2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Figyu, az a különbség köztünk, és azért nem fogunk soha közös nevezőre jutni, mert te készpénznek veszed ezeket az információkat, és meg úgy állok hozzá, hogy Tebas, Laporta, Perez, ezek a vezetők pont annyira szavahihetőek, mint a politikusok. A sajtó ugyanez, folyamatosan ferdít, hazudozik, a saját érdekei mentén hajlítja a narratívát, úgyhogy nem foglalkozok vele. Leginkább csak a hivatalos közleményekkel, pletykákkal feleslegesnek tartom. Nekem hiába linkelgetsz híreket, én nem vitatom, hogy megírja a sajtó, csak azt, hogy valóban úgy történt, vagy egy nyilatkozat esetén, hogy valóban igazat mond-e. Szóval ezekkel hiába győzködsz, de amúgy látom a barcások többsége se nagyon vevő a conteoidra.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 15:09:33Honnan szeded ezeket?epping írta: ↑2025.01.29. 15:00:18Naná, mindent értek. Gonosz Perez miatt a gonosz Tebas és a gonosz liga nem engedi, hogy a Barcelona bajnok lehessen. Legalábbis tavaly nem engedte. Lehet, h idén sem. Mondjuk a 22-23as szezonban pont elfelejtettek csalni, de a kivétel csak erősíti a szabályt.
Továbbra is a Barca lett hivatalosan megvádolva a bírók befolyásolásával. Van ez a jelenség, meg az, hogy a bírók random tévednek összevissza mindenhova. A többi mellébeszélés/szurkolói önigazolás.
A hír amit hoztam, hogy Perez elintézte nekünk Olmoék regisztrációját.
Köszi.
Illetve Louzan elmondása alapján Perez nehezményezi, hogy a bírók ítéletei több bajnoki címtől fosztották meg a Real Madrid-ot.
Akkor Perez véleménye is mellébeszélés és szurkolói önigazolás?
Igen, sőt én fordítottam el a kulcsot a zárban. Jó poén volt!Barcaman1993 írta: ↑2025.01.29. 15:12:07Messzemenő vitába nem folynék, de arról biztos tudsz, hogy az egyik Real meccs után (talán Klasszikus volt) Perez bezárta/bezáratta a játékvezetőt az öltözőjébe. Ki se lett vizsgálva.
Messzemenő vitába nem folynék, de arról biztos tudsz, hogy az egyik Real meccs után (talán Klasszikus volt) Perez bezárta/bezáratta a játékvezetőt az öltözőjébe. Ki se lett vizsgálva.
Honnan szeded ezeket?epping írta: ↑2025.01.29. 15:00:18Naná, mindent értek. Gonosz Perez miatt a gonosz Tebas és a gonosz liga nem engedi, hogy a Barcelona bajnok lehessen. Legalábbis tavaly nem engedte. Lehet, h idén sem. Mondjuk a 22-23as szezonban pont elfelejtettek csalni, de a kivétel csak erősíti a szabályt.
Továbbra is a Barca lett hivatalosan megvádolva a bírók befolyásolásával. Van ez a jelenség, meg az, hogy a bírók random tévednek összevissza mindenhova. A többi mellébeszélés/szurkolói önigazolás.
Naná, mindent értek. Gonosz Perez miatt a gonosz Tebas és a gonosz liga nem engedi, hogy a Barcelona bajnok lehessen. Legalábbis tavaly nem engedte. Lehet, h idén sem. Mondjuk a 22-23as szezonban pont elfelejtettek csalni, de a kivétel csak erősíti a szabályt.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 14:42:09https://realmadridconfidencial.com/en/f ... sure-whereepping írta: ↑2025.01.29. 14:22:02
(lehet, h nyilatkozat, a hivatkozási alap, de nehezemre esik elhinni ezeket az übertuti forrásaidat - de nem is ez volt a mondandóm lényege)
(amúgy szörnyen tudsz fogalmazni. Sokszor úgy kell kihámozni, mit akarsz írni, klassz lenne, ha ezen javítanál. Meg ha esetleg kicsit igényesebb írásképet alkalmaznál.)
Basszus, titeket vádolnak a bírók befolyásolásával, nehogy már kihozd ebből is, hogy Perez a lúdas.![]()
https://www.football-espana.net/2025/01 ... r-referees
2 madridi újság, hátha így érthetőbb számodra.
Tebas Florentinot hibáztatja Olmoék regisztrációja kapcsán
Illetve
Az elnök megerősíti a Real Madrid nyomásgyakorlását a bírók kapcsán.
Remélem így érthető.
Folyik egy vizsgálat, egy feltételezett nyomásgyakorlásról, ahol Tebas szerint már a feltételezhető nyomásgyakorlás is büntetendő.
Közben a két szövetség elnöke elismeri, hogy Pereznek akkora hatalma van, hogy nyomást gyakoroljon a CSD és az RFEF elnökére.
Ettől nem tudom érthetőbben leírni, de szerintem meg sem akarod érteni.
Ennyi lenne a lényeg, a többi csak kifogás gyártás/keresés stb.
https://realmadridconfidencial.com/en/f ... sure-whereepping írta: ↑2025.01.29. 14:22:02
(lehet, h nyilatkozat, a hivatkozási alap, de nehezemre esik elhinni ezeket az übertuti forrásaidat - de nem is ez volt a mondandóm lényege)
(amúgy szörnyen tudsz fogalmazni. Sokszor úgy kell kihámozni, mit akarsz írni, klassz lenne, ha ezen javítanál. Meg ha esetleg kicsit igényesebb írásképet alkalmaznál.)
Basszus, titeket vádolnak a bírók befolyásolásával, nehogy már kihozd ebből is, hogy Perez a lúdas.![]()
(lehet, h nyilatkozat, a hivatkozási alap, de nehezemre esik elhinni ezeket az übertuti forrásaidat - de nem is ez volt a mondandóm lényege)FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 14:16:17Ez nyilatkozat, ahogy múltkor Tebas hivatalos X fiókja.
Szóval Tebas, a La Liga elnöke úgy gondolja, hogy Perez intézte el, Olmoék regisztrációját, a kormány egyik szervénél, a CSD-nél, a Real Madrid pártoló tag elnöknél.
Közben a másik szövetség elnöke, lenyilatkozza, hogy Real Madrid szurkoló, és arról beszélgetnek, hogy Perez nyomást gyakorol rá a bíróküldés kapcsán, de Louzan elmondja, hogy bízik a bírókban, és Perez oldja meg a Negreira ügyet, ahol feltételezetten a Barca nyomást gyakorolt a bíróküldésre.
Tényleg nincs ebben semmi különös![]()
![]()
Ez nyilatkozat, ahogy múltkor Tebas hivatalos X fiókja.
Ha, és amennyiben ez igaz (!!!), nincs benne semmi különös, fordított esetben Laporta minden mondatában emlegetné, hogy a Franco csapat megvette a bírókat. Pereztől, és a Madridtól még korrekt, hogy a nyilvánosságban soha nem emlegette fel a Negreira ügyet. Amúgy valamilyen szinten biztos rátok ég, ha tetszik, ha nem. Mindig elő lesz véve, ha úgy jön ki a kontextus. Ilyenek a botrányok. Olmot is fütyülték a Getafe drukkerek. Mondjuk más spanyol stadionban még nem játszott a regisztrációs balhé óta, kíváncsi vagyok máshol is kifütyülik-e.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 10:00:42https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -113803456
Perez kérte Louzant, hogy hozzon angol bírókat, mert a bíráskodás sok címükbe került.
Csak úgy írom, 10-0 a befújt büntetők mérlege idén számukra.
Tegnap olvastam, utóbbi 4 év mérlege büntetők terén (nekik-ellenük)
Real 27
Barca 9
Ez szerintem vicces, főleg ha elnézem az idei tévedéseket ellenünk
Szerk: és Louzan nyilatkozata
"From time to time, he brings up the Negreira case, and tells me, 'Resolve the Negreira case first,' and I told him you should do it but he replied, 'No, no... you have to do it.'
Perez has been very persistent about this refereeing issue. Every now and then, he tells me that we need to fix the referee situation because it has HARMED Real Madrid and that they have lost many titles because of the referees."
Csak szerintem vicces ez is?
ok. hajtsuk meg inkább a BL-t.
Újdonságot részemről nem tudok hozzáfűzni, ráadásul tegnap volt a Flick éra 100. gólja.
DJ nálam átbillent már azon a ponton, amikor hinni már nem hiszek benne, de lehetősége még van, meglátjuk.dudastibor írta: ↑2025.01.27. 11:46:58DJ. ha ebben a tendenciában folytatja ,
Ferminnek
Balde hatalmasat javult
Én még ehhez hozzátenném a Szuperkupa döntős ünneplést Gavi és Flick között.bence0330 írta: ↑2025.01.27. 09:39:30Azta. Láttam, amikor a melegítéshez készülődve magyaráz neki valamit, akkor gondolom ez az volt. Le a kalappal, nem is tudom, hány ilyen volt már idén. Amire fejből emlékszem, hogy pl. pont Gavi kapta meg a karszalagot, TS kupaemelése, Pedri odaadta a MOM "serleget" Raphinhának, DJ-al ahogy felemeltették a trófeát, mikor látványosan nem érezte magát "méltónak" rá, mos ez, és biztos van még, amire nem emlékszem. Nagyon egyben vagyunk.
Flicknek igazából én is ezt tudom felróni. Ha néha eltaktikázza magát vagy nem jól nyúl bele az is előfordul, de ez nagyon ritka és minden edzőnél előfordul.bence0330 írta: ↑2025.01.27. 09:39:30A többivel is egyetértek, szerintem nem rotál ugyan megfelelően a bajnokságra, de közben meg 11 kupameccsen 10 alkalommal nyertünk, 1-szer meg végig 10 emberrel játszva épphogy buktunk. De mondhatnám úgy is, hogy az utolsó 10 kupa jellegű meccset zsinórban húztuk, ami teljesen elképesztő, és pont ebben voltunk lemaradva, ilyen kontextusban nagyon nem érdekel az, hogy a bajnokságban két, amúgy jobb kerettel bíró csapat beelőz.
A meccsek fele meg olyan szintű gála, amit még Pep alatt sem láttunk. Tényleg sok esetben azért nem vágtunk 8-10-et, mert vagy visszavettünk, vagy kiállítottak valakit, vagy ilyesmi. Öröm leülni meccset nézni, igen, benne van közben, hogy botlunk, az is, hogy maga Flick hibázik nagyot, de amit összerakott, az valami teljesen szemkápráztató. Tényleg 5-6 éve nem lehetett azt érezni, hogy bárki ellen komoly eséllyel lépünk a pályára, gyakorlatilag nincs plafonunk. És azért ezt nem egy Mbappé-Vini-Rodrygo-Bellingham kvartettből tette össze.
És emellett az te idézett, és az én első soraim miatt kifejezetten szerethető a csapatunk. Az egész hangulat jó, függetlenül mindentől. Kár, hogy Camp Nou pont ilyenkor nincs, tuti közelítené a teltházat rendre.
DJ. ha ebben a tendenciában folytatja ,akkor nagy szükség lesz rá és maradása mellett voksolnék,bár a korábbi kritikákkal vele szemben egyetértettem.
+1 mindkettőre. Utoljára az MSN-érában voltak ennyire élvezhető meccseink, szerethető, összetartó csapattal.bence0330 írta: ↑2025.01.27. 09:39:30Azta. Láttam, amikor a melegítéshez készülődve magyaráz neki valamit, akkor gondolom ez az volt. Le a kalappal, nem is tudom, hány ilyen volt már idén. Amire fejből emlékszem, hogy pl. pont Gavi kapta meg a karszalagot, TS kupaemelése, Pedri odaadta a MOM "serleget" Raphinhának, DJ-al ahogy felemeltették a trófeát, mikor látványosan nem érezte magát "méltónak" rá, mos ez, és biztos van még, amire nem emlékszem. Nagyon egyben vagyunk.
A többivel is egyetértek, szerintem nem rotál ugyan megfelelően a bajnokságra, de közben meg 11 kupameccsen 10 alkalommal nyertünk, 1-szer meg végig 10 emberrel játszva épphogy buktunk. De mondhatnám úgy is, hogy az utolsó 10 kupa jellegű meccset zsinórban húztuk, ami teljesen elképesztő, és pont ebben voltunk lemaradva, ilyen kontextusban nagyon nem érdekel az, hogy a bajnokságban két, amúgy jobb kerettel bíró csapat beelőz.
A meccsek fele meg olyan szintű gála, amit még Pep alatt sem láttunk. Tényleg sok esetben azért nem vágtunk 8-10-et, mert vagy visszavettünk, vagy kiállítottak valakit, vagy ilyesmi. Öröm leülni meccset nézni, igen, benne van közben, hogy botlunk, az is, hogy maga Flick hibázik nagyot, de amit összerakott, az valami teljesen szemkápráztató. Tényleg 5-6 éve nem lehetett azt érezni, hogy bárki ellen komoly eséllyel lépünk a pályára, gyakorlatilag nincs plafonunk. És azért ezt nem egy Mbappé-Vini-Rodrygo-Bellingham kvartettből tette össze.
És emellett az te idézett, és az én első soraim miatt kifejezetten szerethető a csapatunk. Az egész hangulat jó, függetlenül mindentől. Kár, hogy Camp Nou pont ilyenkor nincs, tuti közelítené a teltházat rendre.
Azta. Láttam, amikor a melegítéshez készülődve magyaráz neki valamit, akkor gondolom ez az volt. Le a kalappal, nem is tudom, hány ilyen volt már idén. Amire fejből emlékszem, hogy pl. pont Gavi kapta meg a karszalagot, TS kupaemelése, Pedri odaadta a MOM "serleget" Raphinhának, DJ-al ahogy felemeltették a trófeát, mikor látványosan nem érezte magát "méltónak" rá, mos ez, és biztos van még, amire nem emlékszem. Nagyon egyben vagyunk.
Ami kisebb lehetőség, azt pont berúgja...