Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.01.25. 13:02:05
bence0330 írta: ↑2024.01.25. 09:40:15
Az, hogy mi annyit fizettünk érte, nem jelenti azt, hogy annyi az értéke. Jelenleg pontosan ugyanannyira becsülik a két játékos értékét amúgy. Nem csak a gólok, impact, clutch, cselek, védekezésben szerintem mind üti már most a szintjét Yamal, az elmúlt hetekben meg már inkább jobb. Úgy decemberig nem nagyon értettem, mit keres a pályán, de rossz már akkor sem volt. De egy ideje megérkezett.
Meg hát ha Dembélé beragadt karrierjére egy szót akarunk mondani, akkor nálam az a szó a "csalódás", szóval semmiképp se legyen ilyen. Salah karrier kinézhet neki szerintem, hozzá kell hasonlítani, vagy legelső körben egy Saka-hoz, bár a natúr tehetsége több az övénél.
Persze a legjobb lenne, ha nem hasonlíthatnánk senkihez, de ez lehetetlen.
Azért Dembele tudásától még rohadt messze van Yamal és akkor finoman fogalmaztam. Ígéretes, maradjunk annyiban. Ennyi erővel Ft meg egy VIlla.

Tegnap két ordító nagy ziccere volt amit kihagyott, lehet 16 éves de ő kapja meg a lehetőséget, ha a 87.-ben azt berúgja szinte biztos továbbmegyünk, mert a 2. félidőben szépen brusztoltunk, Araujo is feljavult. Ez mind megítélés kérdése. Én piszok mód örülnék ha itt lenne a francia, mert most a támadó játékosunk egy 16 éves kis taknyoson múlik.. Dembelenek sokkal nagyobb ráhatása volt a játékra, sokkal nagyobb veszélyt jelentett, mind sebességben, mind 1-1 elleni játékban, sokkal agilisebb volt, de kár is összehasonlítani egy ifistával, teljesen máshol tart a két játékos a pályafutásában. Yamal tegnap tovább rúghatott volna minket, de őt védjük, Xavit meg szokás szerint szidja mindenki, ezért szép a foci.
Annak ellenére, hogy én sem akarom korán hypolni, mindenféle csoda jelzőt aggatni rá, sőt a franciát is nagyon kedveltem, nagyon sajnáltam, de tegnap is ő volt az egyetlen, aki bármi veszélyt tudott okozni.
És hogy rajta verjük el a port a kiesést az egyrészt nevetséges másrészt indokolatlan. Ha nincs a pályán, nulla offenzivitás lett volna a játékunkban. És azt sem mondanám, hogy 1 vs 1-ben rosszabb lenne a franciánál.
De ott van az a faktor is, hogy közel sem olyan bátor még, mint akár csak egy 19-20 éves, ahogy idősödik, több tapasztalata lesz, úgy fog egyre többet vállalni.
Mondhatjuk, hogy bezzeg, ha azt a helyzetet belövi... De azt inkább felejtsük el, hogy egyedül ő lőtt gólt, méghozzá egy klasszis megoldással, ami nélkül még X se lett volna.
Amit legkevésbé értettem, hogy mi volt ez a rengeteg ívelgetés. Földön még meg tudtuk tartani a labdát, építkezni, de folyamatosan elkezdtünk ívelgetni ami szinte kivétel nélkül a baszkoknál kötött ki.
Nekem Koundé passzhatékonysága is meglepett. Szemre olyan 60, legfeljebb 70 %-nak tűnt. Bár lehet, hogy a rövid hátrapasszok húzták fel, mert előre totál vakon volt.
Minden percben vártam, hogy tűnjön fel Cancelo, de biztosan nem volt még jól, ha Balde helyett is Fort állt be.
Az a félidei szünet nagyon nem kellett, pedig általában a második félidőre szoktunk feljavulni, de az nem változott, hogy a meccs elején az öltözőben maradtak a fejek.
Ter Stegen visszatéréséig pedig számolom a perceket.