Én asszem a lehető legperverzebb vagyok, mert élőben nem láttam, csak az eredményt követtem. Viszont ennek ellenére másnap megnéztem elejétől a végéig, mert kíváncsi voltam, hogy pontosan mi történt, és mi indokolja majd az idei nyár intézkedéseit (remélhetőleg lesznek ilyenek).
Az volt a benyomásom, hogy az első negyed órában mi voltunk kapura veszélyesebbek, és ha ott bemennek a helyzetek, akkor egészen másképp alakul a meccs, de legalább az eredmény. Suárez lőhetett volna két gólt, ha jól emlékszem, meg Messinek is talán volt helyzete. Semedo (támadó)játéka például kifejezetten tetszett nekem. Nem mondom, hogy három gólos előnyről nem fordítja meg a Bayern (tavaly megesküdtem, hogy soha többet nem mondok ilyet), de 6 nem biztos, hogy lett volna közte.
Ami szembetűnő volt nekem is, hogy fizikálisan fél óra után már nem bírtuk, illetve ezzel párhuzamosan a játék is belassult, az egész csapat elkedvetlenedett. Innentől kezdve rossz volt nézni már... Nagyjából senki nem maradt, aki értékelhető teljesítményt nyújtott volna, hozzátenni a cserék sem tudtak. Griezmann szerintem észrevehetetlen volt, mint rendesen, mire Fati beállt, addigra meg már mindegy volt (az eredmény is, illetve már el is engedték a társak). Az a kép mindent elmondott, mikor Setién a kispadra feltett kezekkel állt, mint aki keresztre van feszítve
Kell a változás, remélem, hogy elkezdődik valami új a következő hetekben. A Messi-kérdés érdekes, szerintem a legjobbat az tenné a csapatnak, ha most elmenne. Ezt tudom az eszemmel, de mégis borzasztóan csalódott lennék, ha ez történne. Egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy más csapatban lássam őt játszani. Annyi mindent adott, és még annyi mindent adhat is, nagyon remélem, hogy innen fog visszavonulni (szerintem egyébként így is lesz). Viszont hozzáállás-beli változásokra részéről is szükség van, mert különben minden marad így.