Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Egyetértek. A Liverpool ellen is sokfelől jött hogy elvernek minket már a Camp Nouban, aztán mégis olyat meccseltünk hogy mégha a 3-0 csalóka is, de egy 3-2, 2-1 teljesen reális eredmény lett volna, mert nagyot küzdöttek és az egyik legszínvonalasabb BL meccs volt az első félidő.Nero. írta: ↑2020.08.13. 17:42:26https://m.youtube.com/watch?v=Rx0IKQlP8Fs
Az idei csapat gyengébb mint a 07/08, 12/13, vagy a 13/14 de én akkor is egyre jobban bízok a továbbjutásban.
Egyelőre a világ legjobb játékosa még mindig nálunk van, rajta kívül van 3-4 világklasszis a kezdőben és a többiek se az NB1bol kerültek ide. Egy meccsen bármi lehet, mindekinek többet kell vállalni egy kicsit, a helyzeteket el kell rakni, egy kis szerencse, és meg lesz ez.
Gyengék vagyunk idén, a Bayern a favorit, de a Barca az mindig is Barca.
Az egyébként Tito szezonja volt még, csak már Roura ült akkor a padon. (Tata utána jött) Az a Bayern félelmetes volt. Sajnos azt kell mondjam, hogy akkor a jelenleginél sokkal jobb csapatunk volt szerintem, csak elég sok volt a sérült/nem 100 százalékos játékos. Ott inkább elfogytunk a szezon végére már, itt viszont alapvető problémáink vannak. Bizakodóak lehetünk, kell hogy legyünk, viszont reálisan nézve egy kissebb-nagyobb verés van ebben a meccsben inkább. Sajnos mentálisan sem érzem a srácokon a győzni akarást. (az edzőn meg még inkább nem) Nem ragoznám tovább, aki követi a jelenlegi csapatot, az pontosan tudja miről beszélek. Természetesen az utolsó percig a csapattal leszek mint mindig. Verjük meg őket valahogy, basszus. Hajrá Barça!

Azt tudjuk, hogy Messi nagyon szeretne még BL-t nyerni, ezért nagyon motivált lesz, de nem is benne kételkedek/kételkedünk, hanem inkább attól tartok, hogy a középpályán simán megvernek minket, mert erre lássuk be, jó esély van, és akkor Messi nem fog túl sokszor olyan helyzetbe kerülni, amiből veszélyeztethet, a mi védelmünk viszont nyomás alatt lesz, azt pedig nem szoktuk jól bírni. Ahhoz, hogy legyen esélyünk a védelemnek és középpályának kellene nagyon összekapnia magát. A Napoli ellen pl. a középpályának sikerült, ezért is volt lényegesen jobb a játékunk képe az első félidőben, mint amit megszokhattunk idén, de a Bayern ellen valószínűleg még ennél is több fog kelleni. Főleg, ha a jó öreg Busi kezdeni fog, és az idei formáját hozza... akkor már félig ki is kaptunk. Kb. 5 éve játszott úgy, ahogyan most szükség lenne rá.Nero. írta: ↑2020.08.13. 17:42:26https://m.youtube.com/watch?v=Rx0IKQlP8Fs
Az idei csapat gyengébb mint a 07/08, 12/13, vagy a 13/14 de én akkor is egyre jobban bízok a továbbjutásban.
Egyelőre a világ legjobb játékosa még mindig nálunk van, rajta kívül van 3-4 világklasszis a kezdőben és a többiek se az NB1bol kerültek ide. Egy meccsen bármi lehet, mindekinek többet kell vállalni egy kicsit, a helyzeteket el kell rakni, egy kis szerencse, és meg lesz ez.
Gyengék vagyunk idén, a Bayern a favorit, de a Barca az mindig is Barca.
Skomina szerintem kifejezetten jó bíró. Ha jól emlékszem amikor ő fújt nekünk, akkor jó eredményeket értünk elMessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.13. 20:59:42Skomináról mit lehet tudni? Ő lesz a bíró holnap, ez számunkra jó vagy rossz?
most őszintén,van 3 bíró,akire azt tudod mondani,hogy jó?MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.13. 20:59:42Skomináról mit lehet tudni? Ő lesz a bíró holnap, ez számunkra jó vagy rossz?
Jól van fogalmazva, ez egy gyártosor. Csakhogy lehet ebbe a gépbe homokt szórni. Vagy adjuk fel és játszunk hatos falat a tizenhatosunk előtt mint ellenünk szokták és reménykedjünk hogy nem kapunk 2,3 gólnál többet? Ahogy én olvastam, egészséges, vagy túlzott reménykedés van, de hát szurkolók vagyunk, akik a keserű realitás ellenére is szeretnénk hinni. Legtöbbünknek az is elég, ha tisztes módon esünk ki, ha az esélyesebb Bayern ellen. Ha beleadnak mindent, ami hiányzott a korábbi BL buktáknál. Ennyi, nem több.mess2009 írta: ↑2020.08.13. 11:56:30le is jön itt jól a nagy különbség!!
a BM-nek betonbiztos kezdője , ugyanolyan játéka és ugyanolyan taktikája van - készen! miközben nálunk oldalakon lehet taglalni a kezdőt, és a taktikát és hozzá ábrándozni egy jó Messit, egy csodatévő Puig - ot netán Ansu Fatit.... esetleg megtáltosodó Suarezt.... vagy betonbiztos védelmet egy Gnabry,Coman,Lewa,Müller gyártósor ellen...![]()
ne ábrándozzunk, talán reméljünk az most jobban passzol.
A magunk góljait szerintem még képesek is lennénk meglőni. Én jobban tartok a súlytalan középpályától, és a tragikus védelmünktől. Lehet össze vissza dobálni a neveket, de a védelem egyértelmű, a KP-n meg szinte mindegy ki kezd, akkor is súlytalanok leszünk. Messi önmagában szerintem nem lesz elég, de ha többen úgy gondolják, hogy ez a "last dance", akkor lehetne eredmény. Ha a tengely felszívná magát, és lenne egy top Piqué, Busi duó Messi mögött, akkor nyerhetünk. Tőlük is kéne az utolsó nagy dobás, ahhoz, hogy megverjük az abszolút favorit bajorokat. A kapitányoknak kell olyat mutatni, ami húzz magával többieket. Ha ez a hármas jól játszana, akkor szerintem mindegy ki van mellettük, Ők is felszívnák magukat!vinszentvega írta: ↑2020.08.13. 08:55:37Én bizakodok. A M. Jordan, Last Dance alapján.
Mármint remélem, hogy Messi-t jól felbosszantja a sok negatív megjegyzés, esélytelennek titulálás, a nagy szakértések és egy olyan Messi-t kapunk pénteken, hogy Nójer nem győzi kidobálgatni a labdát a hálójából.![]()
Egyetértek teljesen. De félek, ha eddig nem mert bátran belenyúlni a felállásba, akkor most sem fog.drobika írta: ↑2020.08.12. 13:16:38Szerintem ugyanzt mondjuk mindannyian, csak másképp.
a ,, gála 11 ,,-el semmire sem megyünk. Itt mese nincs futni kell a csapatnak hátul és középen is.
Védekezni és támadni is kell, hátull minél kevesebb szabad területtel. Alkalmatlanok lennénk? Akkor máris elhittük,hogy nem juthatunk tovább.
Lehet hogy kijön a Busi,Rakitc,Roberto DeJong középső és akkor kapcsolom is ki a TV-t.
Ha nem meri meghúzni Puig és Fati, Vidal hármas közül legalább kettőt, akkor most ide írom elmegy a hajó, nem kicsit.
Én Lewa hatástalanítását látom kulcsnak, ha közhelyesnek is hangzik. A Bayernben eléggé ott van, hogy ő mostanában őrültmód termel. Ha levesszük a pályáról, az a bajoroknál hirtelen okozhat egy mentális blokkot. Ellenben ha elkezd ellenünk is termelni, akkor nagyon gyorsan kialakulhat a mi srácainkban a "na bmeg, a monszta minket is kitöm" érzés, a bajorokban meg ugyanez, hogy a monszta ezeket is jól kitömi most, ami egyenes út az 5-0-hoz.
Nem mondtam, hogy bújjon el, hanem, hogy lépjen előre. Hidd el, bárhol van, a társak keresni fogják, most is mindenki őt keresi, csak most az van, hogy vissza kell passzolni neki, mertha véletlen valaki megiramodna, akkor ő nem ér fel. Szerencsére kevesen futnak, végülis ezért ez nem olyan feltűnő, de Semedonak rendszeresen kell ezért megállnia és majdnem félpályáig visszapasszolnia. De amúgy Lajossal sem az a gond, hogy nem tud labdát kapni, hanem, hogy már semmit nem csinál a meccs nagy részében, nem tud labdát vezetni, cselezni stb. Aztán így is berámol (és Messi berámoltat vele) egy halom gólt, sok fontosat is.drobika írta: ↑2020.08.12. 11:06:26Messinek k.rvára előre kéne mennie és nem középről indulva "majd mindenkit kicselezek" stílust nyomatni,
Ha Messi beáll Lajos mellé a falba és a középpályásoktól várja a labdát, akkor nekünk végünk. Neki a cselezés, a szervezés,az összjáték a lényege, ha beáll klasszikus csatárként, hogy majd a többiek kiszolgálnak nem is kell kiállnunk meccsre. Csinálja azt amit tud, azzal eddig sem volt nagy gond.
Akkor szerintem be se kapcsold a tv-t