Egyéb Barça meccsek
Ki ez a Mike Marmol? Ezt bunga biztos tudná.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Na, még szerencse, hogy szegény Jugtlára azt mondtam, hogy nem tetszik. Igazi birkózós kilencesmunka volt szép befejezéssel. Lehet, hogy hamarabb lesz center, mint LDJ még egyszer... 
Bravó! Alves beadásából!

Bravó! Alves beadásából!

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Xavier Hernandez
- Jugador d'estrella
Igen, Cou viccesen passzolta el azt a labdát - gólt is kaphattunk volna belőlebence0330 írta: ↑2021.12.14. 18:36:01Annak viszont örülök, hogy most mennyire látszik Xavi keze nyoma. Szerintem a gálakezdőnk a fáradtság miatt nem tudja ezt tolni.Xavier Hernandez írta: ↑2021.12.14. 18:31:17
Igen, kifejezetten tetszetős a játék, mindenki teker, a gyerekek is, és a 39 éves Alves is.
Kár, hogy tétmeccseken nem ez megy.
Nagyon várom, hogy Dani Alves a bajnokikon is pályára léphessen, az ő mentalitása nagyon kell ebbe a hitehagyott csapatba.
Ez a Coutinho passz vicces volt azért, bár tény, hogy mindkét csapat hasonló kék mezben játszik.Fel is tette a kezét, szerintem tényleg azt hitte, csapattársnak passzol.
Jugtlá eddig nagyon nem tetszik, nem egy Abdé képességű srác.
Amit még hiányolok azért, azok a beindulások a támadóinktól, eddig csak Riqui futott be 1-2-szer, pedig inkább neki kéne osztogatnia.
Puig viszont már a 2. finom "kvázigólpasszt" osztja ki azóta, csak nincs ki belője.Ilyen szempontból hajaz a meccs a többire...

És látványosan nincs "érkezőember".
De Alves nagyon tetszik! Már anno LE idején sem értettem, hogy miért nem hosszabbítanak vele... még csak el se búcsúztatták (ahogy Suárez és Messi is méltatlan módon távozott a "több mint egy klub"-tól). A legjobb jobb szélső védőnk volt, simán lett volna még benne 2-3 év... helyette a közepesnél nem jobb képességű Semedót igazolták, aki azóta már a Wolwerhamptonban szaladgál.
Rég láttam ennyire megtévesztő mezszíneket, szerintem a FIFA ezt is szabályozza.
Nekem tetszik a meccs, szeretem Coutinho finom bokapasszait. Dest a változatosság kedvéért bal oldali támadó, ilyen még nem volt.
- bence0330
Annak viszont örülök, hogy most mennyire látszik Xavi keze nyoma. Szerintem a gálakezdőnk a fáradtság miatt nem tudja ezt tolni.Xavier Hernandez írta: ↑2021.12.14. 18:31:17
Igen, kifejezetten tetszetős a játék, mindenki teker, a gyerekek is, és a 39 éves Alves is.
Kár, hogy tétmeccseken nem ez megy.
Nagyon várom, hogy Dani Alves a bajnokikon is pályára léphessen, az ő mentalitása nagyon kell ebbe a hitehagyott csapatba.
Ez a Coutinho passz vicces volt azért, bár tény, hogy mindkét csapat hasonló kék mezben játszik.

Jugtlá eddig nagyon nem tetszik, nem egy Abdé képességű srác.
Amit még hiányolok azért, azok a beindulások a támadóinktól, eddig csak Riqui futott be 1-2-szer, pedig inkább neki kéne osztogatnia.
Puig viszont már a 2. finom "kvázigólpasszt" osztja ki azóta, csak nincs ki belője.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Xavier Hernandez
- Jugador d'estrella
Igen, kifejezetten tetszetős a játék, mindenki teker, a gyerekek is, és a 39 éves Alves isbence0330 írta: ↑2021.12.14. 18:25:09Köszi! Itt legalább a mezszámokat is lehet látni.Xavier Hernandez írta: ↑2021.12.14. 18:20:37http://thecyclingentertainment.com/novo ... /14-barca/
spanyol kommentárral.
Egész jó a tempó, látszik, hogy nem hulla emberek játszanak, hanem friss, bizonyítani akaró játékosok. Gyönyörűen jár a labda helyenként.
Puig eddig meglepően nagyot játszik, de van is partnere, Alves is lőtt már egy szebbet...![]()

Kár, hogy tétmeccseken nem ez megy

- bence0330
Köszi! Itt legalább a mezszámokat is lehet látni.Xavier Hernandez írta: ↑2021.12.14. 18:20:37http://thecyclingentertainment.com/novo ... /14-barca/
spanyol kommentárral.

Egész jó a tempó, látszik, hogy nem hulla emberek játszanak, hanem friss, bizonyítani akaró játékosok. Gyönyörűen jár a labda helyenként.
Puig eddig meglepően nagyot játszik, de van is partnere, Alves is lőtt már egy szebbet...

https://redi1.soccerstreams.net/event/f ... eam/752677 Én innen nézem. Barca TV
- Xavier Hernandez
- Jugador d'estrella
- Xavier Hernandez
- Jugador d'estrella
Dani Alvest jó nézni simét Barca mezben
.
Úgy hiányzik nekünk, mint egy falat kenyér, az ismeretlen gyerekekre is jó hatással van a jelenléte.

Úgy hiányzik nekünk, mint egy falat kenyér, az ismeretlen gyerekekre is jó hatással van a jelenléte.
- bence0330
http://cdn.livetv491.me/webplayer2.php? ... &ci=5&si=1
Sem jobb minőségűt, sem angolt nem találtam, pedig átböngésztem pár oldalt... ha valaki ráakad ilyenre, érdekelne.

Valaki linket küldene?
Köszönöm!

Köszönöm!
- bence0330
Azon én is röhögtem egy jót, de végülis most nagyon nem volt jó alternatíva sem.
Alvest minden labdaérintésénél hangosan éljenzi a közönség.

Azért azt megélni, hogy Lenglet a csk... ez már tényleg a vég! 
Alvesre kíváncsi leszek hogy mozog.

Alvesre kíváncsi leszek hogy mozog.
- bence0330
A hivatalos youtube csatornán eddig megy élőben, remélem nem zárják el a kezdéskor.
Szerk: semmi, elzárták.

Azt reméltem, hogy az fcbarcelona.com-on meg lehet nézni, mint a Joan Gamper-kupákat, de a sima regisztráció nem elég, fizetős a közvetítés.
- bence0330
A kezdő a Boca ellen:
Neto - Alves, Eric, Lenglet, Balde - Puig, Sanz, Cou - Demir, Jugtla, Dest
Nyilván a felállást tippeltem, Cou, Dest és Jugtla kb akárhol lehetnek, de még akár Alves és Demir is. Cout szimplán csak azért tettem oda, mert személy szerint szívesebben látnám középpályásként egyszer, ha már az az eredeti posztja szerencsétlen flótásnak.
Neto - Alves, Eric, Lenglet, Balde - Puig, Sanz, Cou - Demir, Jugtla, Dest
Nyilván a felállást tippeltem, Cou, Dest és Jugtla kb akárhol lehetnek, de még akár Alves és Demir is. Cout szimplán csak azért tettem oda, mert személy szerint szívesebben látnám középpályásként egyszer, ha már az az eredeti posztja szerencsétlen flótásnak.

Szerintem Alexia Putellas megérdemli, hogy leírjuk a nevét. 2020/21-ben spanyol bajnok, kupagyőztes, BL-győztes, az UEFA-nál az év női focistája, és most női Aranylabdás.
- davi10
- Llegenda del Barça
Ma is volt egy barátságos meccs a Cornella ellen. 2-2 lett a vége, Aguero és Coutinho szerezte a csapat góljait. Kun mellett Alba és ha jól láttam Balde is játszott már valamennyit.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Koeman berakta Puigot a mai meccsre kezdőként, semmi örömtánc?
Collado is kezdett, de szegény srác nagyon megszívta, nem is értem, miért játszott. Nem csatlakozott a felnőtt kerethez, ha jól olvastam korábban, de végül se a belga/angol csapat nem igazolta le, így ő most szabadügynök.

Collado is kezdett, de szegény srác nagyon megszívta, nem is értem, miért játszott. Nem csatlakozott a felnőtt kerethez, ha jól olvastam korábban, de végül se a belga/angol csapat nem igazolta le, így ő most szabadügynök.

- baas11
- Entrenador del Barça
Számomra meglepő eredményt értünk el… oke a Juve sem ugy játszott mint ha BL donto lenne de mi sem ! Meg azert eleg komoly nevekkel jöttek rögtön az elején azt nem lehet mondani h a Juve B volt végig a pályán sőt !
-
Örülök h Lenglet Umtiti es Roberto megkapta a maga futtyet sokat tettek érte, Umtitin latszodott is a gúny mint aki semmit nem ért de kikéri magának !
Pjanic is kapott azert bar ő szerintem nem igazán tehet rola , ő ennyit tud ebbe semmi meglepő nincs, nekunk meg igy kellett ilyen fizuval, hát akkor …
-
Csapat.:
A szerkezete szerintem meg mindig korai , Kouman az előző egesz evet is végig variálta a 4-2-3-1 a 4-3-3 a 3-5-2 stb… es még mindig keresi csóri az idealisat.
Márpedig ez Messi nélkül nagyon fontos lesz szerintem mert őt nyilván nem lehet pótolni 1-1 be, de lehet egy nagyon fluid domináns csapat játékot kialakítani ehhez viszont nagyon nem mindegy ki mikor hol helyezkedik el megvannak e a háromszögek stb… ehhez kell nemi állandóság higy készség szinten menjen !
Teszem hozza nem lesz sok ideje , Messi ide vagy oda ha januárban rosszul állunk …. jönni fog Xavi !
-
Felállástol függetlenül .:
Védelem:
Emerson/ Dest okes
Arajuo - García - Pique + 1 es okes
Alba / Balde / Dest okes
KP:
Sokan írtátok szerintem is ide kellene nagyon még egy de bomba jatekos ( meg egy Pjanic szintnek semmi értelme ) titkon remélem szereznek egy klasszis ( közeli )játékost (Verrati, Saul, Pogba …) Busquets De Jong Pedri kevés főleg fizikálisan es ugye az ossszes rangadón kevés volt , ennél nagyobb jelzés nem kell!
Támadók - tkp
Szerintem kell egy uj “10 es “ főleg 4-2-3-1 ben … es az nem Pedri, hanem Coutinho ! Nagyon remelem h marad … a legjobb jatekos a keretben!
Depay Fati Dembele Aguero Griezman a dán ez bőven jo !
A többieket szinte mind jo lenne eladni… es szerezni egy jo középpályást !
-
Örülök h Lenglet Umtiti es Roberto megkapta a maga futtyet sokat tettek érte, Umtitin latszodott is a gúny mint aki semmit nem ért de kikéri magának !
Pjanic is kapott azert bar ő szerintem nem igazán tehet rola , ő ennyit tud ebbe semmi meglepő nincs, nekunk meg igy kellett ilyen fizuval, hát akkor …
-
Csapat.:
A szerkezete szerintem meg mindig korai , Kouman az előző egesz evet is végig variálta a 4-2-3-1 a 4-3-3 a 3-5-2 stb… es még mindig keresi csóri az idealisat.
Márpedig ez Messi nélkül nagyon fontos lesz szerintem mert őt nyilván nem lehet pótolni 1-1 be, de lehet egy nagyon fluid domináns csapat játékot kialakítani ehhez viszont nagyon nem mindegy ki mikor hol helyezkedik el megvannak e a háromszögek stb… ehhez kell nemi állandóság higy készség szinten menjen !
Teszem hozza nem lesz sok ideje , Messi ide vagy oda ha januárban rosszul állunk …. jönni fog Xavi !
-
Felállástol függetlenül .:
Védelem:
Emerson/ Dest okes
Arajuo - García - Pique + 1 es okes
Alba / Balde / Dest okes
KP:
Sokan írtátok szerintem is ide kellene nagyon még egy de bomba jatekos ( meg egy Pjanic szintnek semmi értelme ) titkon remélem szereznek egy klasszis ( közeli )játékost (Verrati, Saul, Pogba …) Busquets De Jong Pedri kevés főleg fizikálisan es ugye az ossszes rangadón kevés volt , ennél nagyobb jelzés nem kell!
Támadók - tkp
Szerintem kell egy uj “10 es “ főleg 4-2-3-1 ben … es az nem Pedri, hanem Coutinho ! Nagyon remelem h marad … a legjobb jatekos a keretben!
Depay Fati Dembele Aguero Griezman a dán ez bőven jo !
A többieket szinte mind jo lenne eladni… es szerezni egy jo középpályást !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ne vonjunk le túl sokat a tegnapi meccsből. Ez egy sörmeccs volt, ahol az ellenfél úgy játszott, mintha itt se akarna lenni. Volt pár szép megmozdulás, de én nem láttam azt amit itt sokan. Robertoról pedig csak annyit, hogy hiába játszik bárhol, se előre, se hátra semmit nem nyújt, ráadásul 3 olyan labdát adott az ellenfélnek, hogy lendületből vitték egyenesen a védelemre. Nálam Pique rotációban elmegy szódával, de a fontosabb meccseken ha mindenki egészséges Araujo-Garcia. Busquets-cel sincs akkora gond, ha megfelelően van használva.
Egy dolog viszont maximálisan kirajzolódik számomra az előszezon során. Ez a keret nem alkalmas a 4-3-3-ra. Ez kiállt a Koeman által preferált 4-2-3-1-ért. TS - Dest, Araujo, Garcia, Alba - Busquets, De Jong - Depay, Pedri, Griezmann - Fati. Nyilván van variációs lehetőség Agueroval, ha marad Coutinhoval. Demir maradjon a B-ben és hozzuk fel alkalomadtán. Sok értelme nincs, hogy padozzon, 18 éves, játszania kell. Collado, Braithwaite felőlem mehet, Dembelé ha lesz (HA épp) helyettük elég. Egy masszív középpályásért sír a csapat, akivel lehetne rotálni. Pjanic out. Nem játszik, a fizuja az egekben. Ingyen is vihetik tőlem. Ha feleznénk a fizuját és hirtelen elkezdene benne bízni Koeman talán, de így nem. Riqui és mondjuk Saul meseszép lenne a padra.
Egy dolog viszont maximálisan kirajzolódik számomra az előszezon során. Ez a keret nem alkalmas a 4-3-3-ra. Ez kiállt a Koeman által preferált 4-2-3-1-ért. TS - Dest, Araujo, Garcia, Alba - Busquets, De Jong - Depay, Pedri, Griezmann - Fati. Nyilván van variációs lehetőség Agueroval, ha marad Coutinhoval. Demir maradjon a B-ben és hozzuk fel alkalomadtán. Sok értelme nincs, hogy padozzon, 18 éves, játszania kell. Collado, Braithwaite felőlem mehet, Dembelé ha lesz (HA épp) helyettük elég. Egy masszív középpályásért sír a csapat, akivel lehetne rotálni. Pjanic out. Nem játszik, a fizuja az egekben. Ingyen is vihetik tőlem. Ha feleznénk a fizuját és hirtelen elkezdene benne bízni Koeman talán, de így nem. Riqui és mondjuk Saul meseszép lenne a padra.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)