Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez jó kérdés. Ha így akarta, akkor egy elképesztő bepörgetés volt. És másnak nem nagyon akarhatta, tehát...nzxtpo írta:Azért az túlzás gólpassznak, nem is írják annak, ahogy látom.noname írta:2 legnagyobb kérdés meccs előtt: SR vajon boldogul-e bal oldalon, Munir mire megy elől?
SR gólpassz
Munir gól.
Azért az túlzás gólpassznak, nem is írják annak, ahogy látom.noname írta:2 legnagyobb kérdés meccs előtt: SR vajon boldogul-e bal oldalon, Munir mire megy elől?
SR gólpassz
Munir gól.
http://livefootballvideo.com/streaming/ ... arcelona-7" target="_blankDeus írta:nekem egyik linken sem tölti be a meccset![]()
Kérhetek valahonnan nem sopcastos linket? Munkahelyen vagyok, így lopva tudom nézni a meccset..
Köszi, remélhetőleg a Malaga ellen rendbe jön. Alba hiányában fontos lenne.BarcafanTomee írta: Mathieu vádlisérülés miatt kihagyja az Athletic elleni vasárnapi bajnokit, és kétséges a játéka a jövő heti kupameccsre is. #fcblive
Ez még szombati hír, nem jött rendbe mára sem, talán Malagára már ő is utazhat.
Én innen nézem az egyik sopcast linken:matteo írta:egy streamet tudna valaki dobni?
Mathieu vádlisérülés miatt kihagyja az Athletic elleni vasárnapi bajnokit, és kétséges a játéka a jövő heti kupameccsre is. #fcbliveBob_Marley írta:Az akkor szép baleset.BarcafanTomee írta:Mathieu sérült, a keretben sincs, én nem tudom miért emlegetitek.Mi van vele, milyen sérülése van?
Az akkor szép baleset.BarcafanTomee írta:Mathieu sérült, a keretben sincs, én nem tudom miért emlegetitek.
Én is reméltem, hogy így fog kinézni a kezdő, csak Vermaelennel. Remélem Robi ma is bizonyít, meg úgy az egész védelem. Nem lesz könnyű menet, otthon amilyen hangulat szokott lenni náluk, kupában a baszk-katalán rangadónak komoly történelme van.palesz77 írta:Tökéletes, Masch helyett Verma vagy Bartra játszhatott volna, de amúgy nagyon jó. Munirnak örülök, SR balhátvédként való játszatásának is, remélem jó lesz mindegyikük. Vidal meg egy 30 percet játszhatna ma is.BarcafanTomee írta:Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Sergi Roberto, Busquets, Rakitić, Iniesta, Munir, Arda, Neymar
A meccsbe is csak úgy tud belenyúlni Lucho ha védőt cserél (Bartra,Adriáno) és feljebb tolja Mascheranot és S.Robertot.palesz77 írta:Tökéletes, Masch helyett Verma vagy Bartra játszhatott volna, de amúgy nagyon jó. Munirnak örülök, SR balhátvédként való játszatásának is, remélem jó lesz mindegyikük. Vidal meg egy 30 percet játszhatna ma is.BarcafanTomee írta:Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Sergi Roberto, Busquets, Rakitić, Iniesta, Munir, Arda, Neymar
Tökéletes, Masch helyett Verma vagy Bartra játszhatott volna, de amúgy nagyon jó. Munirnak örülök, SR balhátvédként való játszatásának is, remélem jó lesz mindegyikük. Vidal meg egy 30 percet játszhatna ma is.BarcafanTomee írta:Barça: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Sergi Roberto, Busquets, Rakitić, Iniesta, Munir, Arda, Neymar
Na úgy látszik az öreg Luchoval egy rugóra jár az agyunk. Remélem Munir csinál is ma valamit.Nero. írta:MATS,- Alves - Piqué - Mascherano - Roberto, - Busquets - Iniesta - Rakitic - Arda - Munir - Neymar. Szerintem ez a lehető legjobb.
Nem tudom, de nagy marhaság lenne Ardát betenni középre? Rakéta lenne a kp-n. Szerintem a török bírná a gyűrődést.noname írta:Munirt mindenképp középen kéne próbálni, ha már az eddigi legjobb meccsét ott hozta. Amúgy a Vidal/Arda szélsőpáros nem rossz, csak túl jóhoz vagyunk szokva.![]()
Az Espanyol meccsen pl Vidal látványosan nem akart küzdeni a tahók ellen. Értelme se lett volna, csak sérülés lehetett az eredménye. Vidal se lesz sztem rossz szélső. Az MSN jelenleg annyira erős, hogy bárkit cserélünk ki bármelyik poszton, mindegyik jelentős visszaesés.
TS-SR-Verma-Pique-Alves-Busquets-Arda-Ini-Vidal-Munir-Neymar
Ez lenne sztem az ideális felállás. Ha LE mindenképp Mathieut akarja balra, akkor meg Arda-SR kezdő, Ini később felpörgetni a népet.
Ideje lenne gyakrabban kihasználni Iniestát, mint csere, hiszen gondolom még emlékeznek rá h Rijkaard alatt ő volt a csodacsere. Volt h 30 meccset játszott, mindet csereként és amikor bejött, fáradó ellenfél ellen, mindig hatalmas lökést adott. Sztem erre most is képes. Így pedig h van 3 kp- aki képes ledarálni fizikailag az ellenfeleinket: Arda-SR-Rakitic, kimondottan jó módszer lenne. Meccs elején, amikor az ellen frissebb, akkor számít h ők jobban védekeznek, mint Ini, meccs végén pedig jöhet a kapitány szétszedni őket. Főleg egyenes kieséses, idegenbeli meccseken szeretném látni ezt a taktikát.