Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Labda jól folyt rajta,de sokszor bután eladta,mint szokta,és abból jöttek a kontrák. Nekem kicsit lassú lett már mára.MatyiG írta:Nem akarom megint én védeni, de az első félidő legjobbja volt tőlünk, de lehet csak én láttam így akkor. Tök jól folyt nála a játék, biztos pont volt.Busi rém gyenge volt.
vargazoli írta:A legbutább "mindenes"Atalanta írta:Valverde hiába az is, hogy ez a Sergi Roberto (akit meggyőződésem, hogy csak a PSG elleni gólja tart a csapatban) még itt lehet. Ritka ostoba labdarúgó.
Sehol se jó!
Se ötlet se semmi .
Akkor helyesbítek:Stalkyard írta:Itt is megvan a színvonal azért. SR mint ostoba focista... Meséljetek még. Sok kritikát lehet rá mondani, de ezt pont nem.
akkor én pontosítanék, nem ostoba, csak haszontalan. tud futni és küzdeni ez a két jó pont van mellette, és itt le is zárom mert ez a topic nem róla szól.Stalkyard írta:Itt is megvan a színvonal azért. SR mint ostoba focista... Meséljetek még. Sok kritikát lehet rá mondani, de ezt pont nem.
A legbutább "mindenes"Atalanta írta:Valverde hiába az is, hogy ez a Sergi Roberto (akit meggyőződésem, hogy csak a PSG elleni gólja tart a csapatban) még itt lehet. Ritka ostoba labdarúgó.
Ne fájdítsd a szívem. Eszembe juttatod azokat a szép időket, amikor Lucho első 2 évében tudta az egész csapat hogy mit játszik, és pillanatok alatt váltottak védekezésből támadásba, kontrába, és támadásból védekezésbe.barka írta:Azért elég jól mutatja melyik csapatnak van edzője és melyiknek nincs. Míg az Inter tudatosan visszaáll és felépíti a kontráit, szinte mindegyiket lövéssel befejezve. Addig a Barca áll a 16os előtt várva a csodát hátha történik valami. Teljes a tanácstalanság...
Es sajnos addig ez lesz míg ezt a vakegeret el nem zavarjákbarka írta:Azért elég jól mutatja melyik csapatnak van edzője és melyiknek nincs. Míg az Inter tudatosan visszaáll és felépíti a kontráit, szinte mindegyiket lövéssel befejezve. Addig a Barca áll a 16os előtt várva a csodát hátha történik valami. Teljes a tanácstalanság...