grgly50 írta: ↑2023.01.23. 18:49:43
Olvasva Xavi értékelését: "Éreztük a Szuperkupa okozta mentális fáradságot is", látszik, hogy nem profi játékosok alkotják a csapatot. Egyrészt ráfoghatjuk, hogy sok fiatal van, de ez csak kifogás.
Szerintem inkább arról van szó, hogy egyszerűen nem úgy sikerült a keret kialakítása, ahogy kellett volna, legalábbis a szezon rámutat erre. A B sor nagyon gyenge,élen az új játékosokkal, így nem tudnak valós alternatívát nyújtani, ill. bizonyos játékosoknál nincs megoldva a helyettesítés pl. Pedri.Lewy.
EG, Ferran, Kessie, Bellerin totál mellé,Torre-ra vszeg még nem lehet építeni, Alonso se egy klasszis,Raphi se hozza azt, amit tud. Így ha nem a gála kezdő játszik, szenvedés van,gyakran velük is, de legalább jönnek a pontok. Pénz nyáron se lesz, a ballasztot piacra dobnám és helyettük a fiatalokat próbálgatnám, ők legalább kaparnának, ez lehetne egy működő szisztéma szerintem, de én csak laikus vagyok.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”