Élő közvetítések
Itt passzolni kellett volna Lewának
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Pedrinek szerintem idegen az a poszt, tud ő jó lenni hátrább vonva, de akkor sem ez a védekezés lesz az erőssége. Sokkal jobb lenne Raphi poziban.
Nem Vini esett el, nem tizi
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én most nem Ferránt cseréltem volna le, de legyen igazunk. Fermín jöhetne a brazil helyett, főleg, ha kikerült szélre, Olmo meg balra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.27. 22:38:22-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ez nem tizi?? 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na ne szórakozzunk, ennél tisztább büntető hova???

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ismétlésben látszott, hogy Pedri mellől indul a gólszerző, csak ő futott, Pedri meg kocogott...
És Bernal sem figyelt...
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Olyan, mitnha senki sem tudná, mikor, hol van a másik és késik, túl erős, vagy rossz ütemben jön a passz. Raphi pl rendszeresen kereste a passzt, lehetett látni a mozgásából, de senki nem indult egyik esetben sem, amikor ő tudta volna adni. Rettenetesen rendezetlenek vagyunk, Bernal is úgy adott el egy nagy rakás labdát, hogy a társ nem figyelt, vagy lépett a labda felé, vagy a passz nem volt elég erős. Pedri is ezért ragad a labdán. Az egyetlen működő páros a Yamal-Koundé, őket viszont öröm nézni.
- Messa
Ferrán aktív?? Akkor milyen ha passzív? A félidő fele lepörgött mire először találkozott a labdával.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Nem lesz itt nagy változtatás, bejön Olmo, Balde és később Fermin, és ha kikapunk, Flick elmondhatja, hogy a legerősebb csapatot állította ki...
De, ha akkora taktikus, miért nem tudta kellően felpörgetve kiküldeni a csapatot???
De, ha akkora taktikus, miért nem tudta kellően felpörgetve kiküldeni a csapatot???
Középpálya mindenképpen erősítésre szorul. Bernal rendkívül gyenge, Pedri súlytalan. Fermin és Olmo mindenképpen jöjjön, ha akarunk egyenlíteni. Balhátvédet meg hagyjuk, full vakon van ezen a szinten ez a gyerek.
Látom Ferrant kell köpdösni, pedig szerintem elég aktív, inkább felfele lóg ki sajnos.. mindenki egy szinttel önmaga alatt szerepel,ráadásul idegesek is a srácok, nem csak Lewa vitatkozik,hanem mindenki elől. Apropó Lewa, a szokásos emberhátrány.
- tatesz1990
- Jugador del Barça
Miért megint csak Ferran a fekete ló?!
Raphinha elfelejtette, hogy a fociban lehet passzolni. Ennyire önző még nem volt mióta itt van! Ez a Gerard gyerek olyan, mint az emberhátrány. Koundé nagyon álmosan, körülményesen játszik.
Talán csak Cubarsi és Yamal játszik az elvárható szinten..
Visca el Barca! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az van,amit várni lehetett. Rayo egyáltalán nem allatomosan játszik, pörögnek ezerrel,de ez mindig így van . Borzasztó pontatlanok vagyunk, Raphinhaval az élen. Nehéz dió a mai,tartom az iksz nem rossz ezen a pályán de azért is sokat kell tenni,mert megvolt a lehetőségük a 2-0hoz.

Kíváncsian várom, hogy Flick milyen jó taktikai elképzeléseket kért a csapattól az első félidőben?
Én sok újdonságot nem láttam...
Az egyéni teljesítmények is siralmasak, már nem az utolsó passzok, hanem a 2-3-al korábbiak is hiányoznak...
Én sok újdonságot nem láttam...
Az egyéni teljesítmények is siralmasak, már nem az utolsó passzok, hanem a 2-3-al korábbiak is hiányoznak...
Az első félidő eddig mindhárom fordulóban kuka.
Eddig csak úgy tudtunk felülkerekedni az ellenfeleinken, hogy azok a második félidőre kifújtak. Ebben reménykedhetünk.
Bernal, Martin elképesztően gyengék.
Ferrant lehet szapulni, de a többiek sem tesznek hozzá többet.
Eddig csak úgy tudtunk felülkerekedni az ellenfeleinken, hogy azok a második félidőre kifújtak. Ebben reménykedhetünk.
Bernal, Martin elképesztően gyengék.
Ferrant lehet szapulni, de a többiek sem tesznek hozzá többet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.08.27. 22:25:51-kor.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Az a baj, hogy ez ma bárkire igaz az elülső 5 emberünkből. Én bevallom, lekapnám Yamalt és Raphinhát is, Ferránt meg átdobnám egyszer a helyére, egyszer odakeveredett ma, volt 1-2 szép megmozdulása. Olmo szél, Torre közép.Messa írta: ↑2024.08.27. 22:21:14Pfú engem valami istentelenül felhúz ez az alibi lézengés amit Ferran nyom. 5x beljebb lennénk egy Abdéval, mert ő sem jó játékos de legalább küzdene hajtana. Szörnyű. Ennyi esélyt megkap, és egyszerűen a világon semmit nem képes mutatni. Akárki játszhatna helyette, tényleg. Bárki.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
+1, nem értem Flick miért szivatja saját magát azzal , h játszatja..érthetetlenMessa írta: ↑2024.08.27. 22:21:14Pfú engem valami istentelenül felhúz ez az alibi lézengés amit Ferran nyom. 5x beljebb lennénk egy Abdéval, mert ő sem jó játékos de legalább küzdene hajtana. Szörnyű. Ennyi esélyt megkap, és egyszerűen a világon semmit nem képes mutatni. Akárki játszhatna helyette, tényleg. Bárki.
- Messa
Félidőben pedig jöhet az 1 perces agymosó fidesz propaganda, priceless
Miért kell nekem ezt látni, félidőben meg meccs végén is... Én egy sportcsarornán nézek focit. Tények bmeg...

Miért kell nekem ezt látni, félidőben meg meccs végén is... Én egy sportcsarornán nézek focit. Tények bmeg...
Hát, van pár játékos, akiket nem engednék pálya közelébe. Talán egy Puskásba esetleg...
Gondolom Flick pihentetni akart pár embert, csak nem jött be. Most láthatja, hogy kik nem valók ide.
Reméljük észbe kap gyorsan, és cserélni fog, mielőtt elúszik a meccs
Gondolom Flick pihentetni akart pár embert, csak nem jött be. Most láthatja, hogy kik nem valók ide.
Reméljük észbe kap gyorsan, és cserélni fog, mielőtt elúszik a meccs
- davi10
- Llegenda del Barça
Hát ez elég nehézkes, kellemetlen ellenfél a Rayo és nagyon sok a pontatlanság, főleg elöl.
Gerard Martin-t nem értem miben jobb, mint Valle, vagy pláne Balde. Ferran meg a szokásos, reméljük hamarosan jön a helyére Olmo.
A Rayo szerintem nem fogja ezt végig bírni, abban lehet bízni, hogy a Flick/Tous mágia már hat valamit és a végén behúzzuk.
Gerard Martin-t nem értem miben jobb, mint Valle, vagy pláne Balde. Ferran meg a szokásos, reméljük hamarosan jön a helyére Olmo.
A Rayo szerintem nem fogja ezt végig bírni, abban lehet bízni, hogy a Flick/Tous mágia már hat valamit és a végén behúzzuk.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"