Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
socio66 írta:Nem szeretem az ilyen büntetőket, mostanában divattá vált, hogy akár fél-egy méterről kézen lövi jóformán a támadó a védőt, aztán már hadonászik, hogy spori kezet ért..
Teljesen vétlen dologról beszélünk általában, amire egyre inkább rájátszanak, jó lenne ebben egy kis szemléletváltás szerintem.
socio66 írta:Nem szeretem az ilyen büntetőket, mostanában divattá vált, hogy akár fél-egy méterről kézen lövi jóformán a támadó a védőt, aztán már hadonászik, hogy spori kezet ért..
Teljesen vétlen dologról beszélünk általában, amire egyre inkább rájátszanak, jó lenne ebben egy kis szemléletváltás szerintem.
Én is így számoltam,de az egymás elleni lehet bekavar, mert scorestime szerint pontegyenlőséggel Dormund, Arsenal, Napoli a sorrendsörvirsli írta:Off: a halálcsoportban lehet az Arsenal búcsúzik jelen állás szerint!
Dortmund
Ezen agyaltam én is a meccs alatt végigTobias88 írta:Piquenek megérte borotválkoznia, sokkal jobban tolja. Most is szépet mentett
Hát, azt is szokták mondani, h illik lehozni, h megkapja a megfelelő méltatást a publikumtól:)sörvirsli írta:Igaz,de már sokan mondták is máskor,hogy nem ezen a 10 percen múlik...Gareth Tello írta:Pihenjen csak Neymar, kelleni fog a Sárga Tengeralattjáró ellen. Pedro amúgy sem alapember, legalább most játsszon.sörvirsli írta:Mér nem Pedrót cserélte le Tata,Minek Neymart??
Vamos Dongou
Igaz,de már sokan mondták is máskor,hogy nem ezen a 10 percen múlik...Gareth Tello írta:Pihenjen csak Neymar, kelleni fog a Sárga Tengeralattjáró ellen. Pedro amúgy sem alapember, legalább most játsszon.sörvirsli írta:Mér nem Pedrót cserélte le Tata,Minek Neymart??
Vamos Dongou