Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
Ezen felnevettem ja, bocs, mégsem. Már akartam ajánlani hogy menj beszélgess vkingával/krokodillal az élet nagy dolgairól.zola8787 írta:Jöjjön már Messi!!!! Túl keveset futnak a fiúk! Ja, bocs, ne jöjjön...
- Capon
- Llegenda del Barça
Barca v. Real szobába is elsütötted már egyszer hogy Messi nem fut és most is. Bal lábbal keltél ma?zola8787 írta:Jöjjön már Messi!!!! Túl keveset futnak a fiúk! Ja, bocs, ne jöjjön...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Na végre valami.
-
- Director del Fútbol
na azért

-
- Director del Fútbol
Mikor a fogalmatlanság önbizalommal párosul ugyebár.janesz25 írta:
Már bocs, de nem tudtam elmenni a hozzászólásod mellett, akkora butaságot írtál. Valóban igazad van, több tapasztalatlan játékos van a pályán. Pont ezektől a játékosoktól várnám el, hogy 42X oda vissza szántsák fel a pályát egy ilyen meccsen. Mit gondolnak, hogyan fognak az eslő csapatba bekerülni.
Már megbocsássék, de ez a Barcelona. Nem gondolnám, hogy elég a mezeket kiküldeni a pályára. még ha az első meccs-, akkor is.
Jelentős javulást várok a 2. félidőben.
Ennyire sablonosan fogod fel a dolgot? Akinek nincs tapasztalata az első osztályban az fogja megváltani a világot?
Hajthat ahogy akar ha nem tud kezelni ilyen szitut. És mi lett volna ha ilyen tapasztalatlan csapat van tavaly a Betis ellen, nem biztos hogy felkeltünk volna a pofonból.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Jöjjön már Messi!!!! Túl keveset futnak a fiúk! Ja, bocs, ne jöjjön...
-
- Director del Fútbol
Pedro lőtt egyszer amit kitoltak, meg a flipper ami majdnem gól lett.Messidona10 írta:Rendben van, hogy 4-0, meg papírforma, na de azé...Helyzet sem volt, de tényleg. Egy kapura lövés sem. Nem lepődnék meg, ha Messivel kezdődne a második félidő.
De a védelemmel kéne kezdeni valamit, törvényszerű hogy ezen megőszül mindenki.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Capon
- Llegenda del Barça
Csak mi köze van ennek a kezdőnek a Madrid elleni csapatunkhoz? Max a mez lesz ugyan az.CsacsMate írta:Szerintetek lesz az idei szezonban 8 classico?Kicsit unalmas lenne -.-''
Ezzel a játékkal még a jövő heti is veszélybe kerülhet, ha bemákolnak egy gyors gólt..
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Rendben van, hogy 4-0, meg papírforma, na de azé...
Helyzet sem volt, de tényleg. Egy kapura lövés sem. Nem lepődnék meg, ha Messivel kezdődne a második félidő.

-
- Jugador del Barça
Már bocs, de nem tudtam elmenni a hozzászólásod mellett, akkora butaságot írtál. Valóban igazad van, több tapasztalatlan játékos van a pályán. Pont ezektől a játékosoktól várnám el, hogy 42X oda vissza szántsák fel a pályát egy ilyen meccsen. Mit gondolnak, hogyan fognak az eslő csapatba bekerülni.lluisllach89 írta:Szó sincs tökölésről, mit várunk bőven belefér ha 4-0 volt a first leg.
Amúgy mit várunk ha ennyi tapasztalatlan játékos van a pályán? Lehet valaki szuper tehetséges, meg nem is feltétlen kell hibáznia, de nincs az a rutin ami ahhoz szükséges hogy kezeljen egy gáz szitut.
És most volt egy Fontás, Montoya, Sergi Roberto, Cuenca négyes. Nem feltétlen hibásak, de együtt nem adnak annyit a csapatnak...
Már megbocsássék, de ez a Barcelona. Nem gondolnám, hogy elég a mezeket kiküldeni a pályára. még ha az első meccs-, akkor is.
Jelentős javulást várok a 2. félidőben.
-
- Capitá del Barça
Abidal mintha arra játszana, hogy kikapjanak.
Hihetetlen milyen rosszul játszik, és már nem előszőr.
Ha így folytatja, akkor nem fognak vele hosszabítani.
Emelést akar, de egyenlőre nem igazán teljesít hozzá, és nem csak a mai meccsre gondolok.
De ez, amit nyújt, az eddig retekszar, eladja rendszeresen a labdákat.
Középpálya meg egyenesen zéró.
Hihetetlen milyen rosszul játszik, és már nem előszőr.
Ha így folytatja, akkor nem fognak vele hosszabítani.
Emelést akar, de egyenlőre nem igazán teljesít hozzá, és nem csak a mai meccsre gondolok.
De ez, amit nyújt, az eddig retekszar, eladja rendszeresen a labdákat.
Középpálya meg egyenesen zéró.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Ez már várható volt...nagyon gyenge a védelem és mintha Abidal se a régi lenne.(+ még a támadáson is kéne csiszolni :/ )Ilúvatar írta:szép kis eladás volt, Macsi...