Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Egyre inkább felhúz ez a meccs...
Dani Alves beadásai még a labdaszedőknek is magasak...
Fabregas borzasztóan langyos na és mire Pedronak végre megy a játék, kikerült a kezdőből...
Tito is papol a fiatalokról és Song Masch védő kettős..
Alexissel nem tudom, mi van, de semmi robbanékonyság...
Eddig ez nagyon kevés, így nem lehet meccset nyerni.
Ez a Messi indítás a végén Villa felé, kb. olyan "Nesze bammeg menj utána!" stílusú volt... Egyébként tényleg robotolhatna többet Messi, nem kellene az a hiszti!
Azért látszik Iniesta és Xavi hiánya! :/
Hihetetlen, ezek mindent blokkolnak...
Messi meg ideges Villára, illetve fordítva.
Fel kéne valahogy rázni a fiúkat, esetleg cserével/cserékkel. (Pedro? Tello? Sergi Roberto? Xavi?) Visca!
Eléggé lagymatag a játék, mintha nem pörögtek volna fel még teljesen. Mondjuk ilyen meccstől ne várjunk sokat, sün ellen sokat nem lehet tenni.
De Leo meg ne hisztizzen már! Thiagóra meg Villára is úgy nézett, mintha öltek volna... Nehogymár.
Azt az unott képet amit Messi vág:) hihetetlen...mint ha azt mondaná: nyomjuk már le ezt az egészet,éjfélkor kezdődik a Columbo,gyerekek én nézni akarom!Rúgok kettőt csak ne húzzuk már az időt:)
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Thiago a pályán sincs nem értem miért nem megy neki, a másik aki nekem egyenlőre csalódás az Messi az utobbi pár meccsen csak sétálni látom meg hisztizni ha éppen meglökik vagy nem jön be a csele mintha cseszne bele az egészbe nagyon régen láttam robotolni és felszántani a pályát.
A Barca játéka ugye a sokpasszos tiki taki , hogy kifárasszák az ellenfelet, ami valljuk be legtöbbször be szokott jönni . Második félidőben várom a gólokat , amikor befáradnak és nem tudják ennyire sem tartani a lépést !
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3