Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Nem azt mondom hogy ez hulyeseg. De a jobb golkulonbseg es a tobb pont miatt ez kicsit olyan arsenalosra sikerult.hedora írta:a BARCA ma is sokkal jobb cspat mint a Reál ezt bátran ki merem jelenteni!
Abszolút nem elvárás minden kupa megnyerése (kivéve a divat drukkereknél). Az viszont szerintem elvárható lenne, hogy ne a töketlen, ötlettelen tilitolit kelljen nézni hétről hétre, hanem lehessen felfedezni némi elképzelést a játékunkban.hedora írta:Nem dehogy kell egyik sem és a másik sem, formába kell lendülni és megnyerni mindent amit csak lehet... és ez is eléggé hálátlan "feladat", mert a barcától ezt minden évben mindenki megköveteli vagy hulljanak a fejek:)
És ezt mi alapján jelented ki? Mert sem játékban, sem eredményességben nem vagyunk amúgy jobbak jelenleg.hedora írta:a BARCA ma is sokkal jobb cspat mint a Reál ezt bátran ki merem jelenteni!
Pique igazat mondott,és akkor mi van?Pique megint igazat mondott
Akkor nem értem hogy Ramos hogy engedheti meg folyton azt hogy 5 centiből a bíró arcába ordít és nem kap érte semmit, azt hittem azért mert ő a CSK, legalábbis ezzel lett magyarázva.Bob_Marley írta:Nincs megkülönböztetett szerepe én úgy tudom, csak kezdésnél és tizenegyespárbajnál. Bárki beszélhet a bíróval ha megfelelően teszi, ha meg nem akkor szalagtól függetlenül sárga.MQuCsabi írta:Bob, akkor az csak annyi, hogy o kommunikalhat a sporival?
Elsohoz egyetertek a masodik golnal meg a beadas 2-szer olyan magasan szallt mint o, es pont Aduriz fejere pottyant. Letraval erte volna csak el, ha a passz elott elkezd mar maszni.visca el barca írta:Mats a 2. gólról nem tehetett, inaki dropból úgy meglőtte, hogy mozdulni sem tudott rá. az elsőnél ami nekem szemet szúrt (nem fogom visszanézni, nem kínzom magam), hogy a beadás, kb az 5-ös környékén ment kersztül, abba talán belefirkálhatott volna vhogy
Itt a lenyeg, az tegnap hianyzott.geridoss írta:...egy épeszű bíró...
Nincs megkülönböztetett szerepe én úgy tudom, csak kezdésnél és tizenegyespárbajnál. Bárki beszélhet a bíróval ha megfelelően teszi, ha meg nem akkor szalagtól függetlenül sárga.MQuCsabi írta:Bob, akkor az csak annyi, hogy o kommunikalhat a sporival?

igen végül is mind1, hogy 6 vagy 10 ember adogatja körbe a falat... ilyenkor kell(ene) lőni, lőni, lőni mint a hülye, kipattan, elpattan, megpattan, nagyon is sokat számít ha eben a helyzetben bent van plusz egy ember. pákó elvileg amugy is jó ebben a lecsorgó-vadászatbanrecrea írta:Sztem meg marhaság a védő-csatár csere, mégis minek szűkítené a fenti területet...ha 6 ember (msn, két szélső, ini) nem tud góllal befejezni egy támadást, akkor 8 vagy 10 sem fog, ahogy nem is történt meg.

ezért tartom nulla edzőnek LE-t, egyszerűen nem tud meccselni, soha nem is tudott.Yokozuna írta:Az edző szerepe ilyenkor óriási lenne, de ő a sablon cseréin kívül nem képes újat húzni. Nem tud belenyúlni a meccsbe, és ez leginkább az emberelőnyöknél látszott.

Csak a "gála" hiányzott...visca el barca írta:LE is érzi ezt, nem véletlenül ment a gála kezdő.palesz77 írta:Most ezzel lehet nagyon népszerűtlen dolgot mondok, de én jelenleg a Bajnokságra érzem a legkevesebb esélyt, úgyhogy én nem "hagynám" amiatt a Kupát.
LE is érzi ezt, nem véletlenül ment a gála kezdő.palesz77 írta:Most ezzel lehet nagyon népszerűtlen dolgot mondok, de én jelenleg a Bajnokságra érzem a legkevesebb esélyt, úgyhogy én nem "hagynám" amiatt a Kupát.

..hát igen, már többször feltűnt nekem Ter Stegen "lefagyása" a másodiknál most is ez történt, az elsőnél pedig a helyezkedés...?!Nero. írta:Azért kettős emberelőnyben illett volna kiegyenlíteni, illetve nem tudom mi értelme van annak hogy ennyire magunkra húzzuk az ellenfeleket az elején. Ter Stegen pedig ismét benyelt egy duplát, bravúrok sehol.
Innen tovább lehet menni és tovább is kell se de ha kiesünk sincs tragédia.
Ezt nem először olvastam ma, ez egy "tévhit". A csk-nak semmilyen kitüntettet szerepe nincsen papíron. Bármilyen játékos, aki reklamál a sárgát kockáztatja, szalagtól függetlenül.MQuCsabi írta:
Majd a 100% tizinel nem fuj, a reklamalo CSK nak meg sargat ad. Vak Bottyán... .

Van benne logika, de ha megnézed a sorsolásunkat akkor február végéig (Atletico elleni meccs lesz 26-án) egyszerűnek tűnő sorsolásunk van a hétvégi meccset leszámítva. Ha a hétvégén győzni tudnánk (akármennyibe is kerülne a bírót megvennipalesz77 írta:...
palesz77 írta:Most ezzel lehet nagyon népszerűtlen dolgot mondok, de én jelenleg a Bajnokságra érzem a legkevesebb esélyt, úgyhogy én nem hagynám a Kupát. A Real nem nyerte meg 4-5(?) éve már, szerintem úgy fognak menni érte mint a mérgezett egerek, mi meg láthattuk, hogy idén nem a kiegyensúlyozottság a fő erényünk, így ez nagyon necces lesz.. Tudom, hogy nekik még a neheze hátra van a sorsolás miatt, és most jöhet a Klub VB átok is, meg formahanyatlás és vereség nélkül nem lehet szezont lehozni - a veretlen Arsenal nem ért egyet -, de én jelenleg nem érzem a csapatban, hogy ne hullajtsunk pontokat, és olyan tavaszt produkáljunk mint 2 éve. Úgyhogy én kiegyeznék azzal is, hogyha a Kupákra feküdnénk rá inkább, és a bajnokságban meg ahogy esik úgy puffan alapon megyünk ki, nem arra tartalékolunk. A Kupa meg a BL meg emlékeim szerint pont váltják egymást, szóval ez nem "zavarna be".
De igazából a keret olyan bő, hogy meg kéne oldani a terhelést így is, vékonyabb csapattal tripláztunk elvégre.