Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jójó, de meddig kell adni lehetőséget? Már kezd uncsi lenni nála is,hogy semmit nem csinál, viszonyítva Cuncihoz meg TellohozP.U.Y.O.L. írta:Az biztos jót tenne Pedro önbizalmának. Igazad van.Tdavid írta:Értem én hogy kell Pedronak a játéklehetőség.Nem is azt mondta hogy ne legyen pályán.
Csak szerintem bőven elég lenne neki 15-20 perc is a meccs végből.Addig meg tolhatná Tello.![]()
A 2 játékos közül Tello az aki biztos hogy örül jelenleg minden percnek. Pedro pedig az akinek nagyon kellenek a percek. (és szerintem nem meccsenkénti 15-20 perc...)
Az biztos jót tenne Pedro önbizalmának. Igazad van.Tdavid írta:Értem én hogy kell Pedronak a játéklehetőség.Nem is azt mondta hogy ne legyen pályán.
Csak szerintem bőven elég lenne neki 15-20 perc is a meccs végből.Addig meg tolhatná Tello.
- ha Pedritttó nem kap játéklehetőséget, nem fog kilábalni ebből a hullámvölgyből soha! Megérdemeli a játék lehetőséget, megszolgálta már a bizalmat, türelem őt is megilleti! Ettől függetlenül a második félidőben jöhetne Tello!Tdavid írta:Nem is értettem hogy miért neki kell kezdenie amikor itt van Tello is.Deus írta:Pedro kritikan aluli...
Még ma meglesz?Deus írta:már csak 6 gól kell neki hogy beérje Césart wiki szerint:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FC ... statistics
Valamikor vissza kell rázódnia neki is. Bár Tellót én is szívesebben néznémTdavid írta:Nem is értettem hogy miért neki kell kezdenie amikor itt van Tello is.Deus írta:Pedro kritikan aluli...
Engem is a tavalyi Bojanra emlékeztet.Remélem valahogy kijön belőle!!Rinku írta:Pedro továbbra is a Krkic-szindrómában szenved...