Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
csababarca írta:a problémát lentebb leírtam,eleve nem neki kéne alapesetben a kiugratást adni..de neki kell visszamenni a kpra ha akar valamit, mert a társai képtelenek neki labdát adni.visca el barca írta:abban remenykedtem h legalabb messinek megy majd, de nem... egyszerű kiugratást nem tud megcsinálni...
uhh ez a szabad, nem rajtuk múlott.
Ronaldo szépet homorított, még jó hogy ő a példakép

szeretem,hogy csak akkor jösz ide arcoskodni,amikor vezettek.daffy írta: a barca nem. a tizenhatoson passzolgatásból nem lesz gól

focizni kéne nem bírózni. aztán meg ha a másik oldal bírózik,akkor jön a vihogás.Vakmacska írta:el sem találta és ez meg nem les
a bíró meg megint szépen alakítja a meccset
jessica albaHát gratulálok Alba
Hagyjátok má a bírót.....Vakmacska írta:el sem találta és ez meg nem les
a bíró meg megint szépen alakítja a meccset
a problémát lentebb leírtam,eleve nem neki kéne alapesetben a kiugratást adni..de neki kell visszamenni a kpra ha akar valamit, mert a társai képtelenek neki labdát adni.visca el barca írta:abban remenykedtem h legalabb messinek megy majd, de nem... egyszerű kiugratást nem tud megcsinálni...
Ez igaz. Sima passz nem megy. Mekkora lehetőség volt.visca el barca írta:abban remenykedtem h legalabb messinek megy majd, de nem... egyszerű kiugratást nem tud megcsinálni...