Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
visca el barca írta:1. Bravo 5. Sergio 6. Denis 7. Arda 10. Messi 14. Mascherano 17. Munir 19. Digne 21. A. Gomes 22. A. Vidal 23. Umtiti
LE tuti betépett![]()
Nagyon adom ezt a kezdőt.visca el barca írta:1. Bravo 5. Sergio 6. Denis 7. Arda 10. Messi 14. Mascherano 17. Munir 19. Digne 21. A. Gomes 22. A. Vidal 23. Umtiti

Ahogy azt minden racionálisan gondolkodó ember megtennéS.Agüero írta:Tudjuk, hogy te előre aláírnád az 1-0-ás vereséget is.Bob_Marley írta:Nyerjük meg azt csókolom.![]()
Bízok egy könnyed, sima győzelemben este, sőt, akár még egy gála is összejöhetne.
A Diario Sport szerint Umtiti, Digne és Denis is kezdeni fog.
DS biztos kezdő lesz, a umtiti kizárt, digne meg kb 50-50S.Agüero írta:A Diario Sport szerint Umtiti, Digne és Denis is kezdeni fog.

Tudjuk, hogy te előre aláírnád az 1-0-ás vereséget is.Bob_Marley írta:Nyerjük meg azt csókolom.

Ronaldinho&Barca írta:Tegnapi meccsről szóló cikkben a kép nálam elég erősen epic kategória.

Csatár ígyis úgyis kell Luchonak aki tud gólt lőni, namármost Munír úgyfest tud. Remélem valahogy összehozza, hogy legalább 1500 perce legyen idén, nem kell ide se Paco se Pérez. ha egy ilyen tehetségünk van.mahitoo írta:TripleH! Még az élő topikban írtad. Én is örülnék, ha Munir maradna, és LE rotálná az MSN-t. De erre rettenetesen kevés esélyt látok, a sztárok mindig játszani akarnak, és Munir ebből nem jönne ki jól sajnos. Tényleg sokan kutyaütőzték itt, de én figyeltem már fiatal korában is, nagyon nagy tehetség a fiú. De évi 300 perccel semmire sem fog menni.
Nálam is.Bob_Marley írta:Suarezre nyomtam, ő lőtte a "győztes" gólt és nagyot melózott egész meccsen. Nálam ő volt a MOM.