Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jó kapus lenne ő ha a beívelésekre megtanult volna kijönni. De ma nagyot véd az tutiMyShadow írta:Azért ha nem rúg Messi hármat, nálam VV a meccs embere:)
Az biztos mert Alexis helyzetkihasználása ma is pont olyan mint az elmúlt szezonban volt, nincs új a nap alatt.eimenis1212 írta:mert ő képes berúgni a helyzeteinket. Nem akarom Alexist szídni, de 8 méterről nem találja el kaput ma sem. Csak 1 kérdésem van: BL döntő Barca-Reál, 0-0 , 90. perc. 15m-re a Reál kapujától egy az egyben vagyunk Lopezzel. Kinél legyen a barcából a labda? Erre a kérdésre 10 barcás 9 egy nevet mondana: MessiSanama írta:pedig szerintem van igazság a Messi-centrikus meglátásában.thalasz írta:Zsoma, kérlek egy fél évig ne szólalj meg.
mert ő képes berúgni a helyzeteinket. Nem akarom Alexist szídni, de 8 méterről nem találja el kaput ma sem. Csak 1 kérdésem van: BL döntő Barca-Reál, 0-0 , 90. perc. 15m-re a Reál kapujától egy az egyben vagyunk Lopezzel. Kinél legyen a barcából a labda? Erre a kérdésre 10 barcás 9 egy nevet mondana: MessiSanama írta:pedig szerintem van igazság a Messi-centrikus meglátásában.thalasz írta:Zsoma, kérlek egy fél évig ne szólalj meg.
Alexis helyzet után, még mindig azt mondom, hogy amíg Messi belövi és a többiek csak kihagyják a helyzeteiket addig nem érdemes erről beszélni.Sanama írta:pedig szerintem van igazság a Messi-centrikus meglátásában.thalasz írta:Zsoma, kérlek egy fél évig ne szólalj meg.
pedig szerintem van igazság a Messi-centrikus meglátásában.thalasz írta:Zsoma, kérlek egy fél évig ne szólalj meg.
Gareth Tello írta:Na ezt nem értem... Miért nem Rob?...
Neymar jó volt amúgy.