Élő közvetítések
Real taktika: Barca járatja a labdát? Rúgjuk szét őket aztán menjünk rá 10-en a bíróra hogy ne adjon sárgát, majd vegyük el ismét szabálytalanul a labdát és adjuk oda Ronaldonak a labdát aki gyorsan rárúgja, de blokkolják... Hmm rúgjuk fel a blokkoló játékost! Pepe erre a legalkalmasabb. Ezért megért 30 milliót!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Eddig jobb a real. és azért jobb, mert belemegyünk a hülye játékukba, kapkodunk, rohanni akarunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Cali írta:Üdv.
Most értem csak haza..
Valaki írna egy gyors összegzést a meccs eddigi momentumairól?
Köszi előre is!
rugdosás, taposás, bunkerfoci, a múltkorinál jóval iramosabb a játék
kisebb helyzetek mind2 oldalon, a Real vezethetne akár 2 góllal is

pedro a semmiért sárga, pepe meg ezért?
kezdjünk már el focizni! miért megyünk bele abba amit a madrid akar??? villaval az élen aki mindig mindennél ott van... helyette hoznám afellayt simán.
a bíró meg egyszerűen szánalom... mindkét félre hibát hibára halmoz

kezdjünk már el focizni! miért megyünk bele abba amit a madrid akar??? villaval az élen aki mindig mindennél ott van... helyette hoznám afellayt simán.
a bíró meg egyszerűen szánalom... mindkét félre hibát hibára halmoz
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
úgy látom ezzel a mocskos reállal baromira akarnak már nyeretni valamit, mert már kezd írtó ciki lenni, hogy a közelmúlt közel 300 millió euro invesztíciója ellenére semmit, de semmit az ég világon nem tudnak felmutatni már évek óta...
Itt nézem:
Channel - 106491
Channel - 106491
-
- aka Game90
Pepe sokadjára bizonyítja, hogy egy vadbarom...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Istenem.... Pinto megint szépet védett, de fel kéne ÉBREDNI!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- csababarca
pepe miért van még a pályán?
jah mert realos? így már értem.
És még Mourinho reklamál
jah mert realos? így már értem.
És még Mourinho reklamál

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PEPE ELMÉSZ TE A JÓ BÜDÖS.....
Simán piros!!!! Áááááá

Simán piros!!!! Áááááá
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
+1bence-barca írta:Hát eddig a bíróval nincs bajom, annál inkább a játék(unk)kal. Eddig sajnos veszélyesebb volt a Real
Tudom nem szép, de komolyan, úgy érzem, szánt szándékkal nagyon kemények a fehérek, olykor túlságosan is!Nagyon ki vagyunk így zökkentve a meccsből!Nincs 4-5 passz, mert áll a játék, stb, s néha felpörgetik a túloldalt, s helyzetük van!Ebbe az egész taktikában Pepere fontos szerepe hárul, őt ki kellene szóratni (pl tessék...)

Sziasztok !
Légyszives kérek szépen egy Sopcast csatornát, ahol tudom nézni.
köszi
köszi
- csababarca
Nem igaz Pep nem látja, hogy nem kéne megint feltolni a félpályáig a védekezést...ebből jönnek el állandóan...feladjuk így nekik a magaslabdát.
Üdv.
Most értem csak haza..
Köszi előre is!
Most értem csak haza..

Köszi előre is!
-
- Llegenda del Barça
Hát eddig a bíróval nincs bajom, annál inkább a játék(unk)kal. Eddig sajnos veszélyesebb volt a Real 

Közünk nincs a meccshez, nem mozgunk, nem passzolunk, velük vagyunk elfoglalva. Számomra Pique viselkedése is furcsa, állandóan a bírónak ugat. Focizzunk, azt jobban tudunk. Jobban is játszik a Real.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2011.04.20. 22:07:30-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az igaz ki lehetett volna osztani 1-1-1 sárgát, de nem merte meghúzni, de Villa is higgadtabban is lekezelhette volna s zitut!Focizzunk, s ne hepciáskodjunk

- csababarca
FtcSikiHun írta: Egyébként kezdjétek megrakni a fogadóirodáknál, hogy lesz piros
Azért az 1.01es szorzóért felesleges...
Remélem lenyugszik a real,mert különben a fél csapatunkat mentő fogja elvinni

JÓ ÉG
Fel kéne ébredni, elvégre már fél órája megy a meccs

Fel kéne ébredni, elvégre már fél órája megy a meccs

B.
Sziasztok !
köszi
köszi
Most vagy fél a bíró, vagy nem fogja fel, hogy ilyenekért sárga jár.
felesleges bele menni ebbe az adok kapokba... csináljuk amit tudunk és majd őket kiszorja...
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
tökéletesen hozza a jo5e-féle "játékstílust"hady írta:Ez a madrid teljesen cigány csapat lett