Egyéb Barça meccsek
Messivel ez 10-2 lett volna
Na további jó szórakozást

Messi nélkül is megállja ez a csapat a helyét, én kicsit örülök is h nem lesz itt, legalább lehet majd látni, h mennyire függünk még attól h ő pályán van-e.
Ha így folytatja a csapat az új 10es nélkül is jook leszünk, vele együtt meg fenomenálisak!

Ha így folytatja a csapat az új 10es nélkül is jook leszünk, vele együtt meg fenomenálisak!

Pinto nem érdekel annyira, mert alig fog játszani. Puyol viszont valószínű sűrűn kezdő lesz és sokat fog játszani.kleno04 írta: az lehet de nézd meg Pinto-t nem tudta eldönteni hogy mit csináljon nagyon bizonytana a mai meccsen![]()
Eladta a labdát majd szörnyen rosszul helyezkedett és az első gólnál is lehetett volna kicsit fürgébb.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
na itt a vége megint szép győzelem egy-két megingással
köszönjük kedves nézőink a figyelemt viszont hallásra viszont látásra

köszönjük kedves nézőink a figyelemt viszont hallásra viszont látásra

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
- miihii
- KHAL
20 perc ismerkedés után könnyed,gyors,eredményes játékkal megérdemelt győzelem.Nem érződött Messi hiánya,sokan naon jól teljesítettek.
Megy ez,Gyerekek!Egyre jobban bizakodom a jövőképünkben!
Megy ez,Gyerekek!Egyre jobban bizakodom a jövőképünkben!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Pörgős meccs volt! Barca 5-2 Chivas
Na jó éjt mindenkinek!
Na jó éjt mindenkinek!

Nah, Caceres is megszerezte az első gólját a Barcelona színeiben. 5-2!
Én nem értek egyet ezzel. Szerintem nem elég technikás ide Gudjohnsen. Nála mindig lelassulnak a támadások, hiába akar hajtani.
Ajjj
89' 4 -2.
Ajjj

Caceres Góóóóóóóóóóóóllllllllllllllllllllllllll 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.08.04. 02:53:32-kor.
Na így kell ezt!!!!!!!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
az lehet de nézd meg Pinto-t nem tudta eldönteni hogy mit csináljon nagyon bizonytana a mai meccsenMosquito írta:Puyol ebben is benne volt.

na tessék 5-2 góóóóóóóóóóóól

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
Nem hiszem e!!Hogy történhetett ez a szörnyűség?
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ezzel én is így vagyok tökéletes cserekulcsar.l írta:Nemtudom, hogy Ti figyelitek-e Gudjohnsent, de szerintem ebbe a meccsbe belead mindent. Remélem nem megy el ő sem, cserének tökéletes.

Egyébként meg minden meccsen ugyan így hajtott hogy lássák maradni akar még

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
Most egy kicsit megnyugodtam, h Messi nélkül is tudunk jól játszani. Nagyon jók vagyunk. Xavi, Iniesta, Hleb, Abidal, Bojan, Eto'o és még sorolhatnám a jó teljesítményeket.
Nemtudom, hogy Ti figyelitek-e Gudjohnsent, de szerintem ebbe a meccsbe belead mindent. Remélem nem megy el ő sem, cserének tökéletes.
Egyébként egy meccsen, eddig még nem kaptunk 1 gólnál többet.Cardine írta:És otthon még nem is játszottunk.Varga írta:18-3 A lőtt kapott gólok aránya eddig az előszezonban.
szerk: ez a 400. hsz-em

Inkább szerencsés, hogy megúszta eddig gól nélkül és az edző is elnézi neki ezeket egy Barcaban.mr. írta:Télleg egy szerencsétlen!(Bocsássatok meg)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
jó van hát nem is vártunk mástVarga írta:18-3 A lőtt kapott gólok aránya eddig az előszezonban.

Pinto-ról meg annyit hogy most kiélvezkedheti magát mert a szezonban egy mecset sem fog védeni kivéve ha VV megsérül

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!