Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy szerencséje van a Sevillának, hogy a kapusuk élete meccsét játsza. A labda nálunk van, sok helyzetet kialakít a Barca, egyéni villanások is vannak. Egyedül talán Xavi tűnik nálunk halványnak.Kash írta:Nem vagyok pesszimista, és remélem nem történik meg, de szerintem ebből pofon lessz.
A csapat az első, az egyéni érdemek csak második helyen vannak.Ronaldo felőlem rúghat 98 gólt is, ha mindenhol jobbaknak bizonyulunk ellenük.Kash írta:Messi gúrithatna legalább 2-őt, mert hiszti kriszti 3-at lőtt![]()

Az Palop szokott lenni!szajko írta:elegem van már abból,hogy Varas is mindig ellenünk játsza élete meccseit...
Palop is ezt csinalta mindig!!!!szajko írta:elegem van már abból,hogy Varas is mindig ellenünk játsza élete meccseit...
nyugodj már le... ez a sevilla nem egy megyei ob3 as focicsapat.Kash írta:Az első félidőben már vezetniük kellene a Barcának, ehyelyett...

Cali írta:Mintha nem így játszanánk mindig..Kash írta:Mi lesz itt? elnézve ezt a végtelen passzsorozatot, és várni, már nem érzem a gól szagát a levegőben.![]()
A meccset nézzed, ne hülyeségeket írogass!
Cali írta:Mintha nem így játszanánk mindig..Kash írta:Mi lesz itt? elnézve ezt a végtelen passzsorozatot, és várni, már nem érzem a gól szagát a levegőben.![]()
A meccset nézzed, ne hülyeségeket írogass!

TudomIlúvatar írta:![]()
Kash hsz -ára írtam

Mintha nem így játszanánk mindig..Kash írta:Mi lesz itt? elnézve ezt a végtelen passzsorozatot, és várni, már nem érzem a gól szagát a levegőben.