P.U.Y.O.L. írta:Éééés Firpo is izomsérülést szenvedett. Már meg se lepődöm...

Vajon a mostani edzések mennyire lehetnek komolyak pl. a Lucho+stábja-féle első 1-2 éves fizikai edzések szintjéhez képest?
Különösképp a nyári alapozásra gondolok, 2015-16 között kifejezetten jól bírtuk az iramot, még a második félidőben is, sőt állóképességben sem volt sok ellenfelünk.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a puhány Valverde annyira szigorú edzéseket tartana, és annyira szigorúan lennének véve a játékosok: Lásd Dembele, talán MatyiG írta, hogy elég megnézni a bemelegítésnél, mennyire komoly a szint.
Tudom, kicsit(vagy nagyon?) túlságosan elfogult vagyok a Lucho-érával kapcsolatban, de nehéz nem annak lenni, mikor Guardiola óta ő volt az egyetlen, aki tényleg csúcsra járatta a Barcát, eredményben, és játékban is, pedig az a 2014 tavaszi csapat is hasonló szinten volt, mint a mostani, szóval nem volt egyszerű dolga.
Sajnos nagy hiba volt Valverdét marasztalni, pedig ez a mostani csapat, egy Luchohoz hasonló edzővel, és egy felkészült stábbal igazán nagyot tudna robbantani, ehelyett nézhetjük a lagymatag meccseket 1-2 kivétellel.