Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem értek eléggé az élsporthoz bár már lassan 20 éve követem a barcat illetve a top focit. Ezer dolog változott ennyi idő alatt de könyörgöm májusban voltak az utolso tétmeccseink. Utána augusztus végéig max a 2 meccs nemzetek ligaja volt a spanyoloknak ami szamottevo. Mennyi idő kell kipihenni a tavalyi szezont?Rdinho10 írta: ↑2025.10.27. 16:01:56Ezert mertem beirni Flick 2.eves leolvadasat(?)egyszeruen olyan tempot toltunk tavaly amivel majdnem vittunk mindent,iden pedig isszuk a levet,a sok serules,faradtnak tuno jatekosok(szerintem).Remelem ez csak egy tavalyihoz hasonlo hullamvolgy es a formaidozites kesobbre van kalibralva…
Ez a félelmetes leginkább. Nem emlékszem idén olyan meccsre, ahol lesimáztuk volna az ellent. (A hétközi BL elengedhető, pont a legrosszabbkor jött a kamukiállítás, ha az nincs, ott is melegben vagyunk.)Rdinho10 írta: ↑2025.10.27. 13:15:55Osszesegeben a tavalyi maxra porgetett lestaktikank bejott,de idenre kijon ugy tunik a keret minden gyengesege,plussz serulesek hegyen hatan,kifacsartnak tuno jatekosok.
Ez igy nehez lesz,mert nem csak a tegnapi meccsen lettunk lefocizva,sztem az egesz szezonba docogunk,hiaba a 6-1 meg a tobbi gyozelem…
Nem dőlök a kardomba sem, mert a legnagyobb riválisunk megvert minket idegenben.Kovbal88 írta: ↑2025.10.27. 11:29:49Nekem se tetszett a tegnapi meccs. Egyedül ami tetszik, hogy végre mi is tudunk kontrákat vezetni, ezt nagyon hiányoltam a Barcelonából. Amúgy idén jó a Madrid, mi meg nem, hozni kell a meccseket, amivel már több forduló óta gondok vannak. Lehet csak Raphinha hiányzik. Nehéz megmondani. De ez így kevés lesz.

Reméljük Flick meghúzza a szükséges változtatásokat, bár sajnos én egyre inkább szkeptikus vagyok a német rugalmasságával kapcsolatban.bence0330 írta: ↑2025.10.27. 09:11:10Viszont remélem, hogy Flick végre levonja a nagyon világító következtetéseket a védősorban, tényleg kettős mérce, hogy Koundénak már hetek óta nincs jó megmozdulása, és kirobbanthatatlan kezdő, vagy hogy a két jelenlegi belső védő bármit csinálhat, kezdők, Araujó meg az első hibájánál megy a padra. Christensen meg kb 0 hibával konstans pados, oké, 2 meccsig beteg volt, de előtte is ez volt a helyzet.
Ericnek már rég Koundé helyén kéne kezdenie. Vagy akár Araujónak, ha belső védőként nem bízik benne.
Nekem se tetszett a tegnapi meccs. Egyedül ami tetszik, hogy végre mi is tudunk kontrákat vezetni, ezt nagyon hiányoltam a Barcelonából. Amúgy idén jó a Madrid, mi meg nem, hozni kell a meccseket, amivel már több forduló óta gondok vannak. Lehet csak Raphinha hiányzik. Nehéz megmondani. De ez így kevés lesz.Troym írta: ↑2025.10.26. 21:05:09Kikaptunk 1-2re idegenben úgy, hogy több helyzete volt az ellenfélnek, kár többet belelátni.
Ugyanúgy lehetett volna 4-1 oda és 2-2 is, ahogy tavaly is, amikor meccsenként 12* állítottuk 2 centi híján lesre Mbappet, idén nem jönnek be a centik.
A védekezést rakjuk rendbe, szegjük le a fejünket, húzzuk be a következő 6-8 bajnokit és meglátjuk még mindig 5 pont-e a hátrány.
Yamal meg ha gödörben van, változtassunk a posztján, középen a csatár mögött nem volt rossz, Roony meg verekedhet a szélsővédőkkel, de ideje lenne mutatnia valamit Cápának is, engem továbbra sem győz meg arról, hogy jövőre ő legyen a kezdőcsatár, ahogy Kounde jhv pozíciója is kérdéses.
Szerintem nem olvastad el, amit írtam. A szezon elejéről írtam, amíg volt kiszolgáló gépezet, meg úgy en bloc működött a csapat, addig ment. Tavaly továbbra is szó szerint Európa leggólerősebb csatára volt, gyengének hívni mindenképp necces. Folytatta ezt kb a szezon elején is, max hangyányi visszaeséssel. Aztán eltűnt Yamal és Raphinha, az egész csapatnak nem ment, ő sem rúgott nagyon gólt. Egy center igenis ki van szolgáltatva a csapatnak.andras953 írta: ↑2025.10.27. 10:19:56Bence írta Ferranról egyebek közt, h nem volt kiszolgálása, a center játéka a csapattól függ, és ő valóban rosszabb Kane-nél, stb-nél, Ferrannaal jobbra nincs pénze a klubnak. Ferrant csak kiszolgálta a csapat, mivel 2 ordító gólhelyzetet is kihagyott. Talán gyakorolnia kellene a "Cápának" a 1-es potról történő, senkitől nem zavartatott kapuralövést! 50-60 millióba került a csapatnak egy ilyen gyenge csatár, tehát volt pénz ha részlekekben is, meg a fizujára is.
Meccsek óta nem volt kiszolgálás, Yamal-Raphinha végig hiányoztak, vagy kvázi hiányoztak, nem tudtunk igazán helyzeteket kialakítani. Egy center azért ki van téve a csapat játékának, ezt nem lehet megkerülni, kb R9 volt az egyetlen center, akinek mindegy volt, mert megcsinálta egyedül az elejétől a végéig akár, ha kellett. Ettől még lehet nála jobbat igazolni, de pl. nekem erős kétségeim vannak, hogy mondjuk egy Isak jobb center-e, mint ő. Alvarez-Haaland-(Mbappé)-Kane kb, akik tisztán jobbak mint ő, aztán lehet valakit kihagytam. Hú, de jó lenne, ha még Ferránnál is jobb centerünk lenne, és ő egyértelmű csere lenne, szurkolok, hogy így legyen. De nem látom ezt bele az anyagi helyzetünkbe. Aztán lehet belenyúlunk valami egyszezonos, még elviselhető árú játékosba, aki itt is gólzsák lesz (Etta? Samu Aghehowa? Dán gyerek a Monacóból?), de ez elég bizonytalan.Troym írta: ↑2025.10.26. 21:23:23Ferran első 6 meccs 5 gólpont, utolsó 5 meccs 1 gólpont. Pont ez a hullámzás alapján mondom, hogy szerintem nem való kezdőnek, de hasznos csere.bence0330 írta: ↑2025.10.26. 21:09:11Cápa szépen hozta a döntő megmozdulásokat a sérüléséig, 1 meccs volt talán kivétel? Talán 2. Tegnap még az is kérdéses volt, engedélyt kap-e ma a játékra, asszem nem ez alapján kell megítélni. Lefelé igazán sajna ő sem lógott ki, de ennél nyilván jobb lesz. Mint ahogy Yamal is.
Nem kell felülnie, pláne annak tudatában, hogy ő kezdte a szánalmas nyilatkozatával.
Ferran első 6 meccs 5 gólpont, utolsó 5 meccs 1 gólpont. Pont ez a hullámzás alapján mondom, hogy szerintem nem való kezdőnek, de hasznos csere.bence0330 írta: ↑2025.10.26. 21:09:11Cápa szépen hozta a döntő megmozdulásokat a sérüléséig, 1 meccs volt talán kivétel? Talán 2. Tegnap még az is kérdéses volt, engedélyt kap-e ma a játékra, asszem nem ez alapján kell megítélni. Lefelé igazán sajna ő sem lógott ki, de ennél nyilván jobb lesz. Mint ahogy Yamal is.
Ezt egyszer valaki híres ember mondta, és mindenki átvette? Vagy nem értem. Úgy emlegeti mindenki a hírhedt második évét, mintha szentírás lenne, közben Flicknek eddig vezetőedzőként egy, azaz egy darab értelmezhető klubja volt, akivel a második évében 5 trófea helyett csak egy bajnokság és egy BL negyeddöntő esett le, egy átlagosan jó év egy top klub életében, és akkor sem volt semmi gond a teljesítményével, csak összevesztek a... nem emlékszem, talán elnökkel, nem tudom, mi a struktúra a BM-ben, és ő maga döntött úgy, hogy távozik. Más második éve még sosem volt, más klubja se. Sosem értettem, miért mondogatják ezt.