A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Azt azért ne felejtsük, hogy a keretük ennél sokkal többre predesztinált és ilyen-olyan úton de pontot szereztek ellenünk is meg a RM ellen is. Ez nekem azért mutatja, hogy fejben képesek magukat összeszedni még ha a játékuk romokban is van, de pont amiatt hogy "utolsó szalmaszál" nekik a kupa biztos hogy kettőzött erővel fognak küzdeni és mentálisan erősek lesznek.recrea írta:Kb. 8-10 meccse nem nyertek, mélyrepülésben vannak, majd pont minket fognak kiejteniSzép dolog az óvatosság és az ellenfél tisztelete, de azért ne essünk túlzásba.

Én is attól félek, hogy a Valencia duplázott erővel fog hajtani, szinte az egyetlen esélyük ez a sorozat, hogy komolyabb eredményt érjenek el. A BL szereplési hely elúszott, igaz ott van az EL, de nem hiszem, hogy ott a döntő közelébe kerülhetnek. (bár ne legyen igazam) Nekünk viszont a másik két sorozatra is nagyon kell figyelni, főleg, hogy azok nagyobb súllyal esnek a latba.Bob_Marley írta:Én tartok a meccstől, mert gyakorlatilag lassan ez a kupa az egyetlen esélyük, hogy nemzetközi kupát érjenek el. Nem hiszem, hogy az EL-t megtudják nyerni. Az biztos, hogy nagyon akarnak majd, a bekapott gólt feltétlenül el kell kerülni és bizony nem jó ómen, hogy legutóbbi négy meccsünkön mindig kaptunk gólt. Ha ezt sikerül megoldani akkor fél siker.

Naigen...mahitoo írta:Cserisevet kölcsön vette a Valencia. Remélhetőleg valami adminisztrációs baki miatt a visszavágót már nem kell lejátszanunk...![]()
![]()
Amúgy viccen kívül. A csapatát kizárták, de voltak/vannak olyan szabályok, hogy a jogosulatlanul játszó játékos külön is kap büntetést. Azért mekkora lenne, ha Cserisev szó szerint egymaga kiejtené a Real Madridot és a Valenciát a kupából.
Emlékszem arra a 2014 áprilisi kupadöntőre, mennyire örültünk és mennyire nagy "megmentő" volt az a tény hogy a sérült Bartrát valahogy sikerült összerakni a döntőre, olyan szinten lehalt volt a csapat főleg védő poszton.recrea írta:Madridék, Bilbao kiesett, innen tényleg ki van kövezve.
Sztem könnyedén behúzzuk. Döntőhöz meg annyit, h egymeccses döntőt nem igazán szoktunk veszíteni, utóbbi 4 BL döntőt húztuk, egy kupát nem (de ott is rengeteg helyzetünk volt a Real ellen), meg talán egy európai szuperkupát buktunk a Sevilla ellen. Szóval igen jól döntőzünk