Élő közvetítések
Most vagy csak ennyit bírt Alves, vagy valami más, de remélhetőleg semmi gond nem lesz vele, gyengébbek nem lettünk szerintem, Adriano remekül játszik a jobboldalt is!
- visca el barca
- Presidente del Barça
nokedlik vagyunk ma is, megy a kapu előtti himihumi tötyörgés. villát be kell tenni 9-es pozícióba h fossa magából a gólokat.
simán benne van a meccsben h a valencia talál egy golt a 80. percben, aztán megint leshetünk.
simán benne van a meccsben h a valencia talál egy golt a 80. percben, aztán megint leshetünk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Na, megjöttem.
Első félidőről sajnos lemaradtam, de most nézem, mekkora gólt vágott Adriano!
Visca!

Visca!
továbbra is baromi rossz a kapu előtti hatásfokunk, nem képesek belőni a helyzeteket!! Pedro, Fabregas, de Messi is pontatlan. külön is kiemelném, hogy Fabregas szinte semmit nem vállal be, csak passzolgat azt is gyengén!
sztem Sanchez is gyenge, szerencsére a Valencia támadósora ugyanolyan béna mint a Madrid ellen volt. marad a szokásos labdajáratás, eredmény nélkül, Adriano bombája amilyen szép volt olyan ritka is. Fabregast le vinném mindenképpen, és jöjjön Iniesta.
sztem Sanchez is gyenge, szerencsére a Valencia támadósora ugyanolyan béna mint a Madrid ellen volt. marad a szokásos labdajáratás, eredmény nélkül, Adriano bombája amilyen szép volt olyan ritka is. Fabregast le vinném mindenképpen, és jöjjön Iniesta.
- Castiel
- Capitá del Barça
eddig jó... de nem szabad kihagyni a ziciket mert ráfizethetünk könnyen.
Sok egyéni hiba van(pontatlanság), de idény elején ez nem szokatlan...
Arra kíváncsi leszek, h Tito alatt levetkőzi -e a csapat a válogatott szindrómát!
Sok egyéni hiba van(pontatlanság), de idény elején ez nem szokatlan...
Arra kíváncsi leszek, h Tito alatt levetkőzi -e a csapat a válogatott szindrómát!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Senki nem tudja Albaval mi van?
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
A mozgással nincs gond, csak a pontossággal. Kicsit kevesebb kapkodás és pontosabb kulcspasszok kellenének a kapu előtt.krampusz írta:Elöl nem túl sok a mozgás...
Elöl nem túl sok a mozgás...
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Jordi Alba miert maradt ki a kezdobol?
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Ha jól tudom a szövetség munkatársa. De nem biztos.Alexander Mahone írta:Az a Borat kinézetű fickó ki az Isten? Azt hittem a Real Madridnál dolgozik, de most feltünt a Valencia kispadjánál is.
-
- Jugador d'estrella
Az a Borat kinézetű fickó ki az Isten? Azt hittem a Real Madridnál dolgozik, de most feltünt a Valencia kispadjánál is.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Fabregas, nem vagy te Messi, hogy emelgess:D
FAbregas!
Mit hagytál ki!
Mit hagytál ki!
-
- Director del Fútbol
Cesc kapufa 

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Kommentátor szerint a Szuperkupa győztes Real Madrid a Granada elleni győzelmével 5 pontos.
PES10-ben mindig így lőttem Adrianoval a gólokat, szögletet legurítottam és püff neki 
Szép gól, így tovább!

Szép gól, így tovább!