Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most látom a gólt. Ez hihetetlen.
Jaja láttamPriNcE27 írta: most is volt egy olyan szituációja Pepének, a 16 oson belül mikor fellögte magát Puyol és Piqué közt, miközben egy újjal nem értek hozzá
most is volt egy olyan szituációja Pepének, a 16 oson belül mikor fellögte magát Puyol és Piqué közt, miközben egy újjal nem értek hozzábence-barca írta:Először is: Nem játszottunk valami jól, de most velünk van a fortuna! Alves góljára meg... (bár mintha Pepen egy eleheltnyit megcsúszott volna, ezért most köszönetet adhatunk neki!)
Ami meg nekem kicsit fura, h nso kezdőlapján ugye hirdetik az elő közvetítést és egy olyan képet raknak be, ahol ugye Pepe épp eljátssza a nagy halált Cesc ellen, még múlt szerdáról. Kicsit unfair kép...
Messi odarúgott neki, jogos szabi, pepe fetrengett fél órát, utána volt egy Messi szóló Lass odapakolt neki csetepaté lett belőle, Iker is kifutott, lökdösődött sárga.ab1daL írta:Srácok, a 38.perctől mik történtek?A gólokat láttam, de láttam, hogy Pepe nagyon fogta a lábát egyszer.
ozsimiki írta:SZEDD KI! :d:d
Nem a kapufára kell rúgni,mint Özil![]()
![]()
(gonosz)
Kompenzálásként.Pavel írta:Casillas miért kapott sárgát?
Komolyan írom nem kötekedni akarok veled, de remélem azért észreveszitek,h ahhoz,h "büszkék" lehessetek rájuk, az kell,h kismilliomodszor elverjünk titeket hazai környezetben,és rá legyetek kötelezve arra,h kard ki kard alapon támadjatok....madridronie írta:Ilyen a mesében nincs, az egyik oldalon semmi nem megy be a másikon minden +1!Ettől függetlenül Hala Madrid; most la. büszkék lehetünk a srácokra!
Pinto rúghatna egy öngólt mert ezeknek semmi nem elég:)Bányász írta:Ez lehet az igazán demoralizáló dolog.Kis túlzással mintha gólt se akartunk volna rúgni erre kettővel fordulunk.
Ez a Real pedig a világ legtöketlenebb csapata.Nem lehet velük gólt rúgatni sem...
Messi felrúgta Pepét a közönség meg éltette Messitab1daL írta:Srácok, a 38.perctől mik történtek?A gólokat láttam, de láttam, hogy Pepe nagyon fogta a lábát egyszer.