Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
- Telloval semmi gond! a csapattal van gond! a srác azt hozza amihez ért (mint szélső) és amit a mester kért tőle (valószínűleg), ennyi!TT írta:nemtom mi a problémátok Telloval, küzd, próbál hajtani, az még nem az ő számlájára írandó, hogy tapasztalatlan. szembekerült egy viszonylag nem gyökér védővel és máris nehezebb dolga van. B-s, kicsit pancser, első klasszikusa mit vártunk? az meg másik kérdés hogy sanchezt kellett volna kezdetni.
De nem is számít, a lényeg: GÓL KELL!daffy írta:az nem számít. egyébként a stúdióban kikockázva sem egyértelműTrogAir írta:Visszanéztem, talán Thiago keze belelogott a lesvonalba...de nem tudom megnéztem többször isTomsa írta:Senkinek sem esett le, hogy lesgol volt?
Tomsa írta:Senkinek sem esett le, hogy lesgol volt?
Tomsa írta:Senkinek sem esett le, hogy lesgol volt?
az nem számít. egyébként a stúdióban kikockázva sem egyértelműTrogAir írta:Visszanéztem, talán Thiago keze belelogott a lesvonalba...de nem tudom megnéztem többször isTomsa írta:Senkinek sem esett le, hogy lesgol volt?
én is nézegettem sokat, az voltTomsa írta:Senkinek sem esett le, hogy lesgol volt?
Visszanéztem, talán Thiago keze belelogott a lesvonalba...de nem tudom megnéztem többször isTomsa írta:Senkinek sem esett le, hogy lesgol volt?