Spanyol Kupa & Szuperkupa
Akkor marad a rojadirecta.
Jutubon lövésem sincs hogy kell ilyenre előfizetni
Jutubon lövésem sincs hogy kell ilyenre előfizetni
Pénzért. De elvileg a Youtube hibája miatt csak 5 forintVakmacska írta:Youtube-on hogy lehet nézni?

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Youtube-on hogy lehet nézni?
- Chino
- Llegenda del Barça
Volt egy ilyen megérzésem, hogy Adrianot felküldi csatárnak, de mégsem tartottam túl valószínűnek. Még Pep és Tito alatt is játszott párszor, akkor nem volt olyan rossz, habár abban az időben hátvédként is nagyon jó volt. Lehet, hogy egy kis rutint akart oda, mert a kp és a támadósor is fiatalokból áll.etooka9 írta:Barça Line-up: Masip;Douglas, Bartra, Vermaelen, Mathieu; Samper, Gumbau, Kaptoum; Munir, Sandro , Adriano
Eredmenyek.com Aitort írja a kezdőbe, Verma meg pad.
Csodálkozom, hogy nem Munir lett a center, pedig ráfért volna már a saját posztján játszani.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Effektíve egy lényegtelen meccs, a fiatalok mozoghatnak és szem előtt lehetnek. Rajtuk áll, hogy a visszavágón is szerepet kapnak vagy sem, ha sikerül 2-3 gólt eltenni akkor igen.
Hajrá, bár biztos nagyon lelkes lesz az ellenfél, de nem jelenthet gondot a továbbjutás és a lényegi kérdéseket ma le kell zárni.

Nincs semmi bajom Adrianoval és tudom ,hogy ő már régebb óta van itt mint Bartra , de rajta jobban állna a karszalag.MR. TROMORT777 írta:Adriano lesz a kapitány!
Jó kis kezdő ez ( igaz egy kicsit bátor is). Kiváncsi leszek a fiatalokra és elsősorban Munirra és Sandrora , hogy így a nagyok nélkül mire lesznek képesek.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Jó ez a kezdő, örülök, hogy Bartra játszik. Samperre nagyon kíváncsi leszek. Ja és DOUGLAS IN THE HOUSE!
Visca El BARCA!!!
Visca El BARCA!!!

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát ezért a kezdőért sanszos h nem fogok streamelni 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Barça Line-up: Masip;Douglas, Bartra, Vermaelen, Mathieu; Samper, Gumbau, Kaptoum; Munir, Sandro , Adriano

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára etooka9 2015.10.28. 19:56:08-kor.

Kisebb megjegyzés:
Nekem a K&H-s Maestro kártyámmal nem engedett fizetni, a devizás MasterCard-al tudtam csak.
Szerk: Adriano a csatársorban, tetszik!
Na jó, gondolom 3-5-2 lesz. Douglasal és vele a szélen.
Gumbau-Samper Kp adni fogja. Remélem a szabadikat meg Matyi lövi majd!
Nekem a K&H-s Maestro kártyámmal nem engedett fizetni, a devizás MasterCard-al tudtam csak.
Szerk: Adriano a csatársorban, tetszik!

Gumbau-Samper Kp adni fogja. Remélem a szabadikat meg Matyi lövi majd!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.10.28. 19:49:32-kor.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
csababarca írta:mondjuk,szerintem a kártyaszámmal próbálkozz,az sikerre vezethet.MessiNeymarSuarez írta:Lehet idióta kérdés, de OTP-s kártyával hogy lehet fizetni?
Én beírtam az OTP-s számlámat(végén a 8 darab 0-val is), de azt írta ki hogy értvénytelen a számlaszámom, pedig él.

Én sem értek hozzá, de tényleg kártyaszámot kér.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
mondjuk,szerintem a kártyaszámmal próbálkozz,az sikerre vezethet.MessiNeymarSuarez írta:Lehet idióta kérdés, de OTP-s kártyával hogy lehet fizetni?
Én beírtam az OTP-s számlámat(végén a 8 darab 0-val is), de azt írta ki hogy értvénytelen a számlaszámom, pedig él.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lehet idióta kérdés, de OTP-s kártyával hogy lehet fizetni?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Köszi Mr Tromort!
Elvileg megvettem, remélem az OTP sem emel le majd valami horrorösszeget plusszban. 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Csak símán belépsz Youtube-ra, vagy már lehet alapból be vagy jelentkezve és annyi az egész. Ha rámész a a LaLigaTVLaCopa csatornára, akkor a Barca meccsnél már oda van írva, hogy "Megvásárolva"mahitoo írta:Végül megcsináltam, megkaptam az e-mailt is. OTP-s vagyok, megnéztem a netbankos otp direktes oldalon, de nem írta ki az 5 Ft-os tranzakciót. Na, majd lesz valami.
Csináltam azért egy screenshot-ot a biztonság kedvéért.Amúgy majd az e-mail-ben kapott kóddal kell bejelentkezni? Vagy mi?
Nagyon nem vágom ezt.
Én keresgéltem mindenhol emiatt, de nem találtam meg. Csak cikkeket ahol leírják, hogy 20 euró az egész sorozat, kivéve a döntő.Xanthor írta:Nem tudjátok, hogy a teljes sorozatra hol lehet előfizetni? Ha az is el van rontva, akkor 20 forintért elég megérős lenne.
Nyugi nem, jönnek majd a linkek.palesz77 írta: Azért a youtube miatt remélem ezt nem hagyod ki, az én kártyámmal nem tudtam utalni, szóval nekem marad a stream..

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
MR. TROMORT777 írta:Köszi a tippet srácok, megvettem én is. Úgy érzem ez kihagyhatatlan ajánlat volt..

Azért a youtube miatt remélem ezt nem hagyod ki, az én kártyámmal nem tudtam utalni, szóval nekem marad a stream..MR. TROMORT777 írta:Én elég sok meccset nézek Stream-en és azért elég sokat javult a helyzet. Bár a felháborodás teljesen jogos. Manapság már kiválló Streameket lehet találni. Este meccs előtt írok majd a "Távkapcsoló a kézben" topikba jó pár linket, illetve program leírásokat is. Például Acestream-n símán lehet nézni TV minőségben. Maximum talán csak annyi a hátrány, hogy magyarul nem igen szokott lenni, de ezek a kommentátorok mellett szerintem ez előny.

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Végül megcsináltam, megkaptam az e-mailt is. OTP-s vagyok, megnéztem a netbankos otp direktes oldalon, de nem írta ki az 5 Ft-os tranzakciót. Na, majd lesz valami. 
Csináltam azért egy screenshot-ot a biztonság kedvéért.
Amúgy majd az e-mail-ben kapott kóddal kell bejelentkezni? Vagy mi?
Nagyon nem vágom ezt. 

Csináltam azért egy screenshot-ot a biztonság kedvéért.

Én még meccs közvetítést eddig nem vásároltam, szóval korábbi tapasztalatom nincs. De ezúttal minden jól ment, kétlem, hogy ne lenne biztonságos. Valóban 5 Ft-ot emeltek le a számlámról.mahitoo írta:Bocs, egy kérdés. Nem szoktam neten kártyával fizetni. Ez google payments biztonságos?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Sosem tudjuk meg Chino. 

- Chino
- Llegenda del Barça
Én úgy emlékszem, hogy az ilyen korai meccseket eddig sem adta magyar adó, szóval nem akkora meglepetés ez, várható volt, hogy idén sem lesz másképp.csababarca írta:Későbbieket biztos adják majd, de most ez a meccs pl konkrétan nem sok mindenkit érdekelne,pláne ha kezdésnél meglátják a kezdőt.
Ettől még adhatnák, de lehet nem éri meg nekik, majd a későbbi fordulókat már adják.
Így belegondolva tényleg dühítő egy kicsit, de ha belegondolunk, hogy a Barca szurkolókon kívül kit érdekelne egy X osztályú csapat meccse a kb. Barcelona B ellen valamennyire érthető, hogy nem adják a magyar csatornák.
Nem tudom hányan néznének itt egy Real vagy Atma - Hospitalet meccset. Totális érdektelen lenne.
Gondolom úgy vették meg a jogokat, hogy a X-edik forduló után kezdik el közvetíteni, ahogy eddig volt.
Bár lehet, hogy én emlékszem rosszul.
Amúgy engem is érdekelne, hogy ez a kártyás-netes közvetítés vásárlás mennyire biztonságos, még sosem próbáltam.
Forca Barca!!!!
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Bocs, egy kérdés. Nem szoktam neten kártyával fizetni. Ez google payments biztonságos? 

Köszi a tippet srácok, megvettem én is. Úgy érzem ez kihagyhatatlan ajánlat volt. 
Szerk: Szezon bérletet hol lehet vásárolni? Cikkekben látom, hogy lehet, de nem találom.

Szerk: Szezon bérletet hol lehet vásárolni? Cikkekben látom, hogy lehet, de nem találom.
Gondolom egy spanyol TV biztosan közvetíti majd, úgyhogy szerintem nem maradunk meccs nélkül.