Élő közvetítések
nem ártana berántani Albát... vagy Tellot, hátha megmenti újra a csapatot, aztán Cesc nyomkodhatná a hosszú labdákkal, ha már pályán maradt.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Egyre kevésbé folyamatos a játék! Ez gyenge. Bízok a csapatban! Gyerünk fiúk!!!
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Azért illene felpörögni. Tudom nem egy rangadó, de mégis hazai pálya!
-
- Jugador del Barça
Pont amiatt lehetne fiatalokat játszatni, mert semmi dolguk.Messidona10 írta:Mondjuk itt speciel szerintem teljesen mindegy, hogy kik a belső hátvédek, mert kb. annyi dolguk volt, mint nekem.Gokuci írta:Szép estét mindenkinek!
Egyre inkább felhúz ez a meccs...
Dani Alves beadásai még a labdaszedőknek is magasak...
Fabregas borzasztóan langyos na és mire Pedronak végre megy a játék, kikerült a kezdőből...
Tito is papol a fiatalokról és Song Masch védő kettős..
Alexissel nem tudom, mi van, de semmi robbanékonyság...
Eddig ez nagyon kevés, így nem lehet meccset nyerni.
De a többivel egyetértek, a robbanékonyság mindenkiből hiányzik. Fel kell rázni őket!

Mi lesz, ha mondjuk valami szerencsétlenség keretébe megsérül Masc, Bartra játszik a Madrid ellen 0 meccsel?
A csere is érthetetlen...
Thiago legalább akart, de Cescnél csak az nem gyengébb, aki pályán sincs...
Nulla alibi játék, de ma Messin is azt érzem.. megy a hiszti, meg a duma, de ha elveszik a labdát, leüti a fejét és nem megy utána..
Sanchez helyett jöhetne Tello, legalább ő felnéz, mielőtt bead.
Ez a Granada ugyanazt a gusztustalan időhúzást nyomja, mint tavaly a Sevilla. Akkor irgalmatlan nagy mákkal a Sevilla megúszta a verést, a Barca meg szépen megindult a lejtőn. Be kéne már préselni egyet, mert ez így egyre melegebb lesz.
Villa --> Pedro
Thiago --> Xavi
Helyes!
Thiago --> Xavi
Helyes!
Visça El Barça!
eddig a tv előtt aludtam el, aztán behangyásodott minden adó, szóval most a monitorral szemben fogok bólogatni.
egyedül a Messi-Villa vita ébresztett fel.
viszonylag tűrhetőnek mondató a mezőnyből Song meg Villa játéka, a többiek észrevehetetlenek. Thiago az elején csak-csak mozgott, de eltűnt. Cescnek volt 2 jó labdája és ennyi. nincs aktív középpálya halott a játék
egyedül a Messi-Villa vita ébresztett fel.

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Sajnos én sem látok túl sok biztatót a csapat játékában. Teljesen ötletszerűek a támadásépítések, rengeteg a pontatlanság, sokszor az az ember érzése, hogy senki nem tudja igazából hol is a helye a pályán és mi a dolga. Sajnos hosszú évek óta először érzek szervezetlenséget a csapaton. Pep idejében is szenvedtünk az ilyen meccseken, de a csapat szervezetsége soha nem borult fel. A héten viszont már a második meccsünkön érzem ezt. Remélem ez csak egy múló állapot és összekapják magukat a srácok, mert ez hosszú távon nem sok jóval kecsegtet.
valami nagyon nem stimmel elől!!!! Sanchez mintha nem tartozna sehová, Villaés Adrianó is egymás mellett futkos, Messi indiszponált és idegbajos, valakiket ki kell onnan emelni sürgősen.
hátul egyelőre nincs gond de azt nem nagyon értem, ha egyszer Song védő , mit keres álandóan a felező magasságában, majd jön egy átívelés és besétálnak a kapunkba.
nagyon kellene egy gól, mert görcsösek is ami érthető, otthon egy gyenge ellenféllel és mégsem fut a szekér... elég baljós a szitu.
hátul egyelőre nincs gond de azt nem nagyon értem, ha egyszer Song védő , mit keres álandóan a felező magasságában, majd jön egy átívelés és besétálnak a kapunkba.
nagyon kellene egy gól, mert görcsösek is ami érthető, otthon egy gyenge ellenféllel és mégsem fut a szekér... elég baljós a szitu.
Azért szerintem ennyire nem vészes a helyzet!! Nyertük az eddigi összes meccset, szerdán bl volt, ilyenkor bőven benne van egy rosszabb szereplés! Lehozzuk ezt a meccset egy sovány gólocskával, és lehet pihenni egyet!csababarca írta:Folyamatosan múlja magát alul a csapat. nem lesz ennek jó vége. Kilátástalan a játék már megint,Xavi-Iniesta hiányát nagyon érzi a csapat.
De teljesen statikus a játékunk,itt annyi fog dönteni,hogy majd Messi bepöttyint egyet,aztán rúgunk még egyet,és ennyi. de a játék az borzalmas,visszafelé fejlődünk.

Visça El Barça!
Súlytalan nagyon a játékunk. Megy a szokásos passzolgatás, de ennek ellenére nem uraljuk a középpályát.
Cesc talán egy hangyapetnyivel jobb, mint volt az oroszok ellen, de még így is eléggé alibi a játéka. Thiago kicsit aktívabb, viszont Ő sok hibát vét.
Hátul sem igazán tetszenek a dolgok, ahányszor kicsit is rizikósabb szitu van és Song a labda közelében található, összeszorul a gyomrom.
Elől sem vagyunk semmivel sem jobbak. Messi menstruál vagy nem tudom, hogy miért ilyen ideges. Villa akar, de sokat nem mutat, Sanchez szintúgy szürke.
Annyira egy tucatcsapat ez a Granada, tényleg semmi extra nincs bennük, sajnos eddig bennünk sincs.
Hajrá a második félidőre.

Cesc talán egy hangyapetnyivel jobb, mint volt az oroszok ellen, de még így is eléggé alibi a játéka. Thiago kicsit aktívabb, viszont Ő sok hibát vét.
Hátul sem igazán tetszenek a dolgok, ahányszor kicsit is rizikósabb szitu van és Song a labda közelében található, összeszorul a gyomrom.
Elől sem vagyunk semmivel sem jobbak. Messi menstruál vagy nem tudom, hogy miért ilyen ideges. Villa akar, de sokat nem mutat, Sanchez szintúgy szürke.
Annyira egy tucatcsapat ez a Granada, tényleg semmi extra nincs bennük, sajnos eddig bennünk sincs.
Hajrá a második félidőre.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Mondjuk itt speciel szerintem teljesen mindegy, hogy kik a belső hátvédek, mert kb. annyi dolguk volt, mint nekem.Gokuci írta:Szép estét mindenkinek!
Fabregas borzasztóan langyos na és mire Pedronak végre megy a játék, kikerült a kezdőből...
De a többivel egyetértek, a robbanékonyság mindenkiből hiányzik. Fel kell rázni őket!
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Fabregas az utóbbi időben óriási csalódás, Thiago ma nincs formában, Sanchez sincs a pályán. Villa is erőtlen.
Fabregas-Xavi
Sanchez, vagy Villa-Pedro csere
Fabregas-Xavi
Sanchez, vagy Villa-Pedro csere
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Folyamatosan múlja magát alul a csapat. nem lesz ennek jó vége. Kilátástalan a játék már megint,Xavi-Iniesta hiányát nagyon érzi a csapat.
De teljesen statikus a játékunk,itt annyi fog dönteni,hogy majd Messi bepöttyint egyet,aztán rúgunk még egyet,és ennyi. de a játék az borzalmas,visszafelé fejlődünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador del Barça
Szép estét mindenkinek!
Ez a Messi indítás a végén Villa felé, kb. olyan "Nesze bammeg menj utána!" stílusú volt... Egyébként tényleg robotolhatna többet Messi, nem kellene az a hiszti!
Azért látszik Iniesta és Xavi hiánya! :/
Azért látszik Iniesta és Xavi hiánya! :/
Visça El Barça!
-
- Az Év fórumozója 2013
Hihetetlen, ezek mindent blokkolnak...
Messi meg ideges Villára, illetve fordítva.
Fel kéne valahogy rázni a fiúkat, esetleg cserével/cserékkel. (Pedro? Tello? Sergi Roberto? Xavi?)
Visca!
Messi meg ideges Villára, illetve fordítva.

Fel kéne valahogy rázni a fiúkat, esetleg cserével/cserékkel. (Pedro? Tello? Sergi Roberto? Xavi?)
Visca!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Eléggé lagymatag a játék, mintha nem pörögtek volna fel még teljesen. Mondjuk ilyen meccstől ne várjunk sokat, sün ellen sokat nem lehet tenni.
De Leo meg ne hisztizzen már! Thiagóra meg Villára is úgy nézett, mintha öltek volna... Nehogymár.
De Leo meg ne hisztizzen már! Thiagóra meg Villára is úgy nézett, mintha öltek volna... Nehogymár.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Remélem nem, inkább passzoljon.botskiller16 írta:Messi ideges, be fog durvulni, tehát majd szólozni fog, nem passzolni
-
- Barça C
Messi ideges, be fog durvulni, tehát majd szólozni fog, nem passzolni 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Messivel mi van? Kicsit robotoljon ő is!
- margarin
- Jugador del Barça
Azt az unott képet amit Messi vág:) hihetetlen...mint ha azt mondaná: nyomjuk már le ezt az egészet,éjfélkor kezdődik a Columbo,gyerekek én nézni akarom!Rúgok kettőt csak ne húzzuk már az időt:)
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):