Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
első felkészülési sörmeccs, fél csapat nincs itt...mit vársz ombre?Dcser írta:Lenne egy kérdésem!
Ez a (gyenge) mérkőzés, amit játszunk, ez betehető annak hogy esetleg Messi nincs ott? vagy ez csak valami idénykezdeti nehézség?
Vagy az Új Mez átka!
Nyilván...csak unatkozokMessidona10 írta:Majd ha kell.Tocy írta:És mikor fogunk focizni?
Majd ha kell.Tocy írta:És mikor fogunk focizni?
Maxwell lassúsága után mutatták a lányokatMessi-Ini írta:és ez a 2 dolog h jött össze???TT írta:annyi szép lány van a lelátón...Maxwell meg lassú
![]()
![]()
bár mind2-ő igaz,csak nemtom h illenek össze![]()
jah énis ezt kérdem...én személy szerint kicsit babonás vagyok,és nekem fontos az,hogy az első meccset kapott gól élkül,győzelemmel hozzuk le!persze nem halok bele ha nem így lesz,de én csak akkor vagyok teljesen elégedett.Tocy írta:Jeffren méééé hagyja ki?Amúgy szerintem Soriano nem rossz, olyan van, mint Bojan volt
Én is abban reménykedem. Legalább nem lesz unalmas estéje a moderátoroknak!szajko írta:Lemerem fogadni,hogy lesz olyan aki komolyan veszinoname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Sztem fel kéne oszlatni a csapatot és alkotni belőlük mondjuk egy vízilabdacsapatot, mert ilyen rossz meccs után egyértelmű h a szezonban még meccset se nyerünk és utolsó helyen esünk ki.
+ csődbe megyünkMessidona10 írta:Ezen felül Guardiola holnap lemond, Sánchez pedig leszerződik madridba.noname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Sztem fel kéne oszlatni a csapatot és alkotni belőlük mondjuk egy vízilabdacsapatot, mert ilyen rossz meccs után egyértelmű h a szezonban még meccset se nyerünk és utolsó helyen esünk ki.
hűűű! egy pillanatra nem éreztem az iróniát a szavaidba:D de csak meglett(remélem) xDnoname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Lemerem fogadni,hogy lesz olyan aki komolyan veszinoname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Ezen felül Guardiola holnap lemond, Sánchez pedig leszerződik madridba.noname írta:Szörnyű. Katasztrofális! Már vagy 3 edzésen túl vannak a játékosaink és mégis olyan gyengék h ha most játszanánk az akkori MU ellen a BL döntőt, simán kikapnánk!
Parancsolj, főnök!messideco írta:A cseréket leírja valaki? Sehol sem találom...