Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.29. 15:23:58

epping
Barça B

2025.01.29. 15:19:42

FcBarcelona1 írta:
2025.01.29. 15:09:33
epping írta:
2025.01.29. 15:00:18
Naná, mindent értek. Gonosz Perez miatt a gonosz Tebas és a gonosz liga nem engedi, hogy a Barcelona bajnok lehessen. Legalábbis tavaly nem engedte. Lehet, h idén sem. Mondjuk a 22-23as szezonban pont elfelejtettek csalni, de a kivétel csak erősíti a szabályt.

Továbbra is a Barca lett hivatalosan megvádolva a bírók befolyásolásával. Van ez a jelenség, meg az, hogy a bírók random tévednek összevissza mindenhova. A többi mellébeszélés/szurkolói önigazolás.
Honnan szeded ezeket?
A hír amit hoztam, hogy Perez elintézte nekünk Olmoék regisztrációját.
Köszi.
Illetve Louzan elmondása alapján Perez nehezményezi, hogy a bírók ítéletei több bajnoki címtől fosztották meg a Real Madrid-ot.
Akkor Perez véleménye is mellébeszélés és szurkolói önigazolás?
Figyu, az a különbség köztünk, és azért nem fogunk soha közös nevezőre jutni, mert te készpénznek veszed ezeket az információkat, és meg úgy állok hozzá, hogy Tebas, Laporta, Perez, ezek a vezetők pont annyira szavahihetőek, mint a politikusok. A sajtó ugyanez, folyamatosan ferdít, hazudozik, a saját érdekei mentén hajlítja a narratívát, úgyhogy nem foglalkozok vele. Leginkább csak a hivatalos közleményekkel, pletykákkal feleslegesnek tartom. Nekem hiába linkelgetsz híreket, én nem vitatom, hogy megírja a sajtó, csak azt, hogy valóban úgy történt, vagy egy nyilatkozat esetén, hogy valóban igazat mond-e. Szóval ezekkel hiába győzködsz, de amúgy látom a barcások többsége se nagyon vevő a conteoidra.
Barcaman1993 írta:
2025.01.29. 15:12:07
epping írta:
Továbbra is a Barca lett hivatalosan megvádolva a bírók befolyásolásával. Van ez a jelenség, meg az, hogy a bírók random tévednek összevissza mindenhova. A többi mellébeszélés/szurkolói önigazolás.
Messzemenő vitába nem folynék, de arról biztos tudsz, hogy az egyik Real meccs után (talán Klasszikus volt) Perez bezárta/bezáratta a játékvezetőt az öltözőjébe. Ki se lett vizsgálva.
Igen, sőt én fordítottam el a kulcsot a zárban. Jó poén volt! :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.01.29. 15:12:07

epping írta:
Messzemenő vitába nem folynék, de arról biztos tudsz, hogy az egyik Real meccs után (talán Klasszikus volt) Perez bezárta/bezáratta a játékvezetőt az öltözőjébe. Ki se lett vizsgálva.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.29. 15:09:33

epping írta:
Naná, mindent értek. Gonosz Perez miatt a gonosz Tebas és a gonosz liga nem engedi, hogy a Barcelona bajnok lehessen. Legalábbis tavaly nem engedte. Lehet, h idén sem. Mondjuk a 22-23as szezonban pont elfelejtettek csalni, de a kivétel csak erősíti a szabályt.

Honnan szeded ezeket?
A hír amit hoztam, hogy Perez elintézte nekünk Olmoék regisztrációját.
Köszi.
Illetve Louzan elmondása alapján Perez nehezményezi, hogy a bírók ítéletei több bajnoki címtől fosztották meg a Real Madrid-ot.
Akkor Perez véleménye is mellébeszélés és szurkolói önigazolás?
epping
Barça B

FcBarcelona1 írta:
2025.01.29. 14:42:09
epping írta:
2025.01.29. 14:22:02

(lehet, h nyilatkozat, a hivatkozási alap, de nehezemre esik elhinni ezeket az übertuti forrásaidat - de nem is ez volt a mondandóm lényege)
(amúgy szörnyen tudsz fogalmazni. Sokszor úgy kell kihámozni, mit akarsz írni, klassz lenne, ha ezen javítanál. Meg ha esetleg kicsit igényesebb írásképet alkalmaznál.)

Basszus, titeket vádolnak a bírók befolyásolásával, nehogy már kihozd ebből is, hogy Perez a lúdas. :lol:
https://realmadridconfidencial.com/en/f ... sure-where
https://www.football-espana.net/2025/01 ... r-referees
2 madridi újság, hátha így érthetőbb számodra.
Tebas Florentinot hibáztatja Olmoék regisztrációja kapcsán
Illetve
Az elnök megerősíti a Real Madrid nyomásgyakorlását a bírók kapcsán.
Remélem így érthető.
Folyik egy vizsgálat, egy feltételezett nyomásgyakorlásról, ahol Tebas szerint már a feltételezhető nyomásgyakorlás is büntetendő.
Közben a két szövetség elnöke elismeri, hogy Pereznek akkora hatalma van, hogy nyomást gyakoroljon a CSD és az RFEF elnökére.
Ettől nem tudom érthetőbben leírni, de szerintem meg sem akarod érteni.

Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.01.29. 14:59:43

epping írta:
2025.01.29. 14:06:18
De nem a bírók miatt vagytok mínuszhétben, hanem az 1/8-as sorozat miatt.
Ennyi lenne a lényeg, a többi csak kifogás gyártás/keresés stb.

Én is úgy gondolom, hogy hófehérék egyenlőbbek az egyenlők között, de erre fogni bármit is idén, hát minimum sántít.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.29. 14:42:09

epping írta:

(lehet, h nyilatkozat, a hivatkozási alap, de nehezemre esik elhinni ezeket az übertuti forrásaidat - de nem is ez volt a mondandóm lényege)
(amúgy szörnyen tudsz fogalmazni. Sokszor úgy kell kihámozni, mit akarsz írni, klassz lenne, ha ezen javítanál. Meg ha esetleg kicsit igényesebb írásképet alkalmaznál.)

Basszus, titeket vádolnak a bírók befolyásolásával, nehogy már kihozd ebből is, hogy Perez a lúdas. :lol:
https://realmadridconfidencial.com/en/f ... sure-where
https://www.football-espana.net/2025/01 ... r-referees
2 madridi újság, hátha így érthetőbb számodra.
Tebas Florentinot hibáztatja Olmoék regisztrációja kapcsán
Illetve
Az elnök megerősíti a Real Madrid nyomásgyakorlását a bírók kapcsán.
Remélem így érthető.
Folyik egy vizsgálat, egy feltételezett nyomásgyakorlásról, ahol Tebas szerint már a feltételezhető nyomásgyakorlás is büntetendő.
Közben a két szövetség elnöke elismeri, hogy Pereznek akkora hatalma van, hogy nyomást gyakoroljon a CSD és az RFEF elnökére.
Ettől nem tudom érthetőbben leírni, de szerintem meg sem akarod érteni.
epping
Barça B

FcBarcelona1 írta:
2025.01.29. 14:16:17
epping írta:
[
Ha, és amennyiben ez igaz (!!!), nincs benne semmi különös
Ez nyilatkozat, ahogy múltkor Tebas hivatalos X fiókja.
Szóval Tebas, a La Liga elnöke úgy gondolja, hogy Perez intézte el, Olmoék regisztrációját, a kormány egyik szervénél, a CSD-nél, a Real Madrid pártoló tag elnöknél.
Közben a másik szövetség elnöke, lenyilatkozza, hogy Real Madrid szurkoló, és arról beszélgetnek, hogy Perez nyomást gyakorol rá a bíróküldés kapcsán, de Louzan elmondja, hogy bízik a bírókban, és Perez oldja meg a Negreira ügyet, ahol feltételezetten a Barca nyomást gyakorolt a bíróküldésre.
Tényleg nincs ebben semmi különös :) :)

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.29. 14:16:17

epping írta:
[
Ha, és amennyiben ez igaz (!!!), nincs benne semmi különös
Ez nyilatkozat, ahogy múltkor Tebas hivatalos X fiókja.
Szóval Tebas, a La Liga elnöke úgy gondolja, hogy Perez intézte el, Olmoék regisztrációját, a kormány egyik szervénél, a CSD-nél, a Real Madrid pártoló tag elnöknél.
Közben a másik szövetség elnöke, lenyilatkozza, hogy Real Madrid szurkoló, és arról beszélgetnek, hogy Perez nyomást gyakorol rá a bíróküldés kapcsán, de Louzan elmondja, hogy bízik a bírókban, és Perez oldja meg a Negreira ügyet, ahol feltételezetten a Barca nyomást gyakorolt a bíróküldésre.
Tényleg nincs ebben semmi különös :) :)
epping
Barça B

FcBarcelona1 írta:
2025.01.29. 10:00:42
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -113803456
Perez kérte Louzant, hogy hozzon angol bírókat, mert a bíráskodás sok címükbe került.
Csak úgy írom, 10-0 a befújt büntetők mérlege idén számukra.
Tegnap olvastam, utóbbi 4 év mérlege büntetők terén (nekik-ellenük)
Real 27
Barca 9
Ez szerintem vicces, főleg ha elnézem az idei tévedéseket ellenünk :)
Szerk: és Louzan nyilatkozata
"From time to time, he brings up the Negreira case, and tells me, 'Resolve the Negreira case first,' and I told him you should do it but he replied, 'No, no... you have to do it.'

Perez has been very persistent about this refereeing issue. Every now and then, he tells me that we need to fix the referee situation because it has HARMED Real Madrid and that they have lost many titles because of the referees."
Csak szerintem vicces ez is? :)
ok. hajtsuk meg inkább a BL-t.
Ha, és amennyiben ez igaz (!!!), nincs benne semmi különös, fordított esetben Laporta minden mondatában emlegetné, hogy a Franco csapat megvette a bírókat. Pereztől, és a Madridtól még korrekt, hogy a nyilvánosságban soha nem emlegette fel a Negreira ügyet. Amúgy valamilyen szinten biztos rátok ég, ha tetszik, ha nem. Mindig elő lesz véve, ha úgy jön ki a kontextus. Ilyenek a botrányok. Olmot is fütyülték a Getafe drukkerek. Mondjuk más spanyol stadionban még nem játszott a regisztrációs balhé óta, kíváncsi vagyok máshol is kifütyülik-e.

Büntetőkhöz meg annyit, hogy volt ez fordítva is, Realos felületeken olvastam korábban hasonló statisztikákat inverzben. Most éppen így jött ki. Amúgy bosszantó érzés, tudom. :) De nem a bírók miatt vagytok mínuszhétben, hanem az 1/8-as sorozat miatt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára epping 2025.01.29. 14:19:45-kor.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.29. 10:00:42

https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -113803456
Perez kérte Louzant, hogy hozzon angol bírókat, mert a bíráskodás sok címükbe került.
Csak úgy írom, 10-0 a befújt büntetők mérlege idén számukra.
Tegnap olvastam, utóbbi 4 év mérlege büntetők terén (nekik-ellenük)
Real 27
Barca 9
Ez szerintem vicces, főleg ha elnézem az idei tévedéseket ellenünk :)
Szerk: és Louzan nyilatkozata
"From time to time, he brings up the Negreira case, and tells me, 'Resolve the Negreira case first,' and I told him you should do it but he replied, 'No, no... you have to do it.'

Perez has been very persistent about this refereeing issue. Every now and then, he tells me that we need to fix the referee situation because it has HARMED Real Madrid and that they have lost many titles because of the referees."
Csak szerintem vicces ez is? :)
ok. hajtsuk meg inkább a BL-t.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.27. 14:38:12

FCBsteve írta:
2025.01.27. 08:30:30
Kérdés, hány pont megy majd el ilyesmiken...
Nov-dec során sok...
Újdonságot részemről nem tudok hozzáfűzni, ráadásul tegnap volt a Flick éra 100. gólja.

Ott mentek a pontok, ahol sokan nem szeretnék keresni.
Ja és nálam még az is jobban kedveli Lewát, aki nagyon nem szívleli és ő a szememben nem is focista, de ma még mindíg vezeti a góllövőlistát, amit amúgy szerintem Mbappé fog megnyerni.
Lefoglal több védőt is, szóval mások is rúghatnának többet akkor is, ha Lewa a pályán van.

dudastibor írta:
2025.01.27. 11:46:58
DJ. ha ebben a tendenciában folytatja ,
Ferminnek
Balde hatalmasat javult
DJ nálam átbillent már azon a ponton, amikor hinni már nem hiszek benne, de lehetősége még van, meglátjuk.
Fermínnek nincs más útja, csak napról napra jobbnak lenni. Flick kinevezésekor már azt gondoltam, hogy Fermín lesz Flick barcelonai Goretzkája, amitől ugyan még messze vagyunk, de van fény az alagút végén.
Balde csendesen, szerényen, de hatázottan jó irányba fejlődik.

Szerintem egyébként egy "elvárt formát" produkálni képes körülmények között a Frenkie - Fermín - Olmo lenne az igazán versenyképes középpálya.
Ha Frenkie nem képes ehhez felnőni, akkor a helyére egy védekezésben komoly erőt képviselő középpályást lenne jó majd nyáron igazolni.
Casado - Pedri - Gavi vonal pedig remek lehet a rotáció szempontjából.

Jó kezekben van a csapat, van értelme a türelemnek, működik a projekt, nem kell világvégét látni néhány pofontól amibe nem fogunk belehalni, de elkerülhetetlen lesz.
Az egészséges fejlődéshez ezek mind hozzátartoznak.
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.27. 12:28:26

bence0330 írta:
2025.01.27. 09:39:30
dingdong írta:
2025.01.27. 09:33:25
Szép gesztus volt amit Flick mesélt a sajtótájékoztatón, hogy Gavi megkérte helyette inkább Torrénak adjon lehetőséget. Ez igazán jót jelent az öltöző szempontjából de Torré szándékos hanyagolását is sajnos kvázi megerősítette.
Azta. Láttam, amikor a melegítéshez készülődve magyaráz neki valamit, akkor gondolom ez az volt. Le a kalappal, nem is tudom, hány ilyen volt már idén. Amire fejből emlékszem, hogy pl. pont Gavi kapta meg a karszalagot, TS kupaemelése, Pedri odaadta a MOM "serleget" Raphinhának, DJ-al ahogy felemeltették a trófeát, mikor látványosan nem érezte magát "méltónak" rá, mos ez, és biztos van még, amire nem emlékszem. Nagyon egyben vagyunk.
Én még ehhez hozzátenném a Szuperkupa döntős ünneplést Gavi és Flick között.

https://www.youtube.com/watch?v=HnEeB-JJS_0

Illetve, amikor Araujot győzködték a társak, hogy még legalább év végéig maradjon itt.

Nem mondom, hogy Gündogan bomlasztó volt, de kissé autoriter személyiségnek tűnt, ami ugyan nem feltétlenül baj, de nem feltétlenül jó bizonyos környezetben vagy ha túlzásba viszik. Mondjuk a tavalyi évben, ami kiszivárgott abban azért Xavi is benne volt (bár erre pont tőle nem lehetett számítani)
bence0330 írta:
A többivel is egyetértek, szerintem nem rotál ugyan megfelelően a bajnokságra, de közben meg 11 kupameccsen 10 alkalommal nyertünk, 1-szer meg végig 10 emberrel játszva épphogy buktunk. De mondhatnám úgy is, hogy az utolsó 10 kupa jellegű meccset zsinórban húztuk, ami teljesen elképesztő, és pont ebben voltunk lemaradva, ilyen kontextusban nagyon nem érdekel az, hogy a bajnokságban két, amúgy jobb kerettel bíró csapat beelőz.
A meccsek fele meg olyan szintű gála, amit még Pep alatt sem láttunk. Tényleg sok esetben azért nem vágtunk 8-10-et, mert vagy visszavettünk, vagy kiállítottak valakit, vagy ilyesmi. Öröm leülni meccset nézni, igen, benne van közben, hogy botlunk, az is, hogy maga Flick hibázik nagyot, de amit összerakott, az valami teljesen szemkápráztató. Tényleg 5-6 éve nem lehetett azt érezni, hogy bárki ellen komoly eséllyel lépünk a pályára, gyakorlatilag nincs plafonunk. És azért ezt nem egy Mbappé-Vini-Rodrygo-Bellingham kvartettből tette össze.

És emellett az te idézett, és az én első soraim miatt kifejezetten szerethető a csapatunk. Az egész hangulat jó, függetlenül mindentől. Kár, hogy Camp Nou pont ilyenkor nincs, tuti közelítené a teltházat rendre.
Flicknek igazából én is ezt tudom felróni. Ha néha eltaktikázza magát vagy nem jól nyúl bele az is előfordul, de ez nagyon ritka és minden edzőnél előfordul.
Viszont van néhány olyan helyzet, amikor nem mer/nem gondol eléggé a rotációra. Amikor 5 góllal vezetünk a félidőben és az ellenfélnek mommentuma sincs, akkor nincs jobb lehetőség pihentetni. Nem is tudom hogy lesz-e még ilyen egyáltalán. Az olyan játékosok mint Koundé az egész szezont szó szerint végighajtották már, Fort viszont lehetőséget sem kap. Helyesebben minimálisat. Torre is érdemtelenül van mellőzve, miközben a francia, Cubarsi, Yamal, (én még Pedrit is idevenném, mert ha nem beteg 60-80 percet biztosan játszik, akármit mond Flick), Casádó, Inigo is jó eséllyel kezdene, Yamal stb. Ráadásul tegnap pont nem ezek voltak kiemelkedőek. Egy Forttal vagy Torreval nem hiszem, hogy gyengültünk volna, pláne annak tükrében, hogy ők biztosan kihajtották volna a belüket, míg a többiek már visszavettek a tempóból. Nyilván nem az összeset, de sokkal hamarabb el lehetett volna kezdeni a rotációt.
Lehet, hogy az Osasuna elleni meccs hagyott benne túl mély nyomot.

De egy ilyen meccs után, inkább a pozitívumokra lehet/kell a hangsúlyt fektetni.Fermin nyilván a számai miatt MOM, de aminek különösek örülök, hogy Balde zsinórban már a sokadik meccsén nagyon magas szinten teljesít és Frenkie is nagyon hasznos tagja az utóbbi időben. Az előbbi még nagy kérdés, hogy hogyan folytatja, talán végre elkapja a fonalat és a tavalyi szintet hozza.
Én is egyetértek, hogy a játékunk iszonyatosat javult, öröm nézni szinte minden meccset. És nem csak tavalyhoz képest, talán Valverde utolsó előtti szezonjáig kell visszamenni, hogy ennyi hasonlóra emlékezzek. Bár lehet csak én rozsdásodtam be és szelektív a memóriám. És ehhez nem kellenek 4-5 gólos gálák sem.
Ha ez nagyjából kitartana, és egy Szuperkupával, dobogóval (hogy hol azt majd meglátjuk), Bl negyed -elődöntővel zárnánk az évet én már elégedett lennék. Főleg, hogy Lewyt kivéve nem is igazán van olyan játékosunk, akinek a kora miatt a visszaesésére/távozására számíthatunk. Sőt inkább az ellenkezője. Gavi, Yamal, Cubarsi, Casádó, Fort (Pedri, Fermin) ahogy idősödik inkább javulhat.
Amit tegnap is sajnáltam, hogy Yamal "csak" egy asssisttal zárta a meccset. Szegény már elég frusztrált lehet, hogy a bajnokságban még egy ilyen meccsen sem sikerül betalálni már zsinórban jó ideje.

Viszont le lehet nézni a Valenciát, hogy hányadik helyen van, de kapott gólok tekintetében, annyira nem állt (eddig) rosszul. A sok veresége is ilyen 1:0 vagy 2:1 volt. Az X-ek is többségében 0:0 vagy 1:1. A 10 veresége alatt csak egyszer fordult elő 2 gólos és kétszer három gólos vereség, az is még szezon elején.
Szóval nem egy olyan csapat, akit rendre 3-4 gólt kapva tesznek el. Ennek fényében tényleg lehetett számítani, hogy szoros meccs lesz. Bár a helyzetkihasználásuk nekik is újra szinte tökéletes volt. Gyakorlatilag egyet engedtünk nekik, amit ki is használtak. (ahogy történt pl. a Getafe ellen is, nekik sem volt jó idulattal kettőnél több).

Az Atmának most 5 meccs alatt jön egy Mallorca-Real-Bilbao ötösfogat, szóval lesz esély előzni. Bár ahhoz az Alavest, Rayot, Socit otthon meg kellene fogni, mellé még a Las Palmast és a Sevillát. Bár mostanában a kötelezőkkel bajban vagyunk, de reméljük ez a széria az utóbbi 3 bajnokival mögöttünk maradt.
Forca Barca!!!!
dudastibor
Barça C

2025.01.27. 11:46:58

Peter írta:
2025.01.26. 23:08:40
Frenkiet láttam mosolyni.
Fermínnek nagyon örülök, jó nézni a srácot, szükség lesz egy jó Fermínre tavasszal !
Lewa kicsit belecsúfitott, de majd legközelebb kihagyja.... :D
DJ. ha ebben a tendenciában folytatja ,akkor nagy szükség lesz rá és maradása mellett voksolnék,bár a korábbi kritikákkal vele szemben egyetértettem.
Ferminnek nagyon örülök.Az olimpia óta mélyrepülésben volt legalább 10+ kihagyott ziccerrel amikor becserélték,önbizalomhiányosan és görcsölve játszott boldogtalanul.Szerintem ő is egy érzékeny lelkű srác és csupaszív.Él hal a pályán,remélem most már visszatért az önbizalma,hatalmas erősítés egy ilyen Fermin.Nagyon kedvelem ,nem virtuóz de roppant gólerős tud lenni,harcol az utolsó leheletig.
Balde hatalmasat javult az elörejátékban,ujra bevállalja a cseleket és még beívelései is pontosabbak ,maradjon is így.
A szívem gyönyörködött a tegnapi játékban.Xavi alatt ebben csak olykor olykor volt részem
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.27. 11:20:47

bence0330 írta:
dingdong írta:
Szép gesztus volt amit Flick mesélt a sajtótájékoztatón, hogy Gavi megkérte helyette inkább Torrénak adjon lehetőséget. Ez igazán jót jelent az öltöző szempontjából de Torré szándékos hanyagolását is sajnos kvázi megerősítette.
Azta. Láttam, amikor a melegítéshez készülődve magyaráz neki valamit, akkor gondolom ez az volt. Le a kalappal, nem is tudom, hány ilyen volt már idén. Amire fejből emlékszem, hogy pl. pont Gavi kapta meg a karszalagot, TS kupaemelése, Pedri odaadta a MOM "serleget" Raphinhának, DJ-al ahogy felemeltették a trófeát, mikor látványosan nem érezte magát "méltónak" rá, mos ez, és biztos van még, amire nem emlékszem. Nagyon egyben vagyunk.

A többivel is egyetértek, szerintem nem rotál ugyan megfelelően a bajnokságra, de közben meg 11 kupameccsen 10 alkalommal nyertünk, 1-szer meg végig 10 emberrel játszva épphogy buktunk. De mondhatnám úgy is, hogy az utolsó 10 kupa jellegű meccset zsinórban húztuk, ami teljesen elképesztő, és pont ebben voltunk lemaradva, ilyen kontextusban nagyon nem érdekel az, hogy a bajnokságban két, amúgy jobb kerettel bíró csapat beelőz.
A meccsek fele meg olyan szintű gála, amit még Pep alatt sem láttunk. Tényleg sok esetben azért nem vágtunk 8-10-et, mert vagy visszavettünk, vagy kiállítottak valakit, vagy ilyesmi. Öröm leülni meccset nézni, igen, benne van közben, hogy botlunk, az is, hogy maga Flick hibázik nagyot, de amit összerakott, az valami teljesen szemkápráztató. Tényleg 5-6 éve nem lehetett azt érezni, hogy bárki ellen komoly eséllyel lépünk a pályára, gyakorlatilag nincs plafonunk. És azért ezt nem egy Mbappé-Vini-Rodrygo-Bellingham kvartettből tette össze.

És emellett az te idézett, és az én első soraim miatt kifejezetten szerethető a csapatunk. Az egész hangulat jó, függetlenül mindentől. Kár, hogy Camp Nou pont ilyenkor nincs, tuti közelítené a teltházat rendre.
+1 mindkettőre. Utoljára az MSN-érában voltak ennyire élvezhető meccseink, szerethető, összetartó csapattal.
Féltem hogy Pedri kiesésével rá fog görcsölni Flick és oda a rotálás, de most így Pedri-Gavi-Araujo pihent egy jót, Raphi-Yamal-Lewandowski-Balde csak fél meccset játszott, ez így pont jó, következő bajnokin pedig mehet Koundé-Casado-Cubarsi pihentetése és így tovább.

Korrekt volt Flicktől is, hogy ezzel valamennyire a saját hibáját is beismerve elmondta a sajtónak a storyt, nem pedig valami bullsh*tet talált ki hogy az időjárásról cseverésztek.
Fatinak meg azt hiszem hogy ez teljesen egyértelmű üzenet már.

De Jongot is meg kell dicsérnem, lehet hogy az említett kupafelemeltetés segített neki, de netto borzasztó emberhátrányból és tohonya, meccsenként ellenfélnek gólpasszt adó játékosból lett mostanra használható játékos és jól szállt be az utóbbi meccsekbe, küzdve-hajtva. =D>
Flicknek mostmár van egy De Jong-Christensen-Gavi-Fermin-Ferran-EG-Araujo használható cseresora, így adott a lecke hogy megfelelően rotálva tűzben és versenyben tartsa a csapatot úgy hogy frissek maradjanak tavaszra, elkerülve az újabb "sh*tty November"-t ahogy ő fogalmazott.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

dingdong írta:

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
dingdong
Capitá del Barça

Flick az én szememben abszolút messiás. Nem tudom hirtelen megmondani mikor volt utoljára ilyen élvezetes szerethető szezonunk vagy legalábbis időszakunk. Függetlenül az eredményektől mondom ezt de szerintem egyelőre azokon sincs okunk aggódni. Xavi féle bajnok szezon a sok egy gólos meccsel egy szép munka volt de nézni nem volt nagyon mit rajta a BL-ből EL-ből közben csufosan kizugtunk.
Sok szerethető ÉS megfelelő játékosunk van a kezdőhöz de cserék kellenek minimum 4-5 sajnos. Szerintem a két lengyelen sok mehet még el.

FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.01.27. 08:30:30

Peter írta:
Ami kisebb lehetőség, azt pont berúgja... :)

Ahol csak egy pontos passz hiányzott, ott a szélső vonalig rúgta, majd szinte egyből utána a szokásos labdakezelési/átvételi ügyetlenkedés, amikor ziccerbe kerülhetne...

Kérdés, hány pont megy majd el ilyesmiken...
Nov-dec során sok...
Mascherano14
Capitá del Barça

2025.01.26. 23:56:39

Ha Tek játszik, akkor nagyon bennünk van a bugi, megha bakiparádézik is. Kabala vagy jól irányít, mert a "kifutasai" borzalmasak.
Peter
Director del Fútbol

Frenkiet láttam mosolyni.
Fermínnek nagyon örülök, jó nézni a srácot, szükség lesz egy jó Fermínre tavasszal !
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.01.26. 22:55:49

A három pont megvan ez a legfontosabb. Fermin nagyot ment,remélem többet játszik. Valencia hamar szétesett, de utána osszekaptak magukat, viszont nem volt kerd S. Természetesen ismét sikerült gól kapni...ez azért negatívum. Szczesny nagyon nem érzi..... Atleticoig minden meccs kötelező győzelem. Kupában kétlem ilyen könnyen adja magát a Valencia, főleg a Mestallaban.
Kép
Kép
Kép
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.26. 22:51:33

Ehhez sokminent nem kell hozzátenni, gála volt, és lazázhattunk kb a 30. perc után.

Fermín még ebből a kiváló napot kifogó csapatból is kiemelkedett, nálam DJ nem túl sokkal lemaradva követi, 4. remek meccse zsinórban. De mindenki jót ment rajtuk kívül, Baldét ki tudom emelni, meg Yamalt még, akik az átlag felett maradtak.

A cserék személye most nálam tökéletes volt, még ha hamarabb is meg lehetett volna lépni.

Remélem visszajön Flick kedve a rotációhoz, bajnokságot csak így lehet nyerni, szerintem ez nagyon erősen a sara volt a megzuhanásban. És remélem marad Ferrán a center is. Nem ideális, de sokkal jobb vele a játék. Ha Olmo visszatér, akkor persze inkább ő menjen oda.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.01.26. 20:44:25

Foggal körömmel menekül a kiesés elől a Valencia,erre számítani kell,hogy olcsón nem fogják adni magukat. De a győzelem csak az elfogadható, hétközben bohockodtunk,ma egy hiba se fér bele. Hajrá
Kép
Kép
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.01.26. 20:23:38

X-elt a Bilbao is, nagyon kell a győzelem!

Kezdő érdekes, nem értem, Araujo miért pihen.

Lewa ültetésének örülök.

Meglássuk, kemény lesz.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.26. 20:08:49

Ez most megint érdekes, ez a kp nem tudom hogy fog működni, Fermin helyett inkább Torre-t raktam volna be. A védelemben is előbb pihentetnék bárkit, mint Araujo-t. Elöl viszont örülök, hogy Lewy le lett rakva a padra, hetek óta szinte nulla amit hoz.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Válasz küldése