Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért nem volt olyan szörnyű Thiago játéka, szépen forgatta a labdát, érti a játékot és megvan minden képessége, hogy jó játékos legyen, de a könnyelműségei miatt bánkódhat, kicsit fejben helyre kéne rázni, vagy csak remélhetjük, hogy idővel elhagyja.Alcantara írta:Bartra és Song szépen nézte egymást a gólnál. Esetleg a balra elszánkózó Piqué mestert?
Thiagónak értelmes megmozdulása nincsen eddig. Mazinho papa bizonyára csendben marad egy ilyen félidőnyi teljesítmény láttán.

Frusztrált, érzi, h hetek óta nem megy neki a foci, ideges, elvesztette az önbizalmát, próbálja kompenzálni. Közös feladat lenne őt felépíteni, újra vagy végre, ki-ki döntse el.zola8787 írta:Szegény Cesc-et én is előveszem. Miért kell dumálni a bírónak, ha nem kapunk meg egy bedobást a középvonalnál? (hozzáteszem barcásról ment ki, szóval még nem is fújt rosszat a spori). De most komolyan ez mire jó? Hátha megváltoztatja a döntését? 5 mp, maximum 10 mp múlva úgyis visszakerül hozzánk a labda.
60. perc: Villa jöhetne már.
Fogalmuk sincs, h hova mozogjanak és h hova mozog a társuk. Összedobálni a kezdőt semmi értelme nincs, nemcsak a játékosoké a felelősség.StickyFingaz írta:Hát Én bedobnám Deut Alexis helyére.Harmat gyenge eddig.És nem csak Ő,hanem a fél csapat.
Ferenc az régóta nem a focira koncentrál.Alcantara írta:Tellóról is lett volna mit írni, de a gólja azt gondolom szép munka volt, jóvátette a töketlen beadásait és lövését. remélem a többi "poroszkáló" is javít a második félidőben. Mondjuk Fabregáson már lassan meg sem lepődöm.
Fúú hallod, ha nincs ez a hozzászólásod, akkor nem tudtam volna felsorolni a kezdőcsapatot, mert Sánchezt kifelejtettem volnamess2009 írta:ebben csak az a jó, hogy végre meccset látunk!!! ami nekem feltűnő: Sanchez, Fabregas, Pique harmat gyenge, Song Messi Tello jól mozog, a többiek elvannak. Pintónak jó volt az a duplázása, a gólnál ő is bénázott az egész védelemmel. egy kis frissítés és nem lesz itt baj(nem lehet!!)