míg valaki bedobja ide, vagy nézzünk utána, és ne tegyük fel 23-szor, hogy: "Jaj, mikor, meg hol lesz..."
2. Ha már egyszer valaki volt olyan kedves, és beírta ide a meccs időpontját, és a csatornát, akkor legyünk olyan szívesek, és higgyünk már neki, és ne kérdezzünk vissza 324-szer, hogy valóban ott lesz-e, és ha azt írja, hogy pl.: a Sport2-n lesz a meccs, akkor ne kérdezzük már meg, hogy a Sport Klub nem adja-e!!! NEM, NEM ADJA!!! Vagy ez, vagy az!
3. Az online streameket meg szintén mindig feldobja valaki még időben, ha mégsem meg lehet kérdezni, de azt sem 23-szor, hanem csak egyszer!!! Ha meg (és ne sértődjön meg senki) nem értünk hozzá, hogy hogyan is kell online nézni egy meccset, akkor meg ne is erőltessük!!! De legalábbis ne offoljuk már szét ezt a topikot azzal, hogy 227 hozzászólásban megdumáljuk, hogy épp mi a következő lépés az adott oldalon, mit kell, hogyan, hol.... MENJÜNK OLYANKOR ÁT A "SEGÍTSÉG KÉNE" topikba!!!
Megértéseteket előre is köszönöm, és bocsánat, ha túl nyers voltam, senkit sem akartam megbántani. Ha a modik munkáját sértem, bocsánat, akkor töröljétek...
Silva
"Més Cuen un Club"
-
- Hírhozó-cikkíró
Vasárnap a Sportklub 21:00-kor spanyol bajnoki meccset ad. Ebben a fordulóban pedig csak a Barca meccs lesz abban az időpontban. Szóval tudjuk nézni, csakhát lehet a fürdőruha-bemutató narrátoraként hitelesebb Világi Péter kommentálásában...