Élő közvetítések
- davi10
- Llegenda del Barça
Ha jól emlékszem Ferran-nak tavaly is volt ilyenje, hogy az első 5 percben a semmiből megsérült.
Ez viszont fura, hogy EG jön és nem egy másik támadó.
Ez viszont fura, hogy EG jön és nem egy másik támadó.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Egyik szemem sír, a másik nevet
ez gyors volt Ferran barátunknak.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Raphinha lőhetett volna még 1 gólt, hibázgat kicsit, de eszement, amit ma is leművelt amúgy, kb minden percben csinál valamit.
Engem nem zavar, hogy bealudtunk kicsit, ránk fért.
Engem nem zavar, hogy bealudtunk kicsit, ránk fért.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ez centiken múlt
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Érdemes megjegyezni Casadot, ismét nagy meccset hoz, ha nem látnám a számot a mezén, sokszor Gavira emlékeztet, egy igazi kullancs a srác, amennyire bíráltam a nyáron, annyira kellemes meglepetés.
Örömteli De Jong visszatérése, nagyon kell a középpályára. De azt a meccshiányt be kell hozni, ahogy Fatinak is, jól mozog mind a kettő.
Örömteli De Jong visszatérése, nagyon kell a középpályára. De azt a meccshiányt be kell hozni, ahogy Fatinak is, jól mozog mind a kettő.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- bence0330
Baldénak tényleg megmondanám már, hogy próbáljon az ellenfélnek, vagy csukott szemmel passzolni. Olyan érzésem van nála, mint mikor egy két választási lehetőségből álló feladatsort próbál valaki végigírni a legjobb tudása szerint és 15%-os lesz a teszt, amikor ha mindre igent jelölt volna, már meglett volna az 50%.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Évekkel ezelőtt volt ilyen nevű fiatal játékosunk, de szerintem ő nem ugyanaz a személy.
- bence0330
Ki a fene ez a Cuenca? Még a nevét sem hallottam soha. Remélem nem ő az új Gerard Martin.
Raphinhának szólhatna valaki hogy 5-0-nál nem kell sprintben közlekedni egész meccsen.
Raphinhának szólhatna valaki hogy 5-0-nál nem kell sprintben közlekedni egész meccsen.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Még hogy nincs kaput eltaláló lövése a svájciaknak. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Én is örülök neki. Flick eddig a legtöbb játékosból többet hozott ki. Szerintem ha nála is hatni fog ez, akkor sokat nyerhetünk De Jong játékával.
- bence0330
Nyilván, óriási szükség volt rá jelen helyzetben...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.10.01. 22:40:00-kor.
Tiszta tŕógerek ezek,hogy végeznék a munkájukat.

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Lehet népszerűtlen leszek, de én nagyon örülök Frenkie visszatérésének. Ez a középső középpálya perpillanat sokat erősödik az ő visszatérésével.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- davi10
- Llegenda del Barça
Na ezt a szenvedést amit Lewy meg Yamal levágott a lesétálásnál... Kezdem érteni Flick miért nem rotálja a támadókat.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
1-2 év alatt tényleg annyit értettem csak. Ott Cubarsi versenytárs, de szerintem Fort nagyobb potenciállal rendelkezik.
Múltkor volt említve, hogy Koundé edzést sem akar kihagyni, amikor Flick engedné neki. Szerintem lehet benne valami igazság, azért nem is cserélik nagyon. Egyébként brutál erőben van ő is és Raphinha is.
Szerintem Gavi, Cubarsi, Balde jobb. De legalábbis jobban indultak, majd kiderül a sérüléseik után milyenek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2024.10.01. 22:31:43-kor.
- bence0330
Huhh, Fort eddig kétszer szivatta agyon a védőjét... Remélem beverekszi magát, Yamal után szerintem a legjobb játékosunk aki a Masiából került fel az elmúlt 1-2 évben. A legszebb tavalyi Barca-gól szerzője talán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.10.01. 22:31:42-kor.
Azt nem lehet egyeseknek felfogni, hogy sérülésből visszatérve nem szoktak 20-30 percnél többet adni egy játékosnak. Főleg úgy, hogy több sérülése volt állandóan. Utóbbi időben itt egyre több szakember van, aki jobban látja kit és mikor kell be illetve lecserélni. Szerintem Flick talán jobban ért hozzá.
Lehet Flick is teljesen elfelejtette, hogy Torres a pályán van