A hoppááát arra értettem,hogy Sport Tvén Bl......eddig nem igen volt,lehet ezentúl ismételnek majd mindigbarca99 írta:Hát nem voltak sztem olyan jó meccsek. Valenciában viszont megnézném a bunyót...

A hoppááát arra értettem,hogy Sport Tvén Bl......eddig nem igen volt,lehet ezentúl ismételnek majd mindigbarca99 írta:Hát nem voltak sztem olyan jó meccsek. Valenciában viszont megnézném a bunyót...
http://www.myp2p.euGyufinho írta:Helló mindenki!!!!
Sajnos olvastam, h a sk adja a szombati meccset és nekem nincs!!!![]()
Nem tudjátok a neten hol lehet élőben nézni, mert nem akaron kihagyni semmi pénzért!!!!!!!Előre is köszi a segítséget!!!!! (este 0:2) Én bizakodó vagyok!!!!
Persze, már írtam..........Silvanus írta:Egyenlőre minden fellelhető forrás szerint szombaton este 21.30-tól csak a Sport Klub adja majd az El Clasico-t!!!
Van rá esély, hogy semmi nem adja ott, de azért vadászgass...Enrique írta:SASI,
én Szlovéniában leszek, nekem is tudsz mondani valamit?? Vagy nekem kell majd a helyszínen akcióznom, hogy meg tudjam nézni?
Olaszoknál a Sky Sport 3, németeknél az Arena Home adja a szombati meccset.Bodi írta:Én még havernál se tudom nézni a meccset,mivel Olaszországban leszek,de nagyon remélem,hogy ott adja valami.Esetleg nem tudja valaki,hogy melyik német vagy olasz csatorna szokta adni a spanyol bajnokikat?![]()
Nagyon nem akarok lemaradni A MECCSről.
Nem.Kluivert55 írta:Nem tudja vcalaki, hogy lehet e interneten nézni a sport tv műsorait?
Most örülök igazán,hogy nyár óta van SportKlub!Game90 írta:Remélem nem csak a Sportklub fogja adniMert akkor kénytelen leszek (életemben élőször) neten nézni a meccset
![]()