Jorquera - Montoya - Caceres - Fontás - Abidal - Touré - Victor Sanchez - Gudjohnsen - Pedro - Bojan - Gai
Mellesleg valaki egy iszonyat jól suhanó linket tud bökni, akkor az bátran.

A "savanyú a szőlő" című műsorunk legújabb epizódját láthattuk.Bányász írta:Én,h őszinte legyek így már örülök,h nem lett semmi a nagy közös útból...robertfcb írta:Azért Robinho, Tevez, Abebajor, Santa Cruz nem rossz nevek, szerintem jó meccset fogunk látni majd a helyszínen
És valóban nem rossz focisták de tudjuk ki volt Gamper.Így én egy kicsit rangon alulinak tartok egy Barca-City meccset tekintve a City múltját és jelenét...
Persze remélem jó meccset láttok majd de én örülök mert így nem érzem azt,h "lemaradok valamiről".Ellentétben mondjuk ha egy Barca-Boca meccsel...
Ez csak egy meccs, de maga a város és azt hogy a Barcát látjuk majd focizni az szerintem egy soha vissza nem térő élmény. Úgy érzem nem csak egy meccsről szól az út.Bányász írta:Én,h őszinte legyek így már örülök,h nem lett semmi a nagy közös útból...robertfcb írta:Azért Robinho, Tevez, Abebajor, Santa Cruz nem rossz nevek, szerintem jó meccset fogunk látni majd a helyszínen
És valóban nem rossz focisták de tudjuk ki volt Gamper.Így én egy kicsit rangon alulinak tartok egy Barca-City meccset tekintve a City múltját és jelenét...
Persze remélem jó meccset láttok majd de én örülök mert így nem érzem azt,h "lemaradok valamiről".Ellentétben mondjuk ha egy Barca-Boca meccsel...
Én,h őszinte legyek így már örülök,h nem lett semmi a nagy közös útból...robertfcb írta:Azért Robinho, Tevez, Abebajor, Santa Cruz nem rossz nevek, szerintem jó meccset fogunk látni majd a helyszínen
Bányász írta:Azért kicsit komolyabbra is vehetnék ezt a Gamper kupát....
Eddig azért rangos ellenfelek voltak,Boca,Inter stb(de utóbbi években leginkább Boca) de sztem egy ilyen Barca-City meccs nem éppen Gamperhez méltó dolog.
Ez már tény. augusztus 19Barça will face Manchester City of the English Premier League in the 44th Joan Gamper Trophy in August. The English club has grabbed the headlines this summer by signing stars such as Tévez and Adebayor and features Brazilian forward Robinho.
hát a cím azt jelenti, de nem olvastam el, ez szerintem még csak terv(a cím alapján)Atlantis írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 07681.html
jól értem, hogy a Manchester City lesz az ellenfél a Gamper kupában?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=711Csoka írta:Nem tudja valamelyikőtők a Tottenham elleni meccset meik csatorna adja?
ha elkezded lementeni akkor írja.palesz77 írta:Thiago U-19-es VB-n vagy EB-n van(én is ma tudtam megElBartimaeus írta: Thiago-t és Iniestat sem látom sehol![]()
Thiagot nagyon várnám a nagy csapatba, INiről meg nem tudok, hogy kapott volna plusz egy hét szabadságot,mert ő ugye nem szerepelt a konföd kupán... Ha valaki tud valamit, akkor azt szívesen meghallgatnám.
)
Ini meg ugye sérült vlt, és még mindig pihentetik. erről már régebben volt szó asszem, nem csoda ha nem emlékszel... de Amerikába már jön asszem és játékra kész álapotban lesz ha jól tudom
U.I.: de ciki. most néztem meg a képeket, és az ifik felét nem ismeremkár hogy nincs fölöttük név
Iniesta megsérült a szezon végén.ElBartimaeus írta: Thiago-t és Iniestat sem látom sehol![]()
Thiagot nagyon várnám a nagy csapatba, INiről meg nem tudok, hogy kapott volna plusz egy hét szabadságot,mert ő ugye nem szerepelt a konföd kupán... Ha valaki tud valamit, akkor azt szívesen meghallgatnám.
Thiago U-19-es VB-n vagy EB-n van(én is ma tudtam megElBartimaeus írta: Thiago-t és Iniestat sem látom sehol![]()
Thiago-t és Iniestat sem látom seholMarkyto írta:Ha érdekel valakit íme a Londonba utazók:
A felnőttcsapatból 17-en:
Valdés, Pinto, Jorquera, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Henrique, Maxwell, Márquez, Abidal, Keita, Touré, Gudjohnsen, Hleb, Bojan, Henry, Messi és Pedro.
Plusz 11-en a B csapatból:
Oriol, Dalmau, Montoya, Fontàs, Muniesa, Espasandín, Rueda, Santos, Jeffren, Rochina és Gai.
Sőt...Itt vannak a fényképeik is, mind a 28 játékosnak, már az új mezben: KATT IDE A KÉPEKÉRT!Markyto írta:Ha érdekel valakit íme a Londonba utazók:
A felnőttcsapatból 17-en:
Valdés, Pinto, Jorquera, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Henrique, Maxwell, Márquez, Abidal, Keita, Touré, Gudjohnsen, Hleb, Bojan, Henry, Messi és Pedro.
Plusz 11-en a B csapatból:
Oriol, Dalmau, Montoya, Fontàs, Muniesa, Espasandín, Rueda, Santos, Jeffren, Rochina és Gai.
Nállunk Hleb nem kapna egy egész félidőtmiihii írta:Az jutott eszembe,h mekkora lenne már,ha a Gamperen BARCA-Inter meccset hoztak volna össze.És a megtörtént ill leeendő igazolások tükrében mondjuk felesben játszanának az érintett playák.Samu és Hleb egy félidőt itt,majd a másodikat ott tolnák.Míg MAxwell és Ibra esetében pont fordítva lenne.
Óriási feelingje lenne![]()
Bár asszem fix,h megint a Boca lesz az ellenfél,csak eszembe jutott milyen állat búcsúmeccs lenne,egy füst alatt mindenkinek.