Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
ÉS DEULOFEU SZTRÍPTIZELT, DEBÜTÁLNI FOG!!! Mert tavaly a Sociedad ellen nem állt be.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Deulofeu remélem Villa helyett jön 

-
- Director del Fútbol
Tudom hogy hogy értette, a második hsz-ére reagáltam, de majd leírom Messi topicjában.mrlevy írta:...

-
- Director del Fútbol
Feliz cumpleBarcafan9 írta:4-0! Szülinapomon a fiúk megmutatják!![]()

Basszus nem hiszem el hogy lemaradtam róla. Kimentem egy páleszért meg 1 sörért, erre beveri első gólját.
Grat asszem socionak hogy eltalálta, de nem gyengén

Én is erre gondoltammrlevy írta:remelem Villa figyelte ...

4-0! Szülinapomon a fiúk megmutatják!

remelem Villa figyelte ... 

-
- Director del Fútbol
CUENCA
megérdemelte

Bekaphatod Socio!!! 
Szép volt!

Szép volt!
CUENCAAAA!!!! milyen higgadt...
- Kash
- Entrenador del Barça
Tocy írta:Ha nem látsz a szemedből, illetve nem tudod értelmezni, amit írok, akkor inkább ne írj baromságokat és nézd a meccset.Kash írta:Tocy írta:Félidő oké, nem játszunk jól igazán, de ez most inkább a kezdőnk minőségéből adódik. Alapvetően max 3 érintésből megoldjuk a passzokat, de inkább 2. Nem játszunk gyorsan ennek ellenére, nem futunk sokat, igazából nem csinálunk semmit, csak mozgunk labda nélkül, és 2-3 érintésből passzolunk. Cuenca jó, de azért utolsó 20 perce én bepróbálnám Deulofeut. Mellette jöhetne még Cesc Thiago helyére vmikor, illetve Piqué Mascherano helyett.
Iagazd van, az 1. félidőben nem játszottunk jól, Messi 3 gólja csak szerencse volt, és Adriano "majdnem" dupláját is csak az ammen tartotta a lábában, az 1. félidő nem volt túl jó. A 2. félidőben vagy rúgnak legalább még 3-at, vagy vesztenek. Te nem vagy normális ember, már bocs.![]()
![]()
Itt egyedül te irsz marhaságokat, és ezzel befejeztem, nem kérek a kommentekből.

Ha nem látsz a szemedből, illetve nem tudod értelmezni, amit írok, akkor inkább ne írj baromságokat és nézd a meccset.Kash írta:Tocy írta:Félidő oké, nem játszunk jól igazán, de ez most inkább a kezdőnk minőségéből adódik. Alapvetően max 3 érintésből megoldjuk a passzokat, de inkább 2. Nem játszunk gyorsan ennek ellenére, nem futunk sokat, igazából nem csinálunk semmit, csak mozgunk labda nélkül, és 2-3 érintésből passzolunk. Cuenca jó, de azért utolsó 20 perce én bepróbálnám Deulofeut. Mellette jöhetne még Cesc Thiago helyére vmikor, illetve Piqué Mascherano helyett.
Iagazd van, az 1. félidőben nem játszottunk jól, Messi 3 gólja csak szerencse volt, és Adriano "majdnem" dupláját is csak az ammen tartotta a lábában, az 1. félidő nem volt túl jó. A 2. félidőben vagy rúgnak legalább még 3-at, vagy vesztenek. Te nem vagy normális ember, már bocs.![]()
![]()
- Kash
- Entrenador del Barça
Tocy írta:Félidő oké, nem játszunk jól igazán, de ez most inkább a kezdőnk minőségéből adódik. Alapvetően max 3 érintésből megoldjuk a passzokat, de inkább 2. Nem játszunk gyorsan ennek ellenére, nem futunk sokat, igazából nem csinálunk semmit, csak mozgunk labda nélkül, és 2-3 érintésből passzolunk. Cuenca jó, de azért utolsó 20 perce én bepróbálnám Deulofeut. Mellette jöhetne még Cesc Thiago helyére vmikor, illetve Piqué Mascherano helyett.
Iagazd van, az 1. félidőben nem játszottunk jól, Messi 3 gólja csak szerencse volt, és Adriano "majdnem" dupláját is csak az ammen tartotta a lábában, az 1. félidő nem volt túl jó. A 2. félidőben vagy rúgnak legalább még 3-at, vagy vesztenek. Te nem vagy normális ember, már bocs.

szerintem meg ez egy ironikus megjegyzes voltlluisllach89 írta:De 3 rutin feladat megoldása nem mozdít ki egy embert önmagában a gödörből. És te ezek alapján ítélted meg kizárólag.
Más kérdés a hozzáállása, mely ténylegesen előrelendítheti majd. Ettől független a mai 3 gól, míg te ezt hangsúlyoztad.
es nem arra utalt hogy kimaszott a godorbol hanem hogy bent sem volt
mint aogy valojaban nem volt benne
igen volt egy meccs amin nem jott ossze a gol a sok helyzet ellenere sem meg volt egy kiahgyott 11 es
utana volt egy hetkozi meccs ahol egy kiscsapathoz latogattunk es valoban mindenkin erzodott hogy mashol lenne inkabb és leginkabb messin
de ez nem godor , csak oilyan kiba***ott magasra tettuk a mercet , foleg messi hogy most errol irnak az ujsagok egybol 1-2 gyengebb meccs utan
Félidő oké, nem játszunk jól igazán, de ez most inkább a kezdőnk minőségéből adódik. Alapvetően max 3 érintésből megoldjuk a passzokat, de inkább 2. Nem játszunk gyorsan ennek ellenére, nem futunk sokat, igazából nem csinálunk semmit, csak mozgunk labda nélkül, és 2-3 érintésből passzolunk. Cuenca jó, de azért utolsó 20 perce én bepróbálnám Deulofeut. Mellette jöhetne még Cesc Thiago helyére vmikor, illetve Piqué Mascherano helyett.
-
- Director del Fútbol
De 3 rutin feladat megoldása nem mozdít ki egy embert önmagában a gödörből. És te ezek alapján ítélted meg kizárólag.
Más kérdés a hozzáállása, mely ténylegesen előrelendítheti majd. Ettől független a mai 3 gól, míg te ezt hangsúlyoztad.

- mekkora
- Jugador d'estrella
Én sem a képességeit vitatom, én semmit nem vitatok Messivel kapcsolatban. A hozzászólásom azoknak az újságoknak és internetes blogoknak szólt, akik a Sevilla meccs után oldalas cikket és postokat hoztak le róla, hogy nem megy neki , gödörben van.lluisllach89 írta:Ha kicsit komolyabban is hajlandó vagy nézni a dolgokat, akkor látnád hogy senki sem Messi képességeit vitatta, hanem a hozzáállását.mekkora írta:
Messinek nem megy tudod ...![]()
És ezt is fogom dicsérni, mert letámad, mert 3 rutin feladata volt, abból lett 3 gól, ezt ne felejtsük el.

Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
-
- Director del Fútbol
Ha kicsit komolyabban is hajlandó vagy nézni a dolgokat, akkor látnád hogy senki sem Messi képességeit vitatta, hanem a hozzáállását.mekkora írta:
Messinek nem megy tudod ...![]()
És ezt is fogom dicsérni, mert letámad, mert 3 rutin feladata volt, abból lett 3 gól, ezt ne felejtsük el.

-
- Director del Fútbol
Azért egy RÉMGYENGE Mallorca ellen vezetünk 3-0-ra, akik ha nem szerencsétlenek, megszerezhették volna a vezetést az elején.hady írta:.......krízis van.....!?
Szóval ez még nem ad választ a kérdésedre, de hál'Istennek ez a pozitív impulzus ténylegesen beindíthatja újra a teamet.

.......krízis van.....!? 

- mekkora
- Jugador d'estrella
Eddigi 30 perces gálával lezártuk a meccset.
Külön öröm, hogy van még 2x ennyi vissza.
Jól játszik a csapat, pontosak a passzok, jók az egyénik. Nézem Busquetset letámadásnál, hát nem lennék az ellenfél helyében, amilyen idegesítően nyomja, belemászik az arca, lövőcselre meg se rezzen. Jól nyomja Busi is. Szép Alves ívelés, Villa eddig nem sok. Mascherano gól tényleg oltás lenne 

Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .