Élő közvetítések
Én most tartok ott, hogy Fabregas belelőtte messibe a labdát... Na mind1.
Eddig nincs túl sok köze a Chelseanek ehhez a meccshez. Jó lenne találni egy gólt.
Eddig nincs túl sok köze a Chelseanek ehhez a meccshez. Jó lenne találni egy gólt.
2vel kéne már menni!szajko írta:fábregas nem találja el a labdát... megint elbénázzuk a helyzeteket...
fábregas nem találja el a labdát... megint elbénázzuk a helyzeteket...
Busquets öcsém megint, megye2 szint, bumm bele had menjen jo messzire az a labda...
Adriano nem értem miért játszik, hulla gyenge, nincs is játékban. -1 ember.
Busi is nagyon pontatlan.
Alexis sokat mozog ismét
Busi is nagyon pontatlan.
Alexis sokat mozog ismét
- visca el barca
- Presidente del Barça
hozzuk a szokásos első 10 percet... jo lenne egy kicsit észheztérni..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Íjjjj, kár érte, szép löbbölés volt

Ahdjhjgktdg3
-
- Director del Fútbol
Alexis kapufa 

bammeg alexis...
"a világ legjobb jobbhátvédje a világ legjobb balhátvédje ellen"
ashley cole,mint a világ legjobb balhátvédje... én kérek elnézést.
ashley cole,mint a világ legjobb balhátvédje... én kérek elnézést.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
"A jó lenne" és a "remélem" kifejezések nem hiszem, hogy arcoskodásra utalnak. Egy kis szövegértelmezés a véleménynyilvánítás előtt nem árt...krampusz írta:Szerintem kisebb "arccal kell hozzáállni, nehogy nagyot koppanjanak itt egyesek és aztán meg mindenfélét mondjanak esetleges rossz eredmény esetén. Nem szabad lebecsülni Chelsea-t- erős csapat-1 gólt biztos rúgnak-, abszolút 3 esélyes mai meccs. Remélem, hogy Barca jó eredményt ér el mai meccsen és nem bíróról fog szólni!!! Nem hinném, hogy kettő gólt rúgnánk, jó esetben ez a maximum. Visca el Barca, Visca el Catalunya!
Pusztán azt írtam le, hogy minek örülnék igazán.

- visca el barca
- Presidente del Barça
nahát akkor.... hajrá... hozzuk a szokásos magabiztos játékot, plusz ha megszerezzük a vezetést, nem kell visszállni bekkelni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó szurkolást mindenkinek!
Higgadtan nyugodtan kell játszani, ma nem nekünk kell kockáztatni, s elől is ha nyugodt maradnak a támadók gólt rúgunk, helyzetünk biztos lesz!Idegenbeli gól meg rengeteget érhet!Hajrá
Higgadtan nyugodtan kell játszani, ma nem nekünk kell kockáztatni, s elől is ha nyugodt maradnak a támadók gólt rúgunk, helyzetünk biztos lesz!Idegenbeli gól meg rengeteget érhet!Hajrá

Hajrááááááááá......gólt kell rúgni...
-
- Director del Fútbol
Lehetőleg ne kapjunk ki, én ezzel is beérem.
VISCA EL BARCA!
VISCA EL BARCA!
Harcos meccs lesz úgy érzem, én sem gondolom, h simán meglesz a győzelem. Ha nyerünk az tökéletes, de egy több gólos iksz is megfelelne.
Hajrá.
Hajrá.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ó nem értem sokan mit várnak itt. Ezek ellen rendszeresen szívunk, hiába elvileg gyengébbek idén. Bár lenne úgy ahogy sokan gondoljátok, magyarán hogy gólokkal nyerünk... Szerintem örüljünk ha gólt lövünk és esetleg sikerülne nyerni akár csak 1 góllal is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22