Gareth Tello írta:Nero. írta:MATS,- Alves - Piqué - Mascherano - Roberto, - Busquets - Iniesta - Rakitic - Arda - Munir - Neymar. Szerintem ez a lehető legjobb.
Ez nekem is tetszene (talán csak egy Mascherano-Vermaelen változtatással), de nem igazán hiszek benne, hogy Lucho berakja majd Munirt. Nagyobb esélyt látok arra, hogy Aleix lesz jobbszélső, Arda a balszélső, Neymar pedig amolyan középcsatár-hamis kilences közötti szerepkörben játszhat majd, nyilván szabad kezet kapva.
Szerintem Matyi biztos kezdő lesz, amellett Messire is jó esély van. Komoly meccs lesz kétlem, hogy az MSN-ből csak Neymart játszatná. Messi-Neymar-Munirt tudok inkább elképzelni. Gólt mindenképp kell szerezni.
Az is elképzelhető, hogy 4-4-2-ben küldi fel őket. Kár, hogy nem igazán lehet kísérletezgetni, de akár egy ékkel is meg lehetne próbálkozni Munir személyében. Bárr lehet megennék a védők.
A legvalószínűbb szerintem: MaTS-Alves-Piqué-Masch-Matyi-Busi-Rakitic/Arda -Ini- Messi-Neymar-Munir 4-4-3-ban. Egy 1-1-el vagy 2-2-vel bőven kiegyeznék.
Elég furcsa érzésem van, de annyira nem lennék letörve, ha kiesnénk. Mind a bajnokságban, mind a Bl-ben komoly meccsek jönnek, és ha itt továbbmegyünk, akkor mindenképp nehéz ellenfél jön. Ha olyan sorsolásunk lenne a bajnokságban és a BL-ben, mint a Real-nak, akkor más lenne a helyzet, de heti két meccses ritmusban nem fogjuk bírni. Pihentetni sem nagyon lehet.